هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
در این لحظات ملکوتی
اهنگ مرحوم مرتضی پاشایی داره پلی میشه...نگران منی که نگیره دلم
واسه دیدن تو داره میره دلم
نگران منی مثل بچگیام
تو خودت میدونی من ازت چی میخوام -
ari_14 حافظتو از دست دادی
یادت نیست تو شادکده از دستاورد هامون اسکرین فرستاده بودن در پاسخ به پستی که اونجا گذاشته بودی -
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 حافظتو از دست دادی
یادت نیست تو شادکده از دستاورد هامون اسکرین فرستاده بودن در پاسخ به پستی که اونجا گذاشته بودیاها
چایی دردسر ساز -
بروز شد 18:27
خدایا تو رو خدا -
من با رتبهٔ چهار رقمی اصفهان قبول شدم، ملت هم با رتبهٔ سه رقمی همون دانشگاه منو قبول شدن. مامانم خیلی خوشحال نبود بابت رتبهٔ من.
و روزی که نتایج کنکور ما اومد و من اصفهان قبول شدم گفت ازت راضی نیستم! چونکه تهران قبول نشدی.و اینو گفتم که دوتا چیز بهتون بگم
اول اینکه زمانی که میشه وقت کمتری گذاشت و چیزی رو کسب کرد، من به شخصه ترجیح میدم حداقل رو کسب کنم و به سمت استفاده از زمانم برای کارای دیگه هم برم.
و دوم اینکه هیچوقت هیچی هیشکی رو راضی نمیکنه. خصوصاً پدر مادرها رو.
برای خودتون تلاش و زندگی کنین...
غُر همیشه هست. -
نقطه
فکر میکنی بعدش مسئله نداری؟
بعدش قبول شی مسائل یهو بای بای میکنن؟
زندگی بهت لبخند میزنه در آغوشت میگیره؟
نمیخوام رنجت رو انکار کنم میترا.
ولی خواهشا اینو بفهم که رنج همیشه هست 🤌
توی باتلاقش بیخود و بیجهت دست و پا نزن. قیاس نکن. اون دیگه الآن عالی شده همهچیزش و ما موندیم تو گل مال قصههاس.
این جمله همیشه نفرتانگیزه اما باور کن در آینده میرسی به موقعیتی که حرص و استرس کنکورت برات پشم محسوب میشه. میخندی بهش. -
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14
الان از سایت سنجش انتقاد کنی تاریخ تکرار میشه
دیگه سایت سنجش دستاورد محسوب نمیشه
اشکال نداره میگیم بیشتر با دستاوردهای ناشناخته آشنا شیم -
Matin Mousavi 1
خداکنه:)))پرستو بابایی میشه باو میشه
-
نگو دیگه آب از سر من گذشته
مگه جز تو کی سرنوشتو نوشته -
@danial-hosseiny تو خودت میدونستی اصفهان رو قبول بشی خوبه برات ولی وقتی خودتم خودتو قبول نداشته باشی
فقط یه آدم شکست خورده خودتو میدونی :))))))@nothing0
حقیقتا نه...
من تا بینهایت گریه کردم برای اینکه وای مامانم ازم راضی نیست! وای من چقدر بدم! وای چقدر خاک تو سرم! وای من چقدر به درد نخورم! وای من چقدر همهچیزو حیف کردم... وای! -
کنکور مجدد رو گرفتن یا تازه بعد اعلام رتبه میگیرن ازشون؟
-
ari_14
میدونم سایت سنجش دستاورد محسوب نمیشه ولی به قول تو با دستاورد های ناشناخته آشنا میشیم -
@nothing0
حقیقتا نه...
من تا بینهایت گریه کردم برای اینکه وای مامانم ازم راضی نیست! وای من چقدر بدم! وای چقدر خاک تو سرم! وای من چقدر به درد نخورم! وای من چقدر همهچیزو حیف کردم... وای!@danial-hosseiny
ولی خب... خسته شدم =)))
تهش دیدم نه اتفاقا جای بدی نیستم... کم نیستم... تلاشمو کردم... وسع خودم همین بوده... هرکی هم هرچی میگه برای خودش میگه و هفت جد و آبادش. -
There's a hope that's waiting for you in the dark
You should know you're beautiful just the way you are
And you don't have to change a thing, the world could change its heart
No scars to your beautiful, we're stars and we're beautiful