هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
میگن استاد اناتومیه ۱۴رو ۱۸ میده
-
ولی انگاری با ما سر لج افتاد
-
بخ بخ شدیم
-
Blue28
من آناتومی فوقانی ۱۸ شدم با چندتا از همکلاسی هام که قبلا رادیولوژی خوندن و آناتومی درس اصلی شون بوده هم نمره شدم -
Blue28
بخاطر اینکه شما وی پی ان استفاده میکنید و وی پی ام آی پی شما رو عوض میکنه یعنی با آی پی ایران نمیرید
پسسسس اگه فیلترینگ رو ایران برداره بازم نمیتونید بدون وی پی ان برید گوگل پلی چون آی پی ایران از طرف خود گوگل پلی تحریم شده -
مریم تحتانی رو چیکار کردی؟
من امروز شروع کردم
فعلا دارم اعصباش میخونم و هرچی میخونم تموم نمیشه
Blue28 -
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دیگهه
پسته هم زهرا بنده خدا جور میکنه
زهرا بنده خدا 2
مگه نه؟!سلام
ببخشید دیر رسیدم
پسته نداریم برا سال بعد از رفسنجونیا میگیریم -
وقتی ناراحت بودم، به او گفتم که نمیخواهم او را ببینم ؛ پس چراغ را خاموش کرد و در کنارم ماند.
-
مریم تحتانی رو چیکار کردی؟
من امروز شروع کردم
فعلا دارم اعصباش میخونم و هرچی میخونم تموم نمیشه
Blue28@Sally تحتانی رو به ما فقط ستون مهره درس داد
بقیشو فیلم دادن فیلماشم ناقصه
واقن مثل خر گیر کردیم توگل
خیلیییی زیاده خیلییی
فقط ستون مهره خوندم با استخون لگن، گلوتئالم ماهیچه های سوپرفیشیالشو بلدم، استخوان فمورو هم تقریبا بلدم -
Blue28
بخاطر اینکه شما وی پی ان استفاده میکنید و وی پی ام آی پی شما رو عوض میکنه یعنی با آی پی ایران نمیرید
پسسسس اگه فیلترینگ رو ایران برداره بازم نمیتونید بدون وی پی ان برید گوگل پلی چون آی پی ایران از طرف خود گوگل پلی تحریم شده@Sally نمیدونم والا
مهم اینه الان میاره -
Blue28
من آناتومی فوقانی ۱۸ شدم با چندتا از همکلاسی هام که قبلا رادیولوژی خوندن و آناتومی درس اصلی شون بوده هم نمره شدم@Sally آفرین
-
@Sally تحتانی رو به ما فقط ستون مهره درس داد
بقیشو فیلم دادن فیلماشم ناقصه
واقن مثل خر گیر کردیم توگل
خیلیییی زیاده خیلییی
فقط ستون مهره خوندم با استخون لگن، گلوتئالم ماهیچه های سوپرفیشیالشو بلدم، استخوان فمورو هم تقریبا بلدمBlue28
یاعلی مگه ستون فقرات برای آناتومی اندامه؟
من فکر کردم برای تنه است -
مِهردُخت خوبه خوبه 🥹
-
Aqua تو هم خوبه خوبه 🥹🥹
-
وقتی ناراحت بودم، به او گفتم که نمیخواهم او را ببینم ؛ پس چراغ را خاموش کرد و در کنارم ماند.
Blue28
توئم هستی مگه؟ -
Blue28
پسسسس اگه فیلترینگ رو ایران برداره بازم نمیتونید بدون وی پی ان برید گوگل پلی چون آی پی ایران از طرف خود گوگل پلی تحریم شده -
عشق عینک سبزی است که با آن انسان کاه را یونجه میبیند.
مارک توایننظر جالبی است