هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Zahra-HD
-
و همه دوستانم که نمیتونم الان منشنتون کنم چون خیلی زیاد هستین
ساعت ۳ بامداده دیگه چه انتظاری از من میشه داشت؟ -
فروش اقساطی بهمن موتور
-
الِکی میگه
-
سلام به دوستای عزیزم به همتون تبریک میگم واقعا خوشحالم برای قبولیتون خوشحالم که بعد از سه سال نتیجه موفق شدین به رشته دلخواهتون برسید
بعضیاتونم انتخاب رشته کردین ولی شاید رشته مورد دلخواهتون نبود اما بازهم بهتون تبریک میگم چون خیلی ها وضعشون از شما بدتر بود اما در هر صورت براتون آرزو میکنم تو اوج ببینمتون روی قله دماوندMichael Vey بهت تبریک میگم پرنیا جونم دوران سخت کنکورتو که میومدی اینجا غر میزدی رو یادمه
خوشحالم برات واقعا
@ma-a بچه ها مهشید یه نمونه واقعی از تلاش برای رویاهاست از اون معدود ادمایی که بعداز شکست هاش غصه خورد ناراحت شد ولی پر قدرت از قبل از جا بلند شد و با تمام وجودش ادامه داد بهت تبریک میگم عزیزم
jahad_121 چقدر خوشحالم که بلاخره شیمی قبول شدی و به علاقت رسیدی
Blue28 مرسی که منشنم کردی و به یادم بودی خانم دکتر عزیزم
@Sally
Akito دیدین که رشته ریاضی هم ارزش پشت موندن رو داشت؟
@AmirBarsam دیدم گفتین میخواین برای کنکور بخونید آرزوی موفقیت دارم براتون
@f-nalist شما با یکی از بچه های انجمن هم دانشگاهی و البته هم رشته ای خواهید شد
البته دوست ندارن که کسی بدونه
اگه پله های موفقیت تا ته زندگی ادما ۱۰۰۰ تا باشه میگن سخت ترین پله اولین پله است ولی گذر از اولین پله به معنی تموم شدنش نیست ( البته که شما بهتراز من میدونید من برای خالی نبودن عریضه گفتم )
خلاصه اینکه امیدوارم ۹۹۹ پله دیگه رو با سرعت یوزپلنگ طی کنید و همینطورییی پله های ترقی رو برید بالاGharibe Gomnam سلام به شما
بالاخره یادی هم از آلاخونه کردین و اومدین
ممنونم که به یادم بودین -
سلام به دوستای عزیزم به همتون تبریک میگم واقعا خوشحالم برای قبولیتون خوشحالم که بعد از سه سال نتیجه موفق شدین به رشته دلخواهتون برسید
بعضیاتونم انتخاب رشته کردین ولی شاید رشته مورد دلخواهتون نبود اما بازهم بهتون تبریک میگم چون خیلی ها وضعشون از شما بدتر بود اما در هر صورت براتون آرزو میکنم تو اوج ببینمتون روی قله دماوندMichael Vey بهت تبریک میگم پرنیا جونم دوران سخت کنکورتو که میومدی اینجا غر میزدی رو یادمه
خوشحالم برات واقعا
@ma-a بچه ها مهشید یه نمونه واقعی از تلاش برای رویاهاست از اون معدود ادمایی که بعداز شکست هاش غصه خورد ناراحت شد ولی پر قدرت از قبل از جا بلند شد و با تمام وجودش ادامه داد بهت تبریک میگم عزیزم
@Sally
اگه پله های موفقیت تا ته زندگی ادما ۱۰۰۰ تا باشه میگن سخت ترین پله اولین پله است ولی گذر از اولین پله به معنی تموم شدنش نیست ( البته که شما بهتراز من میدونید من برای خالی نبودن عریضه گفتم )
خلاصه اینکه امیدوارم ۹۹۹ پله دیگه رو با سرعت یوزپلنگ طی کنید و همینطورییی پله های ترقی رو برید بالاسللاام ریحانه
خوبی؟
ممنونم️
-
@xanomi مشکل من هم همینه
عاشق یه کار دیگه ام
ولی کاش برداشته شده باشه خیلی خوب میشه@_-Parisa_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@xanomi مشکل من هم همینه
عاشق یه کار دیگه ام
ولی کاش برداشته شده باشه خیلی خوب میشهتا مقاطع بالا ادامه بده، بعد میتونی استاد دانشگاه بشی یا هیئتعلمی و ... بعدشم کار تو فقط آمپولزدن و سرم وصلکردن نیست، برو تحقیق کن درباره تخصصهای مختلفش ببین به کدوم علاقه داری
-
خوشحالم برات واقعا
@Sally
خلاصه اینکه امیدوارم ۹۹۹ پله دیگه رو با سرعت یوزپلنگ طی کنید و همینطورییی پله های ترقی رو برید بالاGharibe Gomnam ای وای، مرسییییییی
خیلی لطف دارین -
فقط یه چیزی، به خدا قول داده بودم اوکی بشه شرایط نمازامو بخونم. ولی خیلی سخته، انقدر خستهم همیشه که توان نمیمونه برام، صبحم اصلن نمیتونم بلند شم
بعد میگم خب حالا یه قول بوده دیگه بیخیال، خدا مهربونه ولی بعد دلم یه جوری میشه، دوست ندارم ناراحتش کنم️
-
خیلییی این رو تجربه کردم=)))
به این رسیدم
که تا وقتی آدم واقعا دلی چیزی رو نخواد ؛ کلی دلیل براش بوجود میاد که انجامش نده ...
ولی اگه واقعی بخواد؛ ی دلیل کافیه تا انجام بشه(با وجود هر سختی و مشکلی توی اون راه)
اولش ممکنه سخت باشه
ولی کم کم میبینی خدا که صبرت رو دیده؛ داره راه رو برات باز میکنه(و یا موقعیت های غیر منتظره ای رو جلو پات قرار میده) فقط وافیه به نشونه ها بیشتر دقت کنیم️
-
خوشحالم برات واقعا
@Sally
خلاصه اینکه امیدوارم ۹۹۹ پله دیگه رو با سرعت یوزپلنگ طی کنید و همینطورییی پله های ترقی رو برید بالاGharibe Gomnam
سلام
امیدوارم خوب باشید
ممنون بابت منشن -
فقط یه چیزی، به خدا قول داده بودم اوکی بشه شرایط نمازامو بخونم. ولی خیلی سخته، انقدر خستهم همیشه که توان نمیمونه برام، صبحم اصلن نمیتونم بلند شم
بعد میگم خب حالا یه قول بوده دیگه بیخیال، خدا مهربونه ولی بعد دلم یه جوری میشه، دوست ندارم ناراحتش کنم️
-
-
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
منو منشن کنید به پشیمونیِ درس نخوندنِ سال کنکورم اضافه شه
واقعا قصد نداشتم حس حسرت رو براتون ایجاد کنم
ولی چون گفتین، چشم
پ.ن: البته این جشن فقط برای دانشگاه شیراز بود و ورودی های علوم تجربی کلا اوضاعشون با ما فرق داره و این جشن رو نداشتندانشگاه خوب و رشتهی خوب مبارکتون باشه
ان شاءالله که آدم مفید و دغدغه مندی بشیدمچکرم ازتون
خیلی خوشحالم کردAkito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
واقعا قصد نداشتم حس حسرت رو براتون ایجاد کنم
ولی چون گفتین، چشم
پ.ن: البته این جشن فقط برای دانشگاه شیراز بود و ورودی های علوم تجربی کلا اوضاعشون با ما فرق داره و این جشن رو نداشتننه مشکلی نیست!
ناراحت نشدم که
مرسیمچکرم ازتون
خیلی خوشحالم کرد -
زهرا بنده خدا 2 مگه شما چه دانشگاهی درس میخونین؟
من آزادم خیلیم راضیاَمMaaah
تیپ ۳بد
حالا الان دیگه دارم بهش عادت میکنم
آزادا هم نمیشع صرف آزاد بودنشون گفت بدن
راضی باشید -
@jahad-20 ویس نیست
سرود دانشگاه شیرازههههه
آره نمایش سوپر محشر بود
اصلا، وصف ناپذیر
خیلی خوشحالم واقعا
حیف ۱۰ گیگ حجم ویدیو هاست وگرنه حتما بارگذاری میکردم
دو دل بودم بیام اینجا تعریف کنم یا نه چون شاید برای همه اینجور مراسم ها نباشه و بقیه هم دلشون بگیره...
ولی خب...Akito
از دانشگاهتون تعریف کنیددد
خوشحال میشیم -
Maaah خیلی سخته حالا این فقط اومد جهت ها رو گفت ولی من هیچی نفهمیدم
@_-Parisa_
اولشه بچه ها
یهو میان کلی اصطلاح جدید میگن ترسناکه
یهو حتی به سرخرگ سیاهرگم میگن شریان و ورید
ولی دو سه جلسه بگذره اینا جا میفتن
اصطلاح زیاد داره ولی نترسیددد