هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
لیلی_
خیلی هم عالی =))
موفق باشی -
Sachli در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sachli
نه اینجوری بود الان خیلی عمیق تر از دفعه قبلیا تجربش کردم
بستگی داره چندبار با اینجور آدما و اتفاقا برخورد داشتیآخریش برای خود من دو شب پیش بوده
مثلا میتونی یه چیزی از وقتایی که خوش میگذره یا خوش نمیگذره بگی
اینجوری میتونی جواب سوالمو بدیواللا خب الآن توی بازهٔ بین دو ترم بودیم و بعد مدتها رفتم مسافرت... خوش گذشت کلی...
ولی یه سری احساسات و عواطف دارم که بهشون پاسخ ندادم تاحالا و پاسخی هم نمیتونم بهشون بدم.
اینا هم با من میان... تا اینکه نهایتا یه روزی یا من قید ماهیت این احساسات رو بزنم، یا یکی بیاد بهم کمک کنه تا به احساساتم جواب بدم.
اگه متوجه منظورم نمیشی، اشکالی نداره... چون نمیخوام هم جزئی توضیحش بدم...@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sachli
بستگی داره چندبار با اینجور آدما و اتفاقا برخورد داشتیآخریش برای خود من دو شب پیش بوده
با کظم غیض ازش گذشتی یا چی؟
اینجوری میتونی جواب سوالمو بدیواللا خب الآن توی بازهٔ بین دو ترم بودیم و بعد مدتها رفتم مسافرت... خوش گذشت کلی...
عههه مسافرت خیلی خوبه، به جون اضافه میکنه به آدم
ولی یه سری احساسات و عواطف دارم که بهشون پاسخ ندادم تاحالا و پاسخی هم نمیتونم بهشون بدم.
اینا هم با من میان... تا اینکه نهایتا یه روزی یا من قید ماهیت این احساسات رو بزنم، یا یکی بیاد بهم کمک کنه تا به احساساتم جواب بدم.
اگه متوجه منظورم نمیشی، اشکالی نداره... چون نمیخوام هم جزئی توضیحش بدم...نه متوجه میشم، یعنی شاید نفهمم دقیقا اون احساس تو درمورد چیه
اما این توصیفی که کردی رو درکش میکنم
به موقعش خود اون عواطف با تو رو به رو میشن، یعنی وقتش که برسه میبینی تمام بی پاسخ گذاشتن هات برای رسیدن به اون لحظه بوده تا بالاخره خودشون بیان سراغت و حل بشن
البته که امیدوارم اونموقع شخص امینی کنارت باشه تا حالتو باهاش سهیم بشی -
به معنای واقعی دلم از دنیا گرفته...
-
officer k در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sachli
نه رها شدم فعلاآزادیت مبارکک
برو تا سونامی بعدی یه دور کامل بخواب -
Sachli
با کظم غیض ازش گذشتی یا چی؟
عههه مسافرت خیلی خوبه، به جون اضافه میکنه به آدم
اگه متوجه منظورم نمیشی، اشکالی نداره... چون نمیخوام هم جزئی توضیحش بدم...نه متوجه میشم، یعنی شاید نفهمم دقیقا اون احساس تو درمورد چیه
اما این توصیفی که کردی رو درکش میکنم
به موقعش خود اون عواطف با تو رو به رو میشن، یعنی وقتش که برسه میبینی تمام بی پاسخ گذاشتن هات برای رسیدن به اون لحظه بوده تا بالاخره خودشون بیان سراغت و حل بشن
البته که امیدوارم اونموقع شخص امینی کنارت باشه تا حالتو باهاش سهیم بشیSachli
غیظ دخترم
هرچند که نه. در ترمینال بندرعباس دادهای بلند و طوفانی میکشیدم -
Sachli بدی نیستم
شاهد تحلیلهای جنایی شما از حوادث اخیر جامعه بودیم هم
بسیار دقیق و موشکافانه... -
لیلی_
خیلی هم عالی =))
موفق باشی -
درباره این دانشجوعه که به قتل رسیده... هر جا رو که میخونی مینویسن اون جا ده ساله تاریکی مطلقه، آره قبول دارم که زاکانی بی عرضه هست و رادان بی لیاقت، و جفتشون جزء مقصر های اصلی هستن، ولی آیا در این ده سال هیچ کدوم از دانشجوها به فکرشون نرسیده که یه پولی جمع کنن دو تا چراغ کوچیک اونجا نصب کنن؟
#تودلی -
Sachli
غیظ دخترم
هرچند که نه. در ترمینال بندرعباس دادهای بلند و طوفانی میکشیدم@danial-hosseiny ممنونم که درستشو بهم یاد دادی
یادم میمونه، کظم غیظعجب
هر غمی نیاز به سوگواری داره، یه مدت دور بشی، یه مدت بهش فکرنکنی،
یه مدت باهاش درگیر بشی، همه مراحل همین سوگواریه
درنهایت این گذره زمان و بازه های مختلف زمانیه که باعث میشه برسی به یک نقطه ای و ببینی کمی درکش کردی و دیگه اونقدرها برات سنگین نیست -
@danial-hosseiny ممنونم که درستشو بهم یاد دادی
یادم میمونه، کظم غیظعجب
هر غمی نیاز به سوگواری داره، یه مدت دور بشی، یه مدت بهش فکرنکنی،
یه مدت باهاش درگیر بشی، همه مراحل همین سوگواریه
درنهایت این گذره زمان و بازه های مختلف زمانیه که باعث میشه برسی به یک نقطه ای و ببینی کمی درکش کردی و دیگه اونقدرها برات سنگین نیستSachli
قربانت
نه حالا اون دعوا که ربطی به سوگ نداشتولی متوجهم... میفهمم حرفتو
-
Sachli
قربانت
نه حالا اون دعوا که ربطی به سوگ نداشتولی متوجهم... میفهمم حرفتو
-
@danial-hosseiny کلا میگم، شاید به خودم
و گفتی دوست نداری جزئی بگی من باب همین سعی کردم بجای پرسیدن کمی من حرف بزنمSachli
اشکالی نداره. همیشه شنوندهٔ بهتری بودم... به نسبتِ گوینده بودن -
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sachli بدی نیستم
شاهد تحلیلهای جنایی شما از حوادث اخیر جامعه بودیم هم
بسیار دقیق و موشکافانه...خداروشکر
بلههه، پرونده های خود را به ما بسپارید🤌
ساعتی ۵۰۰ هزارتومن برای هر تحلیل -
Sachli
اشکالی نداره. همیشه شنوندهٔ بهتری بودم... به نسبتِ گوینده بودن