هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_ Reza _
2️
3 شاید بعضی وقتا با افراد خاصش
4 اینوهم یکم زود عصبی میشم یکم که نه خیلی زود عصبی میشم بعد دوباره زودم خوب میشم ولی سعی میکنم کنترل کنم خودمو یه مدتیه
5 قربونت 🥲️
7️
9 به معرفت تو ک نمیشه آقا امیر
10 اینو خیلی موافقم -
_ Reza _
تو بیوت بنویس بزرگ هم فقط خداست
قبل بزرگ کردن آدما باید اینو یادمون باشه که هیشکی از خدا بزرگتر نیست
چند شب پیش گفتم رضا تو بیوش نوشته خاص فقط خداست ولی بزرگ هم فقط خداست، بخشنده هم فقط خداست، این خداست که هیچوقت رفیق نیمه راه نیست، این خداست که اشتباهاتمون رو تو سرمون نمیزنه مدام
اتصال دلتم برقرار شد باهاش منو یادت نره️
-
_ Reza _
2️
4 اینوهم یکم زود عصبی میشم یکم که نه خیلی زود عصبی میشم بعد دوباره زودم خوب میشم ولی سعی میکنم کنترل کنم خودمو یه مدتیه
5 قربونت 🥲️
7️
10 اینو خیلی موافقم_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_ Reza _
2️
5 قربونت 🥲️
7️
10 اینو خیلی موافقمخوبی از خودته داداشم
️
-
_ Reza _
تو بیوت بنویس بزرگ هم فقط خداست
قبل بزرگ کردن آدما باید اینو یادمون باشه که هیشکی از خدا بزرگتر نیست
چند شب پیش گفتم رضا تو بیوش نوشته خاص فقط خداست ولی بزرگ هم فقط خداست، بخشنده هم فقط خداست، این خداست که هیچوقت رفیق نیمه راه نیست، این خداست که اشتباهاتمون رو تو سرمون نمیزنه مدام
اتصال دلتم برقرار شد باهاش منو یادت نره️
@AmirBarsam اره بخدا هر ویژگی خوبو میشه به خدا چسبوند تنها کسی که وقتی از همه عالم و آدم میبری تکیه گاهت میشه و تورو رها نمیکنه ... یه روزایی من ازش آرامشی رو دریافت میکردم که واقعا لذت میبردم که خدارو تو زندگیم دارم باهاش درد و دل میکردم و انگار داشت باهام حرف میزد بدون اینکه چیزی بگه آرامش رو بهم القا میکرد ...
خدا خیلی بزرگه -
@AmirBarsam اره بخدا هر ویژگی خوبو میشه به خدا چسبوند تنها کسی که وقتی از همه عالم و آدم میبری تکیه گاهت میشه و تورو رها نمیکنه ... یه روزایی من ازش آرامشی رو دریافت میکردم که واقعا لذت میبردم که خدارو تو زندگیم دارم باهاش درد و دل میکردم و انگار داشت باهام حرف میزد بدون اینکه چیزی بگه آرامش رو بهم القا میکرد ...
خدا خیلی بزرگه