هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hako میدونی اینکه هر روز ۴ ساعت بخونی با اینکه یه روز ۱۳ ساعت بخونی و یه روز هیچی نخونی خیلی فرق داره... اگه قدرت دیسیپلینو تجربه کرده باشی میفهمی چی میگم
-
eliwe
روزی 4 ساعت؟من بیشتر میخونم باز همون خنگ دیروزم:/
ولی جدا از شوخی اره دارم تاثیر پیشرفتمو میبینمHako راستی چون کلاس دهمی و یه عقده ای از کنکور تو دلم مونده، بزار بهت بگم
وقتی کنکورمو دادم و یه سال پشت کنکور موندم، همیشه به خودم میگفتم چرا اون موقع درس نخوندی... چرا گوشیتو ور نداشتی؟!! چرا باید کرونا و شاد نمیزاشت درس بخونم...
با اینکه تو گوشی یه پیجمو تو سه ماه رسوندم ۲۰k فالور، یکیشو تو ۳۰ روز رسوندم 13k و یکی کلیپام 2 میلیون ویو گرفت، یه پیام رسان تحت وب نوشتم و یه روبینو دانلودر با بیشتر از ۱۰۰ هزارتا نصب کننده طراحی کردم، گرافیکو تا حد متوسط کار کردمو و ... سرتو درد نیارم، به قول امروزیا با گوشی کارای شاقی انجام دادم، ولی الان پشیمونم، یه جای ناخودآگاهم حسرت میخورم...
این پیامو یجا بنویس جلو چشمت باشه...
گوشی کنکورتو داغون میکنه -
eliwe
من شنبه امتحان دینی داشتم هیچی نخونده بودم صبح 3 ساعته جمع کردم
بعد از امتحان میگفتم اره بابا افتادم همه رو خالی دادم
اومدم خونه دیدم نمره کامل گرفتم:) -
همه فکر میکنن خواب بیش از حد یا بی خوابی افسردگی خیلی خوبه و باعث میشه فکر نکنن اما منی که صدمه اونو خوندم میدونم اون 15 یا 16 ساعت خواب یکسره دیروز من چه تاثثیری روم داشته
-
Hako راستی چون کلاس دهمی و یه عقده ای از کنکور تو دلم مونده، بزار بهت بگم
وقتی کنکورمو دادم و یه سال پشت کنکور موندم، همیشه به خودم میگفتم چرا اون موقع درس نخوندی... چرا گوشیتو ور نداشتی؟!! چرا باید کرونا و شاد نمیزاشت درس بخونم...
با اینکه تو گوشی یه پیجمو تو سه ماه رسوندم ۲۰k فالور، یکیشو تو ۳۰ روز رسوندم 13k و یکی کلیپام 2 میلیون ویو گرفت، یه پیام رسان تحت وب نوشتم و یه روبینو دانلودر با بیشتر از ۱۰۰ هزارتا نصب کننده طراحی کردم، گرافیکو تا حد متوسط کار کردمو و ... سرتو درد نیارم، به قول امروزیا با گوشی کارای شاقی انجام دادم، ولی الان پشیمونم، یه جای ناخودآگاهم حسرت میخورم...
گوشی کنکورتو داغون میکنه -
Hako راستی چون کلاس دهمی و یه عقده ای از کنکور تو دلم مونده، بزار بهت بگم
گوشی کنکورتو داغون میکنهeliwe در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
کلاس دهمی
یازدهمم یه سال جهشی خوندم
eliwe در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سرتو درد نیارم،
یو ار امیزینگگگگ افرینن داداشششششش
گوشی کنکورتو داغون میکنه
هوم حق باتوعه باید کنترلش کنم
-
کلاس دهمی
یازدهمم یه سال جهشی خوندم
سرتو درد نیارم،
یو ار امیزینگگگگ افرینن داداشششششش
گوشی کنکورتو داغون میکنه
هوم حق باتوعه باید کنترلش کنم
-
بعضی نصیحت ها رو
مثل ترک همین گوشی و ...
از پدر و مادرم خیلی شنیدم
الان حسرتش باهامه=..))متاسفانه خیلیامون اینجوری ایم که تا خودمون چیزی رو تجربه نکنیم ؛ قبول نمیکنیم ...
#مخاطبشاولخودمم
-
Hako ایول واقعا، اینقد خوشم میومد جهشی بخونم
ولی اصن دنبالش نرفتم، چون خونوادم نمیدونستن چیه
بنظرم کنترلش کافی نیست، با ۲۱ سال سن هنوز نتونستم کنترلش کنم، شاید ورش دارم