هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
البته چرا، اتوبوس هست ولی وقتی با ۴۰ تومن با شخصی میشه رفت چرا ۸۰، ۹۰ تومن با اتوبوس برم؟
-
@Sally بچههههههه خرم آبادیا خیلییییییییی پولدارنننننننننننننننننن
اینو تاحالا تو کرج هم ندیده بودم:/Akito
نه بابا بچه های پزشکی زیاد باج میگیرن از والدین -
@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah عجب.... جای ما اتوبوس 100 تومنه شخصی 250
وقتی چند نفر باشیم، تقسیم میشه دیگه
اسنپ الانمون شد ۲۴۰ -
Maaah عجب.... جای ما اتوبوس 100 تومنه شخصی 250
وقتی چند نفر باشیم، تقسیم میشه دیگه
اسنپ الانمون شد ۲۴۰ -
@mr-vinyzo البته اتوبوس ۶۵عه ها
ولی اسنپ خوابگاه تا ترمینال هم هست -
بعد میگن هرکسی اونچیزی که بهش فکر میکنه رو میگیره....
منم تمام ملیت ها و قومیت هارو بر مبنای غذا هاشون میسنجم...
بس که غذا برام مهمه...
@mr-vinyzo
تو خرم آباد طرف میره کارگری تا بتونه ناهار کباب بخوره
مگه نه داش ؟
_ Reza _ -
کتاب شعر میخوام.
-
ینی یه سرویس بره و بیاد 1 تومن اب میخوره فکر کنم...
پسرای ما با سرویس میرن
بعد امروز دنبال دو تا دختر میگشتن با اونا برن و اینا -
و همیشه منو نفی میکنه که چرا بریز بپاشم نسبت به بقیه بیشتره (درکل بریزو بپاش ندارم ولی از نظر من کمتر از این ینی خساست)...
@mr-vinyzo اینجا برا خودشون خرج میکنن ولی به یکی دیگه که میرسه مرگشونه...البته هنو خانواده ما سر قضیه مامانم خیلی نسبت به بقیه بهتره....
بقیه که دیگه واویلااااا .طرف حاضره 4 وعده اشکنه و بلغور بخوره که چی؟که شب میخواد بره عروسی...
بابا شل کن سر کیسه رو مرد
-
@mr-vinyzo اینجا برا خودشون خرج میکنن ولی به یکی دیگه که میرسه مرگشونه...البته هنو خانواده ما سر قضیه مامانم خیلی نسبت به بقیه بهتره....
بقیه که دیگه واویلااااا .طرف حاضره 4 وعده اشکنه و بلغور بخوره که چی؟که شب میخواد بره عروسی...
@mr-vinyzo من ترجیحم اینه اینجوری زندگی کنم، پولامو جمع کنم و باهاش چیزای بزرگ بخورم. عین بابام
-
البته هنو خانواده ما سر قضیه مامانم خیلی نسبت به بقیه بهتره....
بابات مال طرف خودمونه و میفهمم چی میگی
-
@mr-vinyzo من ترجیحم اینه اینجوری زندگی کنم، پولامو جمع کنم و باهاش چیزای بزرگ بخورم. عین بابام
Maaah من خودمم اینطوریم ولی نسبت به رفیقام کمترم راستش...مثلا نشده یبار رفیقام بگن مهدی بیا بریم بیرون حساب ما ...عمرا شده باشه (یکیشونم نه هااا همشون ...)حالا تا تو میگی میای بیرون ؟
_حساب میکنی؟
+خب برا من خرج نمیکنی دنگ خودتو که بده مرد حسابی -
@Sally باز جای ما اینطور نیست....کباب میخوریم ولی نه زیاد ....و کبابم مدلای متنوعی درست نمیکنن اینطرفا معمولا...
@mr-vinyzo
ما با گوشت زنده ایم