هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اون دختره که میبینه دارم عقب عقب میرم و یهو یه سیلی می خوابونه تو گوشم که تو باید بجنگی رو درک نمیکنم
Her name is HOPE
-
Aqua کاری نکردم...
?Everything's alright -
تا به خودت بیای.اگه اون نزنه زندگی میزنه=(
-
اسمان از جنس خاکستر ان سوی رود مه.همان مهی که دستان دخترک کبریت فروش را میگذد .رهگذران از روی پل های جزیره سگ های اسمان زیر مه را می نگرند.اطرافشان را مه گرفته است گوویی در بالنی زیر مه قهوه ای معلق اند باور نمیکردم که این همه را مرگ تباه کرده باشد.بوی ایستگاه و دوده.
صدای کسانی را که دور و برم صحبت میکرند می شنیدم.میخاستم فریاد بزنم و به انها بگویم که من اینجا هستم.همهمه ای مداوم جریان داشت انگار دندانه های تیز ماشین تجرد مرا تکه پاره کرده اند.در تبعید گاه محکومین بودم سرم سنگینی میکرد مثل اینکه نقاب اهنین روی صورتم اویخته باشند ..افکار پراکنده ای داشتم مطمئین بودم که بیدارم اما قادر به حرکت نبودم کاش میتوانستم بیدار بمانم دوباره خوابم برد؟ساعت ها.روزها.قرن ها؟...اری خوابم برد دوباره وقتی که باز مه بازگشته بود صداهایی درون مه پدیدار شدند و مرا بیدار ساختند و ان صدا صدای نفس های تو بود:)صدای نفس های تو را در میان فریاد خاموش بیگانگان در میان هق هق های خودم شنیدم چگونه؟این را نمیدانم
فقط میدانم همچون نوری بودی که مه شیری رنگ شهر مرده قلبم را روشن ساختی و مرا از عمق فاجعه رهایی دادی...هیچگاه گمان نمیبردم که تکیه گاهی بیابم..ولی تو همچون منجی الهی مان به سوی من شتافتی و مرا رها ساختی از تو متشکرم
به یاد ان روز زجر اور که من در مدرسه گریستم و تو مرا به اغوشت پناه دادی... -
ای غم تو با این کاروان سوگواران تا کحا همراه میآیی؟
-
از فردا تا هفتم بهمن باید برم کتابخونه مرکزی چادر بزنم
-
Akito
چقدر قشنگههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه -
Aqua امیدوارم که اوکی شه بزودی...
-
Akito
چقدر قشنگهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههHako ممنون
واقعا بعد از بازسازی یه چیز دیگه شده -
Hako شما بیا دانشگاه شیراز هروقت دلت بخواد میتونی بیای اینجا
-
Akito ای تف به این زندگی
-
Hako از نظر سطح مهندسی مکانیک شیراز از خیلی از دانشگاه های تهران بالاتره
ولی خب امیرکبیر و علم و صنعت و صنعتی شریف برای اپلای بهترن