هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Maaah باباش جانبازه
بخدا نمیدونی چطور وضعی دارن بعد اومدن دانشگاه درس میخونن ... اصن حیففف حیف این صندلیا به آدم درستش نمیرسن -
Akito کوچیکی اکیتو
VID_20241030_214147_133.mp4 -
Maaah باباش جانبازه
بخدا نمیدونی چطور وضعی دارن بعد اومدن دانشگاه درس میخونن ... اصن حیففف حیف این صندلیا به آدم درستش نمیرسن_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah باباش جانبازه
بخدا نمیدونی چطور وضعی دارن بعد اومدن دانشگاه درس میخونن ... اصن حیففف حیف این صندلیا به آدم درستش نمیرسنبعد تو کلاس گفت سهمیه دارم؟ ://////
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
صن حیففف حیف این صندلیا به آدم درستش نمیرسن
اره واقن ادم درستش منم ولی دادن به اون
هعی دونیای نامرد -
@xanomi اگه امثال اینا نبودن صدرصد حق به حق دار میرسید ... ایشالا توعم حقتو میگیری امسال
-
Maaah باباش جانبازه
بخدا نمیدونی چطور وضعی دارن بعد اومدن دانشگاه درس میخونن ... اصن حیففف حیف این صندلیا به آدم درستش نمیرسنبعد تو کلاس گفت سهمیه دارم؟ ://////
-
@xanomi اگه امثال اینا نبودن صدرصد حق به حق دار میرسید ... ایشالا توعم حقتو میگیری امسال
دلم میخواد انقد درس بخونم که دست این بالا دستیام رو رو کنم. استادمون میگفت چه بسا پرستارایی که تشخیصای درستتری نسبت به پزشکا میدن
-
Maaah نه من بهش شک کردم چون واقعا خنگ میزد تو کلاس بعد با خودم گفتم این چطور کنکور قبول شده :// دیگ رفتم تراز پرسیدم گفت یادم نیست درصداشو گفت بعد دید من تعجب کردم گفت سهمیه هستم
-
دلم میخواد انقد درس بخونم که دست این بالا دستیام رو رو کنم. استادمون میگفت چه بسا پرستارایی که تشخیصای درستتری نسبت به پزشکا میدن
-
Maaah اره پرستارا رو نباید دست کم گرفت بیمارستان رو دست پرستار میچرخه تا دکتر ولی خب کار نهایی رو اون انجام میده و به اسم اونا تموم میشه 🥲
دکتر ولی خب کار نهایی رو اون انجام میده و به اسم اونا تموم میشه 🥲
مگه همه چی اسم و رسمه؟ همین که آدم جون یه نفرو نجات بده خیلیه 🥲
-
Maaah
صدرصد هست
ولی میدونی چیه
حتی به چشم مردم ببینن ک پرستاره جون اون آدمو نجات داد و دکتر بیخیال از کنارش رد شد یا تشخیصش درست نبود
بازم میگن اون دکتره
واقعن این دید چیه نسبت به پرستارا
درسای در حد پزشکیو میخونن ولی به چشم خوبی دیده نمیشن تو جامعه
دورواطراف من وقتی ک میگفتم پرستاری قبول شدم یجوری نگام میکردن انگار کار خیلی بدی کردم
یجوری ک این همه خوندی اخرش ی تزریقات ساده انجام میدی دیگه
ولی درک ندارن ک بخش خیلی کوچیکش تزریقاته و علم بزرگی یاد میگیرن -
Maaah
صدرصد هست
ولی میدونی چیه
حتی به چشم مردم ببینن ک پرستاره جون اون آدمو نجات داد و دکتر بیخیال از کنارش رد شد یا تشخیصش درست نبود
بازم میگن اون دکتره
واقعن این دید چیه نسبت به پرستارا
درسای در حد پزشکیو میخونن ولی به چشم خوبی دیده نمیشن تو جامعه
دورواطراف من وقتی ک میگفتم پرستاری قبول شدم یجوری نگام میکردن انگار کار خیلی بدی کردم
یجوری ک این همه خوندی اخرش ی تزریقات ساده انجام میدی دیگه
ولی درک ندارن ک بخش خیلی کوچیکش تزریقاته و علم بزرگی یاد میگیرن@xanomi خیلی وسیعتر از آمپول و سرمه، خیلیییی
درساشم واقعن سنگینه
تو ولی فرصت داری، بخون راحت کن خودتو :))) -
-
@xanomi خیلی وسیعتر از آمپول و سرمه، خیلیییی
درساشم واقعن سنگینه
تو ولی فرصت داری، بخون راحت کن خودتو :))) -
دکتر ولی خب کار نهایی رو اون انجام میده و به اسم اونا تموم میشه 🥲
مگه همه چی اسم و رسمه؟ همین که آدم جون یه نفرو نجات بده خیلیه 🥲
-
️
️