هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Narges_
جوابش زشته -
Narges_
چون زشته -
Narges_
وقتی یکی از خودش فرار میکنه، حس اینو دارم که یکی میزنه پس کلهٔ خودش میگه کی بود. -
Narges_
چون زشته -
Narges_
نه. جوابش. جواب زشته. نمیشه گفت. -
Narges_
وقتی یکی از خودش فرار میکنه، حس اینو دارم که یکی میزنه پس کلهٔ خودش میگه کی بود. -
Narges_
نه. جوابش. جواب زشته. نمیشه گفت. -
Narges_
پس کاش پیدا کنی مقصرو -
Narges_
پس کاش پیدا کنی مقصرو -
Narges_
آره. ولش کن.
تو خودت متوجه شو. -
نمیشه حجمش آخه کمتر باشه؟
چه وضعشه؟
دلم میخواد مثل این دخترا که میشینن شمع روشن میکنن تا وقتی تموم نشده از پای درس بلند نمیشن درس بخونم
اما خب به شکل جالبی شمعی که دارمم نسوزه🫠Narges_
توی یه کالبد دیگه، با یه سری خصوصیات دیگه، با یه سری تمایلات و ویژگیهای دیگه، افکار دیگه، احساسات دیگه، نشستی میگی کاش شبیه صغری کبری بودم که کاراشونو با نظم انجام میدن؟!
اصن خود قیاس در هر مقیاسی مسخره و چرته!
اگه قرار باشه هی خودتو قیاس کنی که کلا همهمون باید مستقیم بریم خودمونو خلاص کنیم از این حجم بیعرضگی و به درد نخوریمون. چون همیشه یه بهترش پیدا میشه.
یکی خوشگلتره، یکی بدنش بهتره، یکی خوش اخلاقتره، یکی پول بیشتری داره، یکی وقتی میخنده شبیه فلانی میشه، یکی معروفه... تا قیامت هست برات بگم.
چرا میشینی خودتو مقایسه میکنی با صغری کبری؟؟
کار خودتو بکن و پیش برو دختر 🤌
خودت رو با خودت قیاس کن.
لیست داشته باش از فعالیتای خودت. ببین داری پیشرفت میکنی یا پسرفت. ببین چقدر از کاراتو کردی. ببین چقدر از کارای عقب افتادهتو جبران کردی. چیکار باید میکردی نکردی، تنبیه کن خودتو. چیت از برنامهت جلوتره، تشویق کن خودتو.
این مسخره بازیا چیه با بقیه خودتو مقایسه میکنی. چه چیزی در زندگی تو با حتی دخترِ همسایهتون یکیه که بخوای خودتو با هرررر بنی بشری توی دنیا قیاس کنی؟! -
ارزوی ها کو؟
رفته ایم از یاد
یادی از ما کو؟
شاید این بغض اخرم باشد؟
شاید!؟ ممکنه که نیست این.
زندگی سینوس خودشو داره که اون اوجش قشنگ بفهمی قشنگ ارزش و بدونی چون دره ای بوده که قله شو درک کنی