هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
تو که میدونی دنیا چه رسم تلخی داره از هرچی که میترسی اونو سرت میاره...
-
این پست پاک شده!
-
بچه ها سرگرم بازی می کنند بعدم این امتحانا با اون استاد چطو پاس شن
اول ترم استاد شیمی می گفت خیلیی دوست دارم نمره ها شیمی 1 تون بدونم ولی خب نمی پرسمهمین استااد مگه خیلییی ها رو انداخت
کل کتاب می گفتن بخونیدم بازم جوابگو نیست
نمی دونم حالا راست یا نه
اما در اینکه فوق العاده استاد خفنه شکی نیست یعنی ادم میشنه سر کلاسش تازه می فهمه شیمی چیه اصلا کیف می کنیم قشنگ تدریس با فضا سازی آزمایشگاه است مسئله ها عالیی
همشم که می پرسه خیلی باید سر کلاس ش حواس جمع بود بدونه بلد نیستی انقدر می پرسه تا مطمئن شی یادگرفتی
هعییی
من شیمییییی نخوندممم هنوز
فقط یکم ریاضی خوندمبرای خودم متاسفم
-
بچه ها سرگرم بازی می کنند بعدم این امتحانا با اون استاد چطو پاس شن
اول ترم استاد شیمی می گفت خیلیی دوست دارم نمره ها شیمی 1 تون بدونم ولی خب نمی پرسمهمین استااد مگه خیلییی ها رو انداخت
کل کتاب می گفتن بخونیدم بازم جوابگو نیست
نمی دونم حالا راست یا نه
اما در اینکه فوق العاده استاد خفنه شکی نیست یعنی ادم میشنه سر کلاسش تازه می فهمه شیمی چیه اصلا کیف می کنیم قشنگ تدریس با فضا سازی آزمایشگاه است مسئله ها عالیی
همشم که می پرسه خیلی باید سر کلاس ش حواس جمع بود بدونه بلد نیستی انقدر می پرسه تا مطمئن شی یادگرفتی
هعییی
من شیمییییی نخوندممم هنوز
فقط یکم ریاضی خوندمبرای خودم متاسفم
-
خسته شدم
-
کاش بریم
-
چیزی که هست
شیمی رو همون سر کلاس می فهمم
بعد میگم حالا بعد می خونمش
ولی دیگه اون بعد وجود نداره وقت نمیشهاهااا
فقط ویس ها کلاس و گوش می دم وقت خواب یا هروقت که بخوام استراحت کنم
یا تایم ها مرده یک جای دارم می رم گاهی وقتا هم تو صف سلف دانشگاهالبته این حرکت گمونم ترم قبل زدم
صدا استاد می زارم چشمام می بندم مسئله ها و چیزای که پای تخته نوشتن و با صدا تصور می کنم
که مرور بشهالانم حدود 3 تای فکر کنم صوت جلسه شیمی مونده که جزوشون تکمیل نکردم و صدا گوش دادم تقریبا
-
اونم چی
سرعت صوت می برم بالا
زودتر تموم شه
عجب
شیمی می خونم -
چقد وقت عصبانیت حرفای سم میره تو ذهنم...
اگه اینا رو تو واقعیت بزنم فک نکنم هیچ وقت روابطم با بقیه درست بمونه! -
هیچوقت دلم برای خودم اندازه وقتایی که تنها زیر پتو گربه میکنم نمیسوزه
️