هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آخ از اون شب🥹
واقعا حالمو خوب کردخیلی خوب بود
همین چیزا رو میبینم دوست ندارم از اینجا برم
-
دست صاحب بد رو میگیره سگ گاز...
-
-
خودمو توی ماشین مدل فلان تصور میکنم حالم خوب میشه
#تودلی
-
Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آخ از اون شب🥹
واقعا حالمو خوب کردخیلی خوب بود
همین چیزا رو میبینم دوست ندارم از اینجا برم
-
Mehrsa 14 به به موفق باشی دکی
-
دیدی یه وقتایی دلت میخواد بری تو یه جزیره زندگی کنی خودت و خودت
من الان در اون بازه از وقتام🥲 -
«لاکپشت در ساحل موجودی تنبل، کمتوان، سنگین و آسیبپذیر است. اما در آب، تبدیل به پرنده میشود.»
روانشناسان زرد مدام تاکید میکنند که همهچیز در توست.
خودت را عوض کن تا جهانت عوض شودآنها موذیانه یا ابلهانه، تاثیرِ محیط را نمیبینند. اینکه در کجایی؟ در کدام کشور؟ کدام استان؟ کدام شهر؟ کدام محله؟ کدام خانه؟ اینها را نمیبینند.
آنچه بر انسان میگذرد، متاثر از عوامل درونی و بیرونی است.در میان یادداشتهای آلبر کامو چشمم به این جملهی شگفتانگیز افتاد: "لاکپشت در آب، تبدیل به پرنده میشود."
همان لاکپشتِ سنگین و تنبل و آرام، در آبهای اقیانوس پرنده میشود. بال میگشاید. او خودش را عوض نکرد. امیدوارم تو هم در جای درست، در جهانِ خودت باشی. جهانت را یافته باشی.
هویججج
چرا تو کانال پادکست مشاوره ای همچین چیزی گذاشتن ؟ اینکه پر از نامیدی بود ؟ یعنی استیو جابز باید میگفت خب دیگه من پدر و مادر بیلوژیکم ولم کردن پس کل زندگیم رو با نفرت بگذرونم و حسرت بخورم و درنهایت به فکر انتقام باشم ؟
ولی چیزی که نظرم رو عوض میکنه
جمله جهان خودت
منظورش چیه ؟
یعنی به بقیه اهیمت نده و رویاهای خودت رو داشته باشه چون بقیه توانایی های تو رو نمیتونن تصور کنن ؟
گیج شدمممممم -
تحلیل شما چیه ؟
-
-
Zahra2020
یه تاپیک در این رابطه داریم زهرا جان
https://forum.alaatv.com/post/3177190 -
Zahra2020
یه تاپیک در این رابطه داریم زهرا جان
https://forum.alaatv.com/post/3177190مرسی
️
-
فقط سوالی که آکیتو پرسیده
-
Zahra2020
من فکر میکردم دانشگاه خیلی چیز جذاب و متفاوتیه ولی خب واقعیتش اونجوری که ازش تصور میکردم و تو مجازی میدیدم نبود. اما بازم از مدرسه بهتره،البته هر کدوم جذابیتای خودشو داره.
ولی تو دانشگاه متفاوت تره. خوبی دانشجویی ایه که میتونه پر از موقعیتای جالب تحقیقی و توسعه آدم باشه. دست آدم تو یادگیری باز تره. نمره آوردن به آسونی مدرسه دیگه اصلا نیست.
کلا به عنوان دانشجو بودن چیز باحالیه:)
حس واقعا بزرگونه تری داره. خصوصا اگر راه دور باشی و سختی و شیرینیای جدیدی تجربه کنی.
درکل فرصت خوبیه و تجربه های خیلییی جدید و متفاوتی داره به نسبت مدرسه -
انسان باشید با بقیه بچهها هماهنگ باشید!
توصیه آقای حمید اس