هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
آدمک شمام ترازتون کم شد؟
-
@xanom-mah :///
-
این ترازا معلوم نیست چه رتبهای میده..
الکی اعصابتونو به هم نریزید.
از اینجا به بعد دیگه دست ما نیست=] -
Matin Mousavi 1
امیدوارم آقامتین:""))))Blue28 ببین کنکور مهمه ولی نه انقد که فک کنی! بحثم سر قبولیه او چیزیه که مخوای بشه ولی نمیشه! بخدا قسم نشدنش حکمت داره! مه خودم کنکوری بودم مث شما رویا داشتم وقتی نمیشه میدانم چه حسی پیدا مکنی ولی نشدنش حمکت داره خداشاهده! مه خودم تو زمان کنکور یکی ای حرفا میگفت فوشش میدادم! بعضی وقتا یه خدا هم حرف میزدم به اونم گیر میدادم! میگفتم خوشت عه خودت میا ها دلت خوشه حمکت چه و کشک چه ولی الان بهم ثابت شده که نشدنش حکمت دارع
-
آدمک نمیدونم من فارسی و زیستم برای ۱۴۰۲ بود بقیش ۱۴۰۳
۱۰۱۰۰ داد -
آدمک در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بقول یه سریا
شرکت کنندگان: کنکوریای ۴۰۳
برندگان: کنکوریای ۴۰۲
شاهکارحق+++++
-
Blue28 ببین کنکور مهمه ولی نه انقد که فک کنی! بحثم سر قبولیه او چیزیه که مخوای بشه ولی نمیشه! بخدا قسم نشدنش حکمت داره! مه خودم کنکوری بودم مث شما رویا داشتم وقتی نمیشه میدانم چه حسی پیدا مکنی ولی نشدنش حمکت داره خداشاهده! مه خودم تو زمان کنکور یکی ای حرفا میگفت فوشش میدادم! بعضی وقتا یه خدا هم حرف میزدم به اونم گیر میدادم! میگفتم خوشت عه خودت میا ها دلت خوشه حمکت چه و کشک چه ولی الان بهم ثابت شده که نشدنش حکمت دارع
Matin Mousavi 1 موافقم=))
-
@xanom-mah :///
-
آدمک یدقه میشه بیام چت؟
-
چقدر تراز بالا داریم که من حتی نمی تونم بهشون فکر کنم
-
خدا نگذره از کسایی که تمام زندگی جوان ایرانیه تبدیل به کنکور کردن
-
@_maya
چیه چرا دهنتو کج میکنی؟
جای منی؟
4 سالم به فاک رفته
هر روز پاره شدم
الان حتی روزانه نمیارم میفهمی@xanom-mah این دلیل میشه دعا کنی بقیه هم نرسن؟
-
الان من یه نرم افزار تخمین رتبه بر اساس تراز زدم(هم هیوا هم ام اس بوک)
و تراز کل پارسالم زدم، و دقیقا همون رتبه پارسالم رو داد
اگه الان تراز های جدید بزنم و یه رتبه ای بده، درواقع رتبه واقعی که ۲۹ مرداد میاد باید از این چیزی که تخمین ها میگن بهتر باشه(چون امسال ترازا کاهش داشته)
درسته؟