هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
Homayoun
این ماییم منتظر -
۲ بار ازش پرسیدم ترازت چطور شده
امسال نتیجه زحماتت رو میبینی؟
و برای هر دو بار یک الی دو هفته طول کشید جواب بده آخرشم نگفت
خب نگو بگو نمیخام بگم -
همش تو پیچوندنه
اما هر وقت از من کمک خواسته از کار خودم زدم که کمکش کنم -
@Venus655 نه خوب شده
نمیدونم معنی این کاراش چیه -
سنجش قراره رتبه های بچه هایی که فرهنگیان رفتن رو هم بگیره و حذف کنه و تو بازه های ترازی۷۵۰۰تا۹۱۰۰که اکثر قبولی های فرهنگیان داخلش میفتن، رتبه هاشونو سنجش حذف میکنه و واسه اکثر شماها بهتر میشه( به طور کلی تراز زیر ۹۱۰۰) و این میتونه همپوشانی داشته باشه تراز سیوی ها و دیگه نگرانی خاصیم بابت تراز سیوی ها نداشته باشیم
-
@Venus655 نه خوب شده
نمیدونم معنی این کاراش چیه -
@Venus655 من چند بار خواستم کلا دیگه تموم شه رابطه به ظاهر دوستانمون
اما همش به هم برمیخوریم
امیدوارم با دانشگاه رفتن دست از سر هم برداریم -
الان یجا میفتیم باز
-
سنجش قراره رتبه های بچه هایی که فرهنگیان رفتن رو هم بگیره و حذف کنه و تو بازه های ترازی۷۵۰۰تا۹۱۰۰که اکثر قبولی های فرهنگیان داخلش میفتن، رتبه هاشونو سنجش حذف میکنه و واسه اکثر شماها بهتر میشه( به طور کلی تراز زیر ۹۱۰۰) و این میتونه همپوشانی داشته باشه تراز سیوی ها و دیگه نگرانی خاصیم بابت تراز سیوی ها نداشته باشیم
Hamid.s در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خبرررر خووووب
-
@Venus655 من چند بار خواستم کلا دیگه تموم شه رابطه به ظاهر دوستانمون
اما همش به هم برمیخوریم
امیدوارم با دانشگاه رفتن دست از سر هم برداریم -
@Venus655
-
@Venus655
-
داوطلبین فرهنگیان استان لرستان!
با توجه به اصلاح نمرات ارزیابی شایستگی معلمی برخی از داوطلبان استان بومی لرستان توسط وزارت آموزش و پرورش، لطفاً مجدداً کارنامه فرهنگیان خود را از طریق آدرس my.sanjesh.org ملاحظه فرمائید.