هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hako
حیف که حالمو امشب خودم با تیکه به عسل شکست خورده خوب کردم وگرنه انچنان گریه میکردم صدای هق هقم تو خونه بپیچه -
یه چیز ترسناک توی مدرسه اینکه مدیر مدرسه موقع تجلیل از نفرات برتر نوبت های اول و دوم بعضیارو هم صدا میزنه که پیشرفت کردن
تا اینجا خیلی ام خوبه
قسمت ترسناکش اینکه اونایی که پسرفت کردن هم صدا میزنه جلوی همه (سر صف) وو شروع میکنه به تحقییر و مسخره کردن و من جز اونایی خواهم بود که امسال مسخره میشن
چون پارسال نفر سوم شده بودم تو رشتمون بین معدل نهاییا و الان دی ماه فکر کنم(قطعا)همه درسا رو افتادم یا با 10 پاس شدم قراره منو سر صف مسخره کننه
جلوی 500 یا حتی بیشتر دانش اموز حالا دبیرا بمونهHako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه چیز ترسناک توی مدرسه اینکه مدیر مدرسه موقع تجلیل از نفرات برتر نوبت های اول و دوم بعضیارو هم صدا میزنه که پیشرفت کردن
تا اینجا خیلی ام خوبه
قسمت ترسناکش اینکه اونایی که پسرفت کردن هم صدا میزنه جلوی همه (سر صف) وو شروع میکنه به تحقییر و مسخره کردن و من جز اونایی خواهم بود که امسال مسخره میشن
چون پارسال نفر سوم شده بودم تو رشتمون بین معدل نهاییا و الان دی ماه فکر کنم(قطعا)همه درسا رو افتادم یا با 10 پاس شدم قراره منو سر صف مسخره کننه
جلوی 500 یا حتی بیشتر دانش اموز حالا دبیرا بمونهصدای شکسته شدن قلبمو از الان پیش بینی میکنم
-
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تا اینجا خیلی ام خوبه
جلوی 500 یا حتی بیشتر دانش اموز حالا دبیرا بمونهصدای شکسته شدن قلبمو از الان پیش بینی میکنم
-
یه بنده خدایی تو سن 30سالگی سکته کرده و فوت کرده
خدا رحمتش کنه
خیلی برام جالبهچرا من هرچی فشار میکشم نمیمیرم؟!
چرا هرچقدر قلبم میگیره به مرز سکته نمیرسه!
چطور میشه آدم تو یه لحظه انقدر حس فشار و ناراحتی رو خودش بکنه و اعضای بدنش خیلی راحت و بی دردسر وظیفشونو درست انجام بدن
شده فشارم رو 17-18رفته ها ولی چرا نمردم؟!خدایا چرا تبعیض قائل میشی؟!
من به هر طرف نگاه میکنم برا من فشاره از طرز فکرجامعه تا دوست و آشنا و فامیل و دانشگاه و....
اکثر آدمای اطرافم سعی میکنن بدترین رفتار از جهت تحت فشار بیشتر قرار دادنم داشته باشن
من خیلی خستم و این خستگی لحظه به لحظه بیشتر میشه حتی از وقتی نوشتنو شروع کردمم بدتر شدم
با اینکه شرایط خوابم بهتر شده ولی بیشتر از3-4ساعت خوابم نمیبره سرمو میذارم رو بالش انقدر حرص میخورم که....
#تودلی -
ادم میتونه در چه حد پست باشه من فقط 16 سالمه نمیتونم این همه درد و تحمل کنم من هنوز بچم من هنوز به امید عمو فیتله ها از خواب پامیشم
-
شما شاید فکر کنید نشستن خیلی کار آسونیه ولی به عنوان آدمی که از هشت صبح تاحالا پشت سیستم نشسته بوده، باید به خاطر افکارتون به شما فحاشی کنم.