هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
گاهی فکر میکنم چه خوب شد مرتضی پاشایی فوت شد
خدا رحمتش کنه
بد نمیخوام برا کسی
ولی مثلا اگه هنوز بود...
شاید مثه بعضی خواننده های دیگه چرت و پرت میخوند و با نظرهای بی ربط توی موارد بی ربط، ارزش و شان خودشو میآورد پایینو خب حقیقتا صد حیف اگه اینجور میشد.
-
بازی کامپیوتری و اینترنت اشیا رشته دانشگاهی شد
رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ایجاد ۵ گرایش جدید در برنامههای مصوب خبر داد و گفت:
«بازیهای کامپیوتری و اینترنت اشیا برخی از این گرایشها است.»
رضا صفابخش در نشست شورای دانشگاه با اشاره به اینکه تعداد گرایشهای مقطع ارشد ۵ رشته و شامل معماری کامپیوتر، نرمافزار، هوش مصنوعی و رباتیک، شبکههای کامپیوتری و امنیت سایبری است گفت:
«گرایشهای جدید شامل بازیهای کامپیوتری، اینترنت اشیا، علم داده، الگوریتم و محاسبات و بیوانفورماتیک است و اگر این دانشکده امکانات لازم را داشته باشد میتواند رشد و در این حوزهها فعالیت داشته باشد.»
او حوزه بازیهای کامپیوتری را بسیار مهم دانست و افزود:
«ما برای توسعه این رشتهها نیازمند توسعه تعداد اعضای هیئت علمی و افزایش تعداد کارمندان هستیم.»
رئیس دانشکده مهندسی ادامه داد:
ما با دو دانشگاه در آلمان و فرانسه در زمینه تبادل استاد و دانشجو همکاری داریم و همچنین یکسری پروژههای مشترک با کشورهای آلمان، ژاپن و ایرلند داریم.
این دانشکده به عنوان قطب علمی هوش مصنوعی از سوی وزارت دفاع معرفی شده است و با راه اندازی مرکز تحقیقات و نوآوری هوش مصنوعی و تحول دیجیتال قرار است اعتبارات آن از سوی این وزارتخانه تامین شود.
پیشنهاد کردیم که در دانشگاه پژوهشکده هوش مصنوعی ایجاد شود که فعالیت آن میتواند فرادانشکدهای باشد.
-
zeinab dehghani خوب نمیگذره زینبی
سخت میگذره
دیر میگذره
خیلی دیر
میترسم خیلی دیرتر بشه
همین الانشم دیره...دیر...نقطه میدونم
شاید همشو نه ولی حداقل اون مقداری که گفتی و خودمم متوجهش شد رو میدونم.
کاش کاری از دستم برمیومد...
مثلا نصف کردنِ این سختیهایِ الانت بین همدیگه!!ولی درست میشه
شایدم نشه
ولی مطمئنم اگه اونجوری که الان تو ذهن من و تو عه درست نشه، یجوری صد برابر بهتر از این میشه -
گاها به غمِ خودت فکر میکنی و نفست طاق میشه
ولی وقتی ببینی نمیتونی به عزیزت کمکی بکنی وقتی غرق تویِ غمِ خودشه، بیشتر از غمِ خودت دلتو میشکنه. -
بازی کامپیوتری و اینترنت اشیا رشته دانشگاهی شد
رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ایجاد ۵ گرایش جدید در برنامههای مصوب خبر داد و گفت:
«بازیهای کامپیوتری و اینترنت اشیا برخی از این گرایشها است.»
رضا صفابخش در نشست شورای دانشگاه با اشاره به اینکه تعداد گرایشهای مقطع ارشد ۵ رشته و شامل معماری کامپیوتر، نرمافزار، هوش مصنوعی و رباتیک، شبکههای کامپیوتری و امنیت سایبری است گفت:
«گرایشهای جدید شامل بازیهای کامپیوتری، اینترنت اشیا، علم داده، الگوریتم و محاسبات و بیوانفورماتیک است و اگر این دانشکده امکانات لازم را داشته باشد میتواند رشد و در این حوزهها فعالیت داشته باشد.»
او حوزه بازیهای کامپیوتری را بسیار مهم دانست و افزود:
«ما برای توسعه این رشتهها نیازمند توسعه تعداد اعضای هیئت علمی و افزایش تعداد کارمندان هستیم.»
رئیس دانشکده مهندسی ادامه داد:
ما با دو دانشگاه در آلمان و فرانسه در زمینه تبادل استاد و دانشجو همکاری داریم و همچنین یکسری پروژههای مشترک با کشورهای آلمان، ژاپن و ایرلند داریم.
این دانشکده به عنوان قطب علمی هوش مصنوعی از سوی وزارت دفاع معرفی شده است و با راه اندازی مرکز تحقیقات و نوآوری هوش مصنوعی و تحول دیجیتال قرار است اعتبارات آن از سوی این وزارتخانه تامین شود.
پیشنهاد کردیم که در دانشگاه پژوهشکده هوش مصنوعی ایجاد شود که فعالیت آن میتواند فرادانشکدهای باشد.
Akito جالبه و زیبا
-
Michael Vey پرنیا دخترعمهی من سال ۹۰ کنکور داد رفت پزشکی تهران، خیلیییییی سخت گذشت بهش
سال ۹۵ مامانش (عمهم) فوت شد تو تنهایی و دخترعمهم واقعن زجر کشید و همهش میگه وقتی پزشکی مشهد بود چرا رفتم تهران الکی@_Mahdieh میفهمم.. ولی اخه از اینجا تا گرگان همش 2 ساعت راهه... :< راهی نیست اصلا...
هم نزدیکه (پوئن مثبت برای خانوادم) هم ی استان دیگست (پوئن مثبت برای خودم)... -
آهنگ دلی در آتش علیرضاقربانی هم قشنگه
-
Akito جالبه و زیبا
zeinab dehghani
دقیقاً
بنظرم خیلی خوبه که بالاخره داریم به اهمیت بازیسازی پی میبریم... -
Michael Vey
مامان منم همین حرفا رو میزنه دقیقا همینا رو 🥲 -
چه غم دارد ز خاموشی؟
درونِ شعله پروردم...
که صد خورشید شعله آتش برده از خاکستر سردم:)))) -
به بادم دادی و شادی؟!
بیا ای شهر تماشا کن -
نقطه میدونم
شاید همشو نه ولی حداقل اون مقداری که گفتی و خودمم متوجهش شد رو میدونم.
کاش کاری از دستم برمیومد...
مثلا نصف کردنِ این سختیهایِ الانت بین همدیگه!!ولی درست میشه
شایدم نشه
ولی مطمئنم اگه اونجوری که الان تو ذهن من و تو عه درست نشه، یجوری صد برابر بهتر از این میشهzeinab dehghani این محبتتو میرسونه که حاضری رنجمو باهات تقسیم کنم ولی رنج و درد خودمه خودمم باید تحملش کنم
فکرکنم حتی اگه یه جوری بشه این درد و رنج از بین بره حتی اگه راه میونبری هم براش باشه
بازم دست از سرم برنداره
احتمالا تا وقتی کاملا رنج نکشم و خودش تموم نشه دست از سرم برنداره خودم به این نتیجه رسیدم که فقط تحملش کنم
نمیدونم...احتمالا لازمه.... -
Michael Vey اونام همچین اضطرابی دارن مثل تو ،که دخترشون رو میخوان بفرستن
بیشتر حرف بزن باهاشون و منطقیبگو ک باید تجربه کنی ی سری چیزا
و تهشم اگر نشه اون چیزی ک میخوای بخاطر اونا نشه تا همیشه رو دلت میمونه و به روشون میاری( اینجارو بزن تو فاز احساسی)0-0ftm راهکارت خییلی عالیه
هعی اره حق با توعه.. خودمم درکشون میکنم و خودمم یه دلم میگه نزدیک ی دل دیگم میگه دور..نمیدونم چیکار کنممممتنبتنسیتنکسابمنسابمن
-
zeinab dehghani این محبتتو میرسونه که حاضری رنجمو باهات تقسیم کنم ولی رنج و درد خودمه خودمم باید تحملش کنم
فکرکنم حتی اگه یه جوری بشه این درد و رنج از بین بره حتی اگه راه میونبری هم براش باشه
بازم دست از سرم برنداره
احتمالا تا وقتی کاملا رنج نکشم و خودش تموم نشه دست از سرم برنداره خودم به این نتیجه رسیدم که فقط تحملش کنم
نمیدونم...احتمالا لازمه....نقطه رنج وقتی مطمئن شد ما درسشو ازش خوب یادگرفتیم، از بین میره.
پ.ن: البته تو بعضی موارد خودم دیدم که مثال نقض داره ولیخب جاهایی صدق هم میکنه.
-
من نمیفهمم چرا ی انتخاب شته ساده باعث شده انقدر استرس داشته باشم :||
به خودت بیااااااااااااا زنننننن چتههه توووستمینمتکی -
ریاضیات رو برای همین دوست دارم
دنیای منطق و زیبایی
اگه یه عالمه درستی داشته باشه و یه دونه مثال نقض، بی برو و برگشت رد میشه.اما حالا امان از دنیای زندگی
-
یکی بهم بگه چرا انقدر استرس دارم
مریض شدم لابد
سر هیچ و پوچم استرس میگیرم
گند بزنن کنکورو منو بیمار کردددد -
نقطه رنج وقتی مطمئن شد ما درسشو ازش خوب یادگرفتیم، از بین میره.
پ.ن: البته تو بعضی موارد خودم دیدم که مثال نقض داره ولیخب جاهایی صدق هم میکنه.
zeinab dehghani در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه رنج وقتی مطمئن شد ما درسشو ازش خوب یادگرفتیم، از بین میره.
و اگه یادنگرفتیم دوباره و دوباره تکرار میشه.
-
zeinab dehghani
دقیقاً
بنظرم خیلی خوبه که بالاخره داریم به اهمیت بازیسازی پی میبریم...Akito مهمتر از پی بردن به اهمیت یک چیزی اینه که بفهمیم قبل از اینکه بهش محتاج بشیم، اونو پس انداز و مهیا کنیم.
قبلا این شبیه گرایشات رو توی ارشد داشتیم ولی اینکه دیدم ای خبر رو که توی کارشناسی داریم، خوشحالم کرد. -
Akito مهمتر از پی بردن به اهمیت یک چیزی اینه که بفهمیم قبل از اینکه بهش محتاج بشیم، اونو پس انداز و مهیا کنیم.
قبلا این شبیه گرایشات رو توی ارشد داشتیم ولی اینکه دیدم ای خبر رو که توی کارشناسی داریم، خوشحالم کرد.