هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28
منی که در هشت ماههٔ کنکور داشتنم، ماهی نهایتا دو کتاب میتونستم بخرم چون پول نداشتیم، واقعا احساس میکنم ذرهای با صبا تفاهم ندارم.danial hosseiny :)))))))
-
danial hosseiny
و خدا نیست مگر؟
که زند بر پس آن گردن چون کرگدنتBlue28
حالا وزنش درست شد
فَعِلاتُن فَعِلُن
فَعِلاتُن فَعِلاتُن فَعِلاتُن فَعِلُن -
@Comrade_Bayat
از سر آزمون قلمچی پامیشه بدو بدو میرفته گاج
بعد فرداش گزینه دو میداده
تحلیلشم همه رو باهمدیگه شب آزمون گزینه دو انجام میداده.
روزانه ۲۹ ساعت درس میخونده و فقط سه ساعت و نیم میخوابیده.danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
روزانه ۲۹ ساعت درس می خونده
روزی 9 ساعت کلاس میرفته، 10 ساعت ویدئو میدیده، 10 ساعت تست میزده.
-
@Comrade_Bayat
از سر آزمون قلمچی پامیشه بدو بدو میرفته گاج
بعد فرداش گزینه دو میداده
تحلیلشم همه رو باهمدیگه شب آزمون گزینه دو انجام میداده.
روزانه ۲۹ ساعت درس میخونده و فقط سه ساعت و نیم میخوابیده.danial hosseiny مگه گزینه دو شنبه است ازموناش؟
-
danial hosseiny مگه گزینه دو شنبه است ازموناش؟
نقطه
تا جایی که یادمه روزشون با گاج یکی نیست -
شایدم اشتباه یادمه
-
ولی خب به هر حال به افتخار امثال صبا که اینقدر سختکوشن آزمون اختصاصی برگزار میکردن
-
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
روزانه ۲۹ ساعت درس می خونده
روزی 9 ساعت کلاس میرفته، 10 ساعت ویدئو میدیده، 10 ساعت تست میزده.
@Comrade_Bayat
غذا و شام و دشویی و اینام کلا کنکل. فتوسنتز. -
@Comrade_Bayat
غذا و شام و دشویی و اینام کلا کنکل. فتوسنتز.danial hosseiny خب حداقل با فتوسنتزش امشبو راحت میخوابه
حتی شبای بعد اون
حتی زمان اومدن نتایج نهایی -
من با رتبهٔ چهار رقمی اصفهان قبول شدم، ملت هم با رتبهٔ سه رقمی همون دانشگاه منو قبول شدن. مامانم خیلی خوشحال نبود بابت رتبهٔ من.
و روزی که نتایج کنکور ما اومد و من اصفهان قبول شدم گفت ازت راضی نیستم! چونکه تهران قبول نشدی.و اینو گفتم که دوتا چیز بهتون بگم
اول اینکه زمانی که میشه وقت کمتری گذاشت و چیزی رو کسب کرد، من به شخصه ترجیح میدم حداقل رو کسب کنم و به سمت استفاده از زمانم برای کارای دیگه هم برم.
و دوم اینکه هیچوقت هیچی هیشکی رو راضی نمیکنه. خصوصاً پدر مادرها رو.
برای خودتون تلاش و زندگی کنین...
غُر همیشه هست. -
danial hosseiny خب حداقل با فتوسنتزش امشبو راحت میخوابه
حتی شبای بعد اون
حتی زمان اومدن نتایج نهایینقطه
کاش زندگی همینقدر مسخره بود که تو میگی -
من با رتبهٔ چهار رقمی اصفهان قبول شدم، ملت هم با رتبهٔ سه رقمی همون دانشگاه منو قبول شدن. مامانم خیلی خوشحال نبود بابت رتبهٔ من.
و روزی که نتایج کنکور ما اومد و من اصفهان قبول شدم گفت ازت راضی نیستم! چونکه تهران قبول نشدی.و اینو گفتم که دوتا چیز بهتون بگم
اول اینکه زمانی که میشه وقت کمتری گذاشت و چیزی رو کسب کرد، من به شخصه ترجیح میدم حداقل رو کسب کنم و به سمت استفاده از زمانم برای کارای دیگه هم برم.
و دوم اینکه هیچوقت هیچی هیشکی رو راضی نمیکنه. خصوصاً پدر مادرها رو.
برای خودتون تلاش و زندگی کنین...
غُر همیشه هست.danial hosseiny باید درخواست کنم حرفاتو با آب طلا رو یه کتیبه بنویسن و جزو آثار ملی ثبت کنند
-
danial hosseiny باید درخواست کنم حرفاتو با آب طلا رو یه کتیبه بنویسن و جزو آثار ملی ثبت کنند
@AmirBarsam
به قول مامانا، نمیخواد. تو خوب باش. هدیه نمیخواد برای من بخری