هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hako نمیدونم از یکی خیلی خوب مینویسی حس کردم شاید دوست مدرسته
ولی اگه داری بدون واقعا خیلی خوبه و به خاطرش خیلی خوشحال باشگاهی وقتا حواسمون واقعا نیست چیا داریم و فقط به چیزایی که نداریم فکر میکنیم بهش فکر کن و سعی کن پیدا کنی چیزی که خوشحالت میکنه رو^^
-
یه چیز ترسناک توی مدرسه اینکه مدیر مدرسه موقع تجلیل از نفرات برتر نوبت های اول و دوم بعضیارو هم صدا میزنه که پیشرفت کردن
تا اینجا خیلی ام خوبه
قسمت ترسناکش اینکه اونایی که پسرفت کردن هم صدا میزنه جلوی همه (سر صف) وو شروع میکنه به تحقییر و مسخره کردن و من جز اونایی خواهم بود که امسال مسخره میشن
چون پارسال نفر سوم شده بودم تو رشتمون بین معدل نهاییا و الان دی ماه فکر کنم(قطعا)همه درسا رو افتادم یا با 10 پاس شدم قراره منو سر صف مسخره کننه
جلوی 500 یا حتی بیشتر دانش اموز حالا دبیرا بمونه -
Hako نمیدونم از یکی خیلی خوب مینویسی حس کردم شاید دوست مدرسته
ولی اگه داری بدون واقعا خیلی خوبه و به خاطرش خیلی خوشحال باشگاهی وقتا حواسمون واقعا نیست چیا داریم و فقط به چیزایی که نداریم فکر میکنیم بهش فکر کن و سعی کن پیدا کنی چیزی که خوشحالت میکنه رو^^
-
در این بین که اومدم خوابگاه بغلی و فست فود سفارش دادم، تا وقتی آماده میشه چیکار کنم حوصله ام سر نره؟:/
-
در این بین که اومدم خوابگاه بغلی و فست فود سفارش دادم، تا وقتی آماده میشه چیکار کنم حوصله ام سر نره؟:/
-
Hako طبقه سیزدهمم
گربه کجا بود -
ها فهمیدم
میرم simulacra 3 رو تموم کنم -
Akito
ای بابا با میز که پشتش منتظری حرف بزن
مینی سریال ببین
یوتیوب و سوراخ کن
بشین مردمو نگاه کن حرکاتشونو-حساشونوHako ممنونم
میرم سراغ گیم -
Hako گیم نت هم داره