هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
وقتی دماوندو میبینم همیشه اون ایه هه هست که میگه کوه ها مانند میخ های زمینن یه همچین چیزی
اون تو ذهنم میاد ...
@mr-vinyzo
دقیقاا
و
شکوه و عظمت کوه ها اصلا خیلی خاصه
مثل عظمت آسمون می مونهخوصااا اگر از فاصله نزدیک نگاهشون کنیم
-
@mr-vinyzo خونه اینجامونم رو بروش کوهه وقتی برف میاد عین طبیعت کوه پایه های کالیفرنیا از دور میشه
ایشالا یه وقت دوباره برفی شد میزارمش...@mr-vinyzo
️
-
خیلی تحقیق کردم
یه انتخاب واحد تمیز برای خودم نوشتم
و گفتم عجب ترمی بشه
رفتم و سایت باگ خورد و...
و الان حتی چند تا از درسای تخصصی دانشکده خودمم پره
و اینم بگم هیچ کدوم از استادایی که دوست داشتمم نتونستم بردارم
یبار گفتی انتخاب واحدات معمولا اونجوری که دوست داری نمیشن
اول میخواستم یه هم درد پیدا کنم و بعد میخواستم بدونم چکار کنم و این در این شده بد بیاری
@danial-hosseiny
و دیگه همین :))@Pr-Gh-ir
خیلی اوقات اون اتفاقی که میخوای نمیوفته.
سخت نگیر، برای بهبود شرایط تلاش کن، اگه نشد با موج شرایط کنار بیا، همراه شو و بگذرون. -
من یکی از ترمام سر انتخاب واحد عملا خواب موندم!
منی که کلا خواب نمیرم =))) -
اگه قرار بود خودخوری کنم، خودمو میکشتم.
ولی همینه. خیلی وقتا اونی که میخوای نمیشه.
به هزارتا دلیل. -
اگه قرار بود خودخوری کنم، خودمو میکشتم.
ولی همینه. خیلی وقتا اونی که میخوای نمیشه.
به هزارتا دلیل. -
@mr-vinyzo
️
شاید شد -
@mr-vinyzo
حالا اینکه با من فینگیلیش حرف زدی رو به دیدهٔ ندید میگیرم و ارادت -
خیلی دوست داشتم دانشکده علوم هوایی درس بخونم و تو فردوگاه و برج مراقبت کار کنم(انگیزه بچگیم برای این که بیام رشته ریاضی)
سال یازدهم فهمیدم که بورسیشو برداشتن
واقعا چند وقت حالم خیلی خراب بود بی انگیزه شده بودم از رشتم از تحصیل و .... یادم نمیاد چه اتفاقی افتاد اون زمان ولی الان میتونم با اطمینان بگم عاشق رشتمم و هر رشته دانشگاهی مرتبط باهاشو برم دوسش دارم ...#تودلی
نمیدونم چرا گفتم ولی نگهش میدارم برا ایندم
-
خیلی دوست داشتم دانشکده علوم هوایی درس بخونم و تو فردوگاه و برج مراقبت کار کنم(انگیزه بچگیم برای این که بیام رشته ریاضی)
واقعا چند وقت حالم خیلی خراب بود بی انگیزه شده بودم از رشتم از تحصیل و .... یادم نمیاد چه اتفاقی افتاد اون زمان ولی الان میتونم با اطمینان بگم عاشق رشتمم و هر رشته دانشگاهی مرتبط باهاشو برم دوسش دارم ...#تودلی
@mr-vinyzo
نمیخوام ناامیدت کنم
ولی واقعا هیچ کس توقع نداره رشته ها مهندسی اینقدر ریاضی فیزیک سنگینی داشته باشن
مگه رشته هایی مثل مهندسی صنایع که چون یکم از جو مهندسی خارج میشن و مثلا میرن دانشکده اقتصاد ، در کل همه رشته ها مهندسی درسا تخصصی راحتی ندارن -
@mr-vinyzo
حالا اینکه با من فینگیلیش حرف زدی رو به دیدهٔ ندید میگیرم و ارادت -
@mr-vinyzo
نمیخوام ناامیدت کنم
ولی واقعا هیچ کس توقع نداره رشته ها مهندسی اینقدر ریاضی فیزیک سنگینی داشته باشن
مگه رشته هایی مثل مهندسی صنایع که چون یکم از جو مهندسی خارج میشن و مثلا میرن دانشکده اقتصاد ، در کل همه رشته ها مهندسی درسا تخصصی راحتی ندارن -
@mr-vinyzo اینم گفتم چون خانم جهاد گفتن شاید شد
یاد یکی افتادم ..یه رفیق کره ای دارم فرودگاه ناریتو ژاپن کار میکنه قبل کرونا براش پسته و زعفرون میفرستادم و خلاصه بازار ژاپنمو تامین کرده بود .
میگفت هر وقت خواستی بیای بگو برات پرواز شرکتی جون کنم نیاز نباشه هزینه بدی ...هعی
بعد یادمه بهش گفته بود یه همچنی علاقه ای دارم خیلی براش عجیب بود ...میگفت کوه یه چیز خیلی عادیه و میاز به این همه دوست داشتن نداره
-
@mr-vinyzo من از دانشگاه ها غیر سراسری خبر ندارم
ولی الان ببین
درس تخصصی مخصوص ما ورودی ها جدید بود خب ؟
الان پر شده..در صورتی که یه آمار قابل توجه ما منتظریم باز ظرفیت باز بشه انتخابش کنیم ، خوبی و بدی ها خودشو داره
-
@mr-vinyzo من از دانشگاه ها غیر سراسری خبر ندارم
ولی الان ببین
درس تخصصی مخصوص ما ورودی ها جدید بود خب ؟
الان پر شده..در صورتی که یه آمار قابل توجه ما منتظریم باز ظرفیت باز بشه انتخابش کنیم ، خوبی و بدی ها خودشو داره