هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اینجوریه که بیتای مختلف تو سرم میچرخه
انگار سرگیجه گرفته باشی -
که من هم دل زِ مهرت برکنم تا فرصتی دارم
-
از همون اولش از ما بوی چیز میداد
-
امیدوارم برا یه بارمکه شده یه امتحانام خوندنش شب امتحانی نباشه
-
اگه بتونم تا جمعه تمومش کنم
که باید بکنم
اونوقت دیگه شب امتحانی نمیشه🥲 -
Sara_R در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
از همون اولش از ما بوی چیز میداد
به خدا آدم لجش می گیره
واقعا به غرورش بر میخوره -
خدایا یه عمری به من بده
این بچه ها رو توی دانشگاه( و البته رشته مورد علاقه شون) ببینم
Nasrinsani
Narges_
Aqua
Hako
از صمیم قلب برای همه تون آروزی موفقیت میکنم
بعد بیان از امتحان ترم اندیشه غر بزنن@Sally قرربونت برم
️
-
@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
به اسمشم میخوره... هم بیوعه، هم شیمیه، هم فیزیک، ترکیب سم
خیلی باحال بودهما مراقب داشتیم میرفت از رو جواب بچههای دیگه نگاه میکرد میومد به اینایی که بلد نبودن میگفت
️
بهش آدرس هم میدادن میگفتن از رو فلانی نگاه کن بگو
دانشگاهت کجاس؟چیکاره مگه که دوسش نداری؟
خود خود خوااابن...تصور کن کلاس ساعت ۲ تا ۴...ناهار سنگین خوردی، روش هم دووغ، استاد صداشو رو یه حالت تنظیم میکنه و با همون تا آخر میره، لامپا همه خاموش و فقط پروژکتو روشنه، پردهها کشیده...کلاس تاریک تاریک...فقط پتو و بالش کمه وگرنه بقیه شرایط کاملا مهیاس
تا حالا با پوینتر تو چشمت نور ننداختن که بدونی خجالت چیه🥲
یه همکلاسیم یه بار رفته بود ته کلاس، به دیوار تکیه بود، چشماش بسته و دهنش باز و خوااب بود... و چند دقیقه استاد داشت میگفت چقد خوب خوابیده
اگه به دانشگاه باشه که میگرده ببینه بدترین برنامهی ممکن کدومه همونو اجرا میکنه...ولی ما تقریبا از ترم ۳ به بعد دیگه برنامهی امتحانا و بخشی از برنامهی کلاسی رو خودمون میچینیم و تو این زمینه کمتر به مشکل میخوریم
آره آمار زیسیتی خیییلی یجوریه ولی این آمار ما بیشتر خندهدارهجلسه پیش استاد داشت درباره واریانس و انحراف معیار و .... صحبت میکرد درس میداد، یه جلسه هم چارکها رو میگفت 🫠
بعد اینارو میخواد میانترم حذفی بگیره
حالا عکس برگه امتحانیم رو میدم بهت ببینی مطالبش چقدره چرکه
شایدم جزوه
هردو یه اندازه چرکه
من یدفعه ترم دو بودم سر امتحان جانور شناسی انقدر بلند تقلب می رسوندم مراقب میگفت آروم به من بگو بهشون میگمبهترین مراقب دیگه هم ندیدمش
به دو نفر رسوندم و عین چی پاس شدن هنوز خودمم ذوق میکنم پاس شدن بعد چند باری افتادن...
من تهران مرکزم داش... مزخرف ترین رو کره زمین...
وای دقیقااا همینم من دوغ هم میخورم با پرویی
نه واس ما خودشون می چینن بعد میگیم بده عوض کنید بدتر میکنن میگن میخواستید بخونید...
دقیقا واس ما هم همین مطالب چرت و پرت بود
مثال هاش هم توپ رنگی و تاس نمیدونم چی چی نمیدونم به بیماری چیچی... چرت و پررررت
یه اصطلاح دارم الان بگم درجا اخراج میشمSuccinate
به نظر چرکش خیلی زیاده، اتفاقا دیروز کلاس جراحی داشتیم، استاد میگفت اینجور زخمایی که چرک زیاد داره رو باید خالی کنین و بعد بذارین خودش خوب شه، بخیه نباید بزنین(ربطی نداشت به بحث ولی خب)
چه مراقب پااایهای بودههه
وای ما یه بار امتحان زبان داشتیم...کنارم یکی از همکلاسیام که یه آقای خیلی بزرگ بالای ۴۰ شاید بود. پشت سیستم مینشستیم و سوالا رو جواب میدادیم. بعد حواسم نبود دیدم این بزرگوار داره یه کاغذ بزور میچپونه تو دست من که براش جوابا رو بنویسم
️
منم اصلا هول شده بودم خدایا این داره چیکار میکنه، از پشت کسی منو نبینه و فلان...سریع برگههه رو گرفتم و تند تند نوشتم که کسی نیاد بالاسرم بگه داری چیکار میکنی...سریع هرچی بود نوشتم دادم دستش و پایان آزمون زدم اومدم بیروون
ما تو اینجور آزمونا که پشت سیستمیم نهایتا سرمونو میاریم رو مانیتور بغلی ببینیم چیکار میکنه ولی این حرکت که برگه داد دستم بنویسم خیلی قفل بود اصلا انتظارشو نداشتم
کلاسون اگه بودی حتما جزو اعضای اصلی تیم تقلبمون میشدی
تهران که خوبه...همه دوس دارن بیان اونجا
اصلا نمیدونم تو این دوغا چی میریزن، اینهمه خواب آوری واقعا براش قفله
تازه من بعضی وقتا دوغ یکی از بچهها که نمیخوره رو هم میخورم و دیگه اون بعد از ظهر فقط میرم کلاس که رو میز سرمو بدارم بخوابم
آره آره دقیقا همین مطالب چرت و پرت... واقعا تصوراتم از آمار به عنوان یک علم کاربردی به لجن کشیده شد🫠
خب فک کنم مفهومشو گرفتم لازم نیست دیگه بیانش کنی
️