هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
میدونستی اصلن خوشم نمیاد تو کارم فضولی کنی و سرک بکشی؟؟
-
Reza-H
چهارشنبه تایم اول اندیشه داریم تایم بعدش روانشناسی
اندیشه گفت همچین چیزی وجود. نداره ولی استاد روانشناسی با کلی دلیل علمی اثباتش کرد و گفت حتی چندتا کتاب درموردش نوشته شده -
Reza-H
بنظرتون اینکه این دنیا یه نفر توی خوانواد با وضع مالی ضیعف متولد میشه و مجبورش میکنن زود ازدواج کنه و... نباید توی زندگی بعدی توی یه خانواده فوق العاده ثروتمند بدنیا بیاد؟
بنظرم این فرد ۷ بار توی شرایط مختلف متولد میشه تا توی شرایط مختلف رفتارش مشخص بشه -
Reza-H
چهارشنبه تایم اول اندیشه داریم تایم بعدش روانشناسی
اندیشه گفت همچین چیزی وجود. نداره ولی استاد روانشناسی با کلی دلیل علمی اثباتش کرد و گفت حتی چندتا کتاب درموردش نوشته شده@Sally
حالا اینکه درسته یا نه بستگی داره که به چی عقیده داریم و آیا با اون عقیده تلاقی داره یا نه
ولی دوست دارم دلایل علمی که میگین اثباتش کرد رو بشنوم (اگه دسترسی پیدا کردین به منم بگین)
-
Reza-H
بنظرتون اینکه این دنیا یه نفر توی خوانواد با وضع مالی ضیعف متولد میشه و مجبورش میکنن زود ازدواج کنه و... نباید توی زندگی بعدی توی یه خانواده فوق العاده ثروتمند بدنیا بیاد؟
بنظرم این فرد ۷ بار توی شرایط مختلف متولد میشه تا توی شرایط مختلف رفتارش مشخص بشه@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نباید توی زندگی بعدی توی یه خانواده فوق العاده ثروتمند بدنیا بیاد؟
الزاما نه
بنظرم این فرد ۷ بار توی شرایط مختلف متولد میشه تا توی شرایط مختلف رفتارش مشخص بشه
خوبه که برای نظرتون دلیل بیارین.
اولا شناختن آدما الزاما به معنای گذاشتنشون تو اون شرایط نیست. (اگر یک وجود عقل کل باشه، که بتونه تشخیص بده درون آدما رو، دیگه نیازی نیست چند بار در شرایط مختلف قرار بگیره)
ثانیا چرا هفت بار؟ چرا هشت بار نه؟ -
@Sally
حالا اینکه درسته یا نه بستگی داره که به چی عقیده داریم و آیا با اون عقیده تلاقی داره یا نه
ولی دوست دارم دلایل علمی که میگین اثباتش کرد رو بشنوم (اگه دسترسی پیدا کردین به منم بگین)
Reza-H
یکی از دلایلش هیپنوتیزم هست
ذهن انسان یه بخش به اسم ناخودآگاه داره
ما قبل از ۳ سالگی مون رو یادمون نمیاد درسته ؟
ولی خیلی چیزا در ناخودآگاه قرار میگیرن
و روی کل زندگی آدم تاثیر میذاره
نشنیدین میگن ریشه در کودکیش داره؟
حالا وقتی علم هیپنوتیزم روی بورس اومده بود دانشمندان با به چیز عجیبی رو به رو شدن مثلا شخص میتونست آلمانی صحبت کنه بعدا از خانواده اش پرسیدن گفتن بله وقتی ۱ سالش بوده باهاش آلمانی تمرین کردیم درصورتی که فرد یادش نمیومد
حالا چیزی که جالبه وقتی بعضی از افراد هیپنوتیزم میشدم خاطرات عجیب و غریب تعریف میکردن...
از زندگی متفاوت مثلا یه پسربچه گریه میکرد که زنم تو مغازه است تنهاست آدرس دقیق داده بود
و واقعا یه خانم توی هند شوهرش در اثر قتل با گلوله کشته شده بود حتی اون پسر بچه گفته بود چطوری به قتل رسیده
میدونید چی میگم؟ -
و نکته آخر اینکه باید رو درست بودن یه عقیده (مثلا اعتقاد با اسلام یا چیز دیگه) نقطه مشترک پیدا کنیم که ببینیم میتونیم بگیم از نظر خدا مردوده این حرف یا نه
نظر اسلام که در این باره مشخصه -
@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نباید توی زندگی بعدی توی یه خانواده فوق العاده ثروتمند بدنیا بیاد؟
الزاما نه
بنظرم این فرد ۷ بار توی شرایط مختلف متولد میشه تا توی شرایط مختلف رفتارش مشخص بشه
خوبه که برای نظرتون دلیل بیارین.
اولا شناختن آدما الزاما به معنای گذاشتنشون تو اون شرایط نیست. (اگر یک وجود عقل کل باشه، که بتونه تشخیص بده درون آدما رو، دیگه نیازی نیست چند بار در شرایط مختلف قرار بگیره)
ثانیا چرا هفت بار؟ چرا هشت بار نه؟Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
الزاما نه
خب بنظرم یه ناعدالتیه
بعضی افراد حتی حق ندارن تصمیم بگیرن
من دیدم...( نی نی سایت
)
-
و نکته آخر اینکه باید رو درست بودن یه عقیده (مثلا اعتقاد با اسلام یا چیز دیگه) نقطه مشترک پیدا کنیم که ببینیم میتونیم بگیم از نظر خدا مردوده این حرف یا نه
نظر اسلام که در این باره مشخصهReza-H
بله -
@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
اگه این جزوهس ۷۰۰-۸۰۰ صفحه، پس رفرنسش دیگه چیه...
وای امری خیلی زیاده
استادمون واسه ژنتیک(پایه نه، یه ژنتیک دیگه بود اسم کاملش دقیق یادم نیست) اومده بود گفت باید امری بخونین
بعد کتابو از کتابخونه گرفتم دیدم حجمش به بینهایت میل میکنه خیلی زیاااده
هفته بعد پسش دادمرفتیم با بچهها پیش استاد خواهش و التماس که یه جزوهای چیزی بهمون بده
حالا اگه استاد خوب درس بده با بانمکیش هم میشه خندید ولی یه سری اساتید داشتیم کل کلاس خواب بودیم یهو یه چیز مثلا خنده دار میگفت بعد کلاس ساکت میشد...
من خودم چون شیمی رو خیلی دوس دارم دیگه با بیوشیمی هم خیلی حال میکنم...یه مدت هم قبل کنکور به این فکر میکردم که برم از رشتههای شیمی بخونم
و ترکیبش با فیزیک خداااس...خیلی خوب میشه... حالا اساتید به ما لطف داشتن خیلی خوب درس ندادن ولی همونقدری که خودم خوندم خیلی قشنگ بود
جزوه ها اونطور نیستن که حذفی داشته باشن یا خلاصه طور
رفرنس رو کامل پوشش میده
ولی خب زبونش قابل فهم تره و دسته بندی داره
مثلا رفرنس سلولی واس ما لودیشه و خیلییی پیچیده حرف میزنه
تو مباحث سلولی مولکولی، واقعا مولکولی رو باید تصور کنی و با اون زبون نمیشه ساختار اینا رو تصور کرد
من تا جایی که یادم یه پایه و مولکولی دارم ولی خب الان پایم
امری هم خیلیی زیاده
واس ما منبع تدریس ژنتیک مولکولی حسن اکرمی میشه ولی خب تو بخش بیماری ایناییم امری میخونم
جزوه استاد حدود 200 صفحه ایناس ولی بديش اینه زبون توضیحش خیلی عجیبه
خودم امری رو همراه باهاش میبرم جلو
البته انقدر گزارشکار و درسای دیگه ریخته رو سرم که اصلا وای خدا
من از ترسم ناهار اینا نمیخورم همیشه گرسنم سر کلاسای ظهر که نخوابم
من کلا بیوشیمی از اینش خوشم میاد یه سری مولکول کوچولو موچولو چه کارا که نمیکنن
واسم خیلی جالب میشه
ترکیبش با فیزیک اینطوری که مسائل گرما و کار اینا میاد تو مسائل
مثلا جلسه پیش با قانون دوم ترمودینامیک ثابت کردیم چرا در نهایت انسان میمیره چی میشه تو بدنش مگه
خیلیم ساده بود البته قضیه اش
من خودم بیوشیمی رو خودخوان میخونم میبرم جلوSuccinate
پس همون خود رفرنسه با زبون آدمیزاد
گرفتمدیگه هم جزوه میخونی، هم کنارش رفرنس، این وای خدا به نظرم باید واااااااااااای میشد...
🥲
شما دانشجوی مورد علاقهی استاد فیزیوی ما میشدی...همیشه بهمون میگفت ظهرا ناهار نخورین، تو کلاس خوابتون میگیره
بیوشیمی رو چه کتابی میخونی؟ لنینجر؟
-
Reza-H
اصلا فردی که وضع مالی ضعیفه رو هیچی
نظرتون در مورد بیمارا چیه؟( مثلا سندروم دان یا کسایی که از بچگی کاملا فلجن...)
مگه روح ندارن؟ -
Reza-H
یکی از دلایلش هیپنوتیزم هست
ذهن انسان یه بخش به اسم ناخودآگاه داره
ما قبل از ۳ سالگی مون رو یادمون نمیاد درسته ؟
ولی خیلی چیزا در ناخودآگاه قرار میگیرن
و روی کل زندگی آدم تاثیر میذاره
نشنیدین میگن ریشه در کودکیش داره؟
حالا وقتی علم هیپنوتیزم روی بورس اومده بود دانشمندان با به چیز عجیبی رو به رو شدن مثلا شخص میتونست آلمانی صحبت کنه بعدا از خانواده اش پرسیدن گفتن بله وقتی ۱ سالش بوده باهاش آلمانی تمرین کردیم درصورتی که فرد یادش نمیومد
حالا چیزی که جالبه وقتی بعضی از افراد هیپنوتیزم میشدم خاطرات عجیب و غریب تعریف میکردن...
از زندگی متفاوت مثلا یه پسربچه گریه میکرد که زنم تو مغازه است تنهاست آدرس دقیق داده بود
و واقعا یه خانم توی هند شوهرش در اثر قتل با گلوله کشته شده بود حتی اون پسر بچه گفته بود چطوری به قتل رسیده
میدونید چی میگم؟@Sally
اگر فرض کنیم که این داستانی که میگین درسته (چون خودتون که ندیدین، از منبعی دیدین. باید دید که اون منبع چقدر موثقه)، بازم دال بر وجود چند زندگی نیست. اینکه داره چیو نشون میده یه بحث دیگه است. اما این اثبات نمیکنه که وقتی مردیم وارد یک زندگی جدید با شرایط کاملا متفاوت میشیم -
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
الزاما نه
خب بنظرم یه ناعدالتیه
بعضی افراد حتی حق ندارن تصمیم بگیرن
من دیدم...( نی نی سایت
)
@Sally
خیلی خوب
دقیقا قیامت طراحی شده برای اینکه حقوق ضایع شده رو به صاحبان حقشون برسونن (نمیدونم که به قیامت اعتقاد دارید یا نه. به خاطر همین میگم باید نقطه مشترک پیدا کنیم) -
@Sally
اگر فرض کنیم که این داستانی که میگین درسته (چون خودتون که ندیدین، از منبعی دیدین. باید دید که اون منبع چقدر موثقه)، بازم دال بر وجود چند زندگی نیست. اینکه داره چیو نشون میده یه بحث دیگه است. اما این اثبات نمیکنه که وقتی مردیم وارد یک زندگی جدید با شرایط کاملا متفاوت میشیمReza-H
ماها آدمای کاملا معمولی هستیم نه ثرومتندیم نه فقیر درسته؟
تاحالا پایین ترین یا جنوبی نقطه شهر بودین ، دیدین؟
بنظرتون اون بچه ای که تو خانواده متولد میشه چه گناهی داره؟
به هرحال فیلما براساس واقعیت ساخته میشن
و بنظرم نی نی سایت و اینا یه سریاشون واقعین🫠 -
دوباره شروع شد:/
-
Reza-H
اصلا فردی که وضع مالی ضعیفه رو هیچی
نظرتون در مورد بیمارا چیه؟( مثلا سندروم دان یا کسایی که از بچگی کاملا فلجن...)
مگه روح ندارن؟@Sally
یا مثلا بچه هایی که بدون اینکه زندگی کنن کشته میشن
من از شما مثال اینجوری بیشتر دارم. نکته اینجاست که راه حل برگردوندن حق افراد، دوباره زندگی کردنشون نیست