هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Sally اگر بدونید من چه قدر مفید می خونم
کم اما زیاد
و خیلییی می خونم پس️
-
اخ بزارید امشب تموم شه عکس تمرین ها و چک نویس های ریاضی مو بفرستم
️
️
️
️
️
️
️
️
-
@Sally بهبههه چه خوب ادم مشتاق میشه درس بخونه
دانشگاه ما که فقط تا فکر کنم اگر تا ترم 6 نمرات الف باشه جز استعداد درخشان اسمون رد میشه. و..jahad_121 دلم میخواد استعداد درخشان بشم...🥺.
-
jahad_121 دقیقا...
.
-
razie_ منم
-
@Sally چقد خانوادت همش بهت پیشنهاد میدن
-
Blue28 انشاءالله که بتونیم...🥺.
ولی یکم از ترم اول میترسم... -
Blue28
عوه یس
من فکر کردم دانشگاه 10 تومن میده
گفتم عجب دانشگاه شون پول داره به دانشجو ها ای الف پول میده️
-
razie_ منمم منم
-
Succinate اهاا
گزارشکار آزمایشگاه
واقعا کار رومخیه🫠🫠
حالا ما هم خیلی وقتا میپیچوندیم ولی خب همون چندتاش هم...🫠🫠
یادمه موقع آزمایشگاه قارچ و انگل استاد گفته بود از لامها عکس بگیرین و از روش نقاشی بکشین بعنوان گزارشکارتون
من که اینکار نکردم و ۵ نمره عملیم رفت
ولی خب بعضیا کشیدن
نه نه نه، این ۸ نمره و یک نمره کمکیه...ولی خب اونایی که تو کلاسمون بزرگترن و قبلا ازدواج کردن و بچه دارن یه ۱۰-۱۲ نمرهای اول کلاس گرفتن
منم اندیشه و تفسیر خواب خواب بودم...آناتومی رو با اینکه خیییییلی سعی میکردم نخوابم ولی خیلی جاها از دستم در میرفت استاد پوینتر رو میگرفت تو چشمم بیدار شم
واقعا باید ساختارها رو حفظ کرد؟ اخه خیلی سخته...سخت هم نه ... یک عااالمه ساختاره چجوری میشه حفظشون کرد؟ بنظرم اگه نکات مهم هر ترکیبو آدم یاد بگیره خیلی مفیدتره تا اینکه ساختارشم حفظ شه🫠
وای یادم اومد...یه درس داشتبم آداب پزشکی...مزخرفترین درسی بود که تو عمرم سر کلاسش نشستم...البته درس خودش در ذاتش نکات خوبی داشت ولی استاد اییییینقدر بد میگفت که...یا خواب بودیم، یا بازی میکردیم، یا کتاب میاوردیم برا درسای دیگه میخوندیم یا هرکاری جز گوش کردن این کلاس...استاد بدون تغییر صدا میومد یک ساعت و نیم حرف میزد و میزد و میزد و همین صداش هم بد رو مخ بود
حالا نکته جالبش اینه که، درس واحدش عملیه ولی اینجا برامون همشو تئوری بگزار کردن🫠🫠🫠@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate اهاا
گزارشکار آزمایشگاه
واقعا کار رومخیه🫠🫠
حالا ما هم خیلی وقتا میپیچوندیم ولی خب همون چندتاش هم...🫠🫠
یادمه موقع آزمایشگاه قارچ و انگل استاد گفته بود از لامها عکس بگیرین و از روش نقاشی بکشین بعنوان گزارشکارتون
من که اینکار نکردم و ۵ نمره عملیم رفت
ولی خب بعضیا کشیدن
نه نه نه، این ۸ نمره و یک نمره کمکیه...ولی خب اونایی که تو کلاسمون بزرگترن و قبلا ازدواج کردن و بچه دارن یه ۱۰-۱۲ نمرهای اول کلاس گرفتن
منم اندیشه و تفسیر خواب خواب بودم...آناتومی رو با اینکه خیییییلی سعی میکردم نخوابم ولی خیلی جاها از دستم در میرفت استاد پوینتر رو میگرفت تو چشمم بیدار شم
واقعا باید ساختارها رو حفظ کرد؟ اخه خیلی سخته...سخت هم نه ... یک عااالمه ساختاره چجوری میشه حفظشون کرد؟ بنظرم اگه نکات مهم هر ترکیبو آدم یاد بگیره خیلی مفیدتره تا اینکه ساختارشم حفظ شه🫠
وای یادم اومد...یه درس داشتبم آداب پزشکی...مزخرفترین درسی بود که تو عمرم سر کلاسش نشستم...البته درس خودش در ذاتش نکات خوبی داشت ولی استاد اییییینقدر بد میگفت که...یا خواب بودیم، یا بازی میکردیم، یا کتاب میاوردیم برا درسای دیگه میخوندیم یا هرکاری جز گوش کردن این کلاس...استاد بدون تغییر صدا میومد یک ساعت و نیم حرف میزد و میزد و میزد و همین صداش هم بد رو مخ بود
حالا نکته جالبش اینه که، درس واحدش عملیه ولی اینجا برامون همشو تئوری بگزار کردن🫠🫠🫠واس ما جانور و گیاه و اینا نقاشی بود
من از اونا بودم که کامل کشیدمم
واس ما آز شیمی بچه ها دستگاه تقطیر کشیده بودن!!! وقتی دیدمش انقدر خندیدمممم
اهاااگفتم بنده خدا شماها مرز افتادن میشید
والا ما حفظ کردیمسر بیوشیمی متابولیسم واقعا پدرم در اومد اون همه ساختار حفظ کردم
حالا نوبت ویتامین و هورمون واس ساختار
نه حاجی ما مجبوریم بخوایم نخوایم باید حفظ کنیم
من یدفعه سر اندیشه 1 خواااب بودم بعد استاد گفت بله اون خانم هم ته کلاس خوابیده
معجزه شد نمیدونم چی شد پاشدم از خواب گفتم نههه استاد من بیدارم
واس ما اخلاق زیستی بود
انقدر چرت بود اصلا نفهمیدم ماهیت اون درس چی بود
نمره خیلی خوبیم گرفتم فقط طوطی وار حفظ کردم
بیوتروریسم همچین چرت و پرتایی -
@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28
اره سانیا و مهدیه از همه مون بیشتر میخونن
آفرین به اراده شون️
Maaahدم شما گرم
به خدا همش این روزا درگیر کارم
به زور 2 یا 3 ساعت بشه بخونم
واس همینم دیگه گزارش نمیدم -
Blue28
️
-
بشینید درس بخونید که معدل تون الف شه
کاربردش رو که نمیدونم
واس من فقط برای معرفی کردنم میگفتن همون دختر درس خونه...باز یه همچین صفتی میگیرید -
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چشم
افرینن
ما خودمون کسی که درس نخونه بدون تعارف میگیم همونی که همش میوفته بی سواده -
@Sally بهبههه چه خوب ادم مشتاق میشه درس بخونه
دانشگاه ما که فقط تا فکر کنم اگر تا ترم 6 نمرات الف باشه جز استعداد درخشان اسمون رد میشه. و..jahad_121
نه خانواده میخوان بهم بدن
چون اصلا مثل آدم درس نمیخونم
بهم رشوه دادن -
jahad_121
افریننننن عالیههههه -
Blue28
بابا اینا میترسن من مشروط بشم
ولی بمولا یه ساعت خوندن در روز اوکیه -
@Sally
چه خوب تا باشه از این رشوه ها