هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فرادرس
پولیه ک🥲
با یوتیوب هنوز راحت نیستم باید باهاش کار کنم
تو تل هم نمیدونم چی سرچ کنم.. باید بگردم🥲Michael Vey اهاا
خب تلگرام بزنید اموزش و یادگیری بیوشیمی
ببینید چیزی هست یا ن -
یک اتفاقی افتاده که هیچ کس اینجا نیست. هعیی
خدابخیر کنه اتفاق حادی نباشه -
Hako
کار که بسیار است
فقط ما تصمیم می گیرم الویت مهم ها رو انجام بدیم از یک سری ها سریع بگذریم بزاریم برای استراحت
اینکه می گم اتاق خالی از اینکه سرشون شلوغ ه نیست چون این اتاق ما شدیدا پر سر وصدا و شلوغ بود همیشه من رفتم پایین یکم راه رفتم
اومدم دیدم هیچ کس نیست
و احتمالا اتقاق ناگواری افتاده
حس می کنم بحث شون شد شاید شاید و خدا کنه نشده باشه
چون قبل که من بیام بیرون یکم کلنجار می رفتن یکی دو تاشون
یک نفر ساز مخالف هست و...
دیگه بخونید تا اخرش -
تن صدا هامم
بلندگو
کلا فرهنگ این گروهی که باهشون هم اتاقی شدم یا چطور بگم طرز صحبتشون اینه ولی بچه ها با معرفتی هستن
دیگه هر ناحیه یک ویژگی ها خاص خودش رو داره
همین طور که هر بار به من می گند خیلی حوصله داری و شیرازی اصیلی حالا هی من میگم من
از شیراز فقط محل تولدشو دارم -
خب وقتی نوبتت شده جارو کنی
چرا انقدر بچه ها رو عذاب می دی و تند برخورد می کنی
اگر به اینه که تو اتاق کم هستی
خوب من م که نیستم جز برای اینه که برای خواب اکثرا اینجام!؟
جز اینه با اینکه برای اینجا نیستیم کل اخر هفته هم نبودم همش بخش دانشکده فنی و سر دورم بودم!؟
به این چیزا باشه که هیچ کس مسولیت ش انجام نمی ده -
Narges_ سلام ممنون شما خوبید؟
از اواخر مهر شروع شده و تا آخر دی هم تموم میشه
جلسات تدریسش همون نکته تست کل به جز شروع از دی پارسال آقای فراهانی هستش و جلسه هایی که امسال آنلاین برگزار میکنه به تست های سختتر میپردازه و تغییراتی که کتاب داشته رو هم گفت که میگم که جلسات آنلاین مکمل دوره کل به جز باشه
آزمون و تکلیف هم که سر جای خودش -
Hako
کار که بسیار است
فقط ما تصمیم می گیرم الویت مهم ها رو انجام بدیم از یک سری ها سریع بگذریم بزاریم برای استراحت
اینکه می گم اتاق خالی از اینکه سرشون شلوغ ه نیست چون این اتاق ما شدیدا پر سر وصدا و شلوغ بود همیشه من رفتم پایین یکم راه رفتم
اومدم دیدم هیچ کس نیست
و احتمالا اتقاق ناگواری افتاده
حس می کنم بحث شون شد شاید شاید و خدا کنه نشده باشه
چون قبل که من بیام بیرون یکم کلنجار می رفتن یکی دو تاشون
یک نفر ساز مخالف هست و...
دیگه بخونید تا اخرش -
_ Reza _
چه باحال -
-
jahad_121
چیزی که نه..ولی چون همیشه بحث بالا بود قشنگ شور بین بچه هارو حس میکردم الان واقعا خیلی سوت و کوره -
Hako اره متاسفانه
و خب به خاطر مشغله بچه ها هم هستند واقعا فرصت نمیسه اگر که مثل دوره بعد کنکور بود خوب بود یا بازه کنکور -
پیروز در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
درس هماتو استادم گنگ صحبت کنه خب معلومه که هوش مصنوعیم کم میاره
هرجا یکم تلفظ کلمه سخته استاد میذاره رو دور تند که قشششششنگ معلوم نباشه چی میگهواای کا دانشجویی من خلاصه شد در جزوه نوشتن از روی ویس
🥲
اخرشم اونایی کامل میشدن که اصلا جزوه نداشتن@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پیروز در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
درس هماتو استادم گنگ صحبت کنه خب معلومه که هوش مصنوعیم کم میاره
هرجا یکم تلفظ کلمه سخته استاد میذاره رو دور تند که قشششششنگ معلوم نباشه چی میگهواای کا دانشجویی من خلاصه شد در جزوه نوشتن از روی ویس
🥲
اخرشم اونایی کامل میشدن که اصلا جزوه نداشتنآخه داستان اینه که شمایی که از رو ویس نوشتن براتون سخته حداقل سرکلاس کلیاتو متوجه شدید
من نبودم اصلا نمیدونم چی به چیه
استاد هماتو اولین استادی بود که با غیر حضوری بودنم کنار اومد(البته3تا استاد هماتو داریم این فقط برا 7-8نمره درس داره)
اما بازم فقط گفت ویس بچها رو بگیر جزوش در حد عکسهو اینکه یه درس 2 واحدی که یک سومش 12 جلسست حقیقتا سنگینه