هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@AmirBarsam شوخی نکن
من شغل دومم داروخونس🦭
نمیدونم کدوم استانی اگ نزدیک باشی میتونم ب دکتر بگم یا بپرسم ی دکتر اوکی پیشنهاد بده برات اوکی کنهKosar A003
منم که نمیخوام اینو به عنوان شغل اولم در نظر بگیرم
چون تموم پادوئی هاش برا تکنسینه سودش برا دکتر و مسئول فنی
مثلا یکشنبه هفته قبلی دکترمون رفت مسافرت فرداش بازرس اومد زنگ زد بهش گفت حتما باید مسئول فنی داشته باشید و از روز سه شنبه تو هر شیفت مسئول فنی میفرستاد که طرف 4 ساعت بیاد فقط نسخه ها رو تحویل مریض بده، چند برابر منم پول بگیره
من امسال هم وضعیتم اونقدر اوکی نیست از لحاظ دانشگاه و کنکور و فعلا داروخونه رو ادامه میدم به عنوان کمک خرج
اصفهانم، شهرستان مبارکه، شهر دیزیچه
حالا با یه چند نفری حرف زدم که برم جای بهتر
باید ببینم چی میشه -
-
Hako خلسه همون بود که میگفت من به اتفاقات اخیر واکنش نشون نمیدو چون هنرم میره زیر سوال بعد بخاطر ویو گرفتن تو چنل یوتیوبش با لباس دخترونه میاد جلو دوربین
-
وقتی تو یه شیفت چهار پنج نفریم یعنی اینکه هر کدوممون یه وظیفهای داریم
اگه یکی بخواد هی از زیر کار در بره به بهونه های مختلف به بقیه فشار میاد
اگه میبینی دیگه نمیتونی بیایی خب اعلام کن من دیگه نمیتونم بیام نه که بیایی تازه برا ما اعصاب خوردی درست کنی -
Kosar A003
منم که نمیخوام اینو به عنوان شغل اولم در نظر بگیرم
چون تموم پادوئی هاش برا تکنسینه سودش برا دکتر و مسئول فنی
مثلا یکشنبه هفته قبلی دکترمون رفت مسافرت فرداش بازرس اومد زنگ زد بهش گفت حتما باید مسئول فنی داشته باشید و از روز سه شنبه تو هر شیفت مسئول فنی میفرستاد که طرف 4 ساعت بیاد فقط نسخه ها رو تحویل مریض بده، چند برابر منم پول بگیره
من امسال هم وضعیتم اونقدر اوکی نیست از لحاظ دانشگاه و کنکور و فعلا داروخونه رو ادامه میدم به عنوان کمک خرج
اصفهانم، شهرستان مبارکه، شهر دیزیچه
حالا با یه چند نفری حرف زدم که برم جای بهتر
باید ببینم چی میشه@AmirBarsam ن ن خودمو گفتم. چون ب همه میگم زباان تدریس میکنم ممکنه پشماشون بریزه داروخونرو ببینن واس همین گفتم ک اینم هس
اره ب عنوان کمک خرج خوبه
و اطلاعات خیلی خوبیم میده
باش امیدوارم زودتر اوکی شه
منم از دکتر میپرسم ببینم چی میگه