هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@_Mahdieh بله
اگه به عنوان تکنسین فوریت پزشکی استخدام بشه شرایطش خوبه
میتونه تو
بیمارستان
به عنوان مربی بهداشت در مدارس و یا در سازمان دولتی
به عنوان گروه نجات در یک شرکت خصوصی
امدادگر سازمان هلال احمر
آمبولانس های خصوصی
و اینجور جاها فعالیت کنه
ولی بخاطر سختی شغل زیاد پیشنهاد نمیشهچیچک خب ببینین من تو فوریت رتبهم به شهرای خوب میخوره
بعد به کار بالینی بیشتر علاقه دارم
اول پیرا زدم بعد فوریت و بعد رشتههایی مث زیستسلولیمولکولی و روان و بهداشت و ...الان دوستام میگه فوریت رو بیارم آخر چون تلفن جواب میدن و اصلن کار بالینی نداره. بنظر شما فوریتو آخر بزنم یا جاش خوبه؟
-
چیچک خب ببینین من تو فوریت رتبهم به شهرای خوب میخوره
اول پیرا زدم بعد فوریت و بعد رشتههایی مث زیستسلولیمولکولی و روان و بهداشت و ...الان دوستام میگه فوریت رو بیارم آخر چون تلفن جواب میدن و اصلن کار بالینی نداره. بنظر شما فوریتو آخر بزنم یا جاش خوبه؟
@_Mahdieh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چیچک خب ببینین من رتبهم به شهرای خوب میخوره
بههه بنازم🥹🥹
-
-
اهااا
-
Blue28 آخه همیشه موضوع خوندن نیست مثلا همین الان یکی از بچه ها ریپلای زده بود که هر سال بیشتر میخونده از سال قبل
حالا شاید روش خوندنه هم غلط بوده ؟
ولی یسریا نمیخونن و تلاش خاصی نمیکنه
یعنی این صرفا خوندنه فقط نیست که کنکور بعدیت خوب بشه@nothing0 افرین صرفن خوندن نیست
من چنتا از مشکلامو میگم براتسال اول ساعت مطالعم خوب بود.ولی گیج بودم انگار نمیدونستم باید الان این موقع سال چیکار کنم.سال دوم بخاطرش هزینه مشاور کردم.حالا شاید تو این مشکلو نداشته باشی.
سال دوم با همه دوستام قطع صحبت کردم.تلگراممو پاک کردم ایتا هم یه قابلیتی داره مخاطبینو قفل میکنی پیوی همه دوستامو قفل کردم دادم مامانم رمز گذاشت که رمزشم ندونم.
اصلن یکی از دلایلی که باعث شد بیام انجمن همین بود.چون آدم اجتماعی ای بودمخیلی زیاد.و نمیتونستم با دوستام حرف بزنم.چون اونا از دانشگاهشون میگفتن و من همش اعصابم از خودم خرد میشد.
روز دوم سوم بود که شروع کرده بودم بخونم فککنم،هنین شهریوز اینا بود.دوستم پیام داد گفت داریم با بچها میریم بیرون میای؟گفتم نمیام.پس دور بیرون رفتانمم خط کشیدم ا اینکه اصلن آدمی نیستم که خیلی بیرون برم.
مهمونی و اینام نرفتم.چون فامیل میرفت رو مخم.
حتا از موهامم گذشتم که نخوام وقتمو بذارم سر موهام.موهامو با موزر زدم🫠
تو خونه درس خوندم که وقت نذارم برای کتابخونه رفتن و اینا.حالا سر و صدای خونه رو چیکار میکردم؟۹شب میخوابیدم ۳ ۴ صبح پا میشدم.
تحلیل آزمون نمیکردم سال اول.ولی سال دوم همه رو انجام دادم. -
چیچک
منظورم این بود اون امسال میره دانشگا و همین ی دوستو دارم از خودمم بیشتر دوسش دارم
فقط من میمونم این ازار دهندس
هرچند مشاور میگف اگ میخای بمونی باید با همین ک مث خواهرته قطع ارتباط بزنی چون اون دیگه دانشگاهی میشه و همیشه ک درس نمیخونه میره بیرون هزار چیز دیگه اینا روت تاثیر میذاره -
@xanom-mah خب آخرا بزن، اگه هدفت رفتنه آخر بزنش
-
چیچک
منظورم این بود اون امسال میره دانشگا و همین ی دوستو دارم از خودمم بیشتر دوسش دارم
فقط من میمونم این ازار دهندس
هرچند مشاور میگف اگ میخای بمونی باید با همین ک مث خواهرته قطع ارتباط بزنی چون اون دیگه دانشگاهی میشه و همیشه ک درس نمیخونه میره بیرون هزار چیز دیگه اینا روت تاثیر میذاره@xanom-mah حق با مشاوره
-
@Venus655 ینظرم بستگی به خود آدم داره
مثلن من قبل کنکورم همچین تفریحیم نداشتم
-
-
@xanom-mah
کلا وابستگی بیش از حد خوب نیس
اینو سعی کنین رعایت کنین
از طرفی چیکار به کار بقیه دارین ؟
سرگرم کار خودتون باشین -
چیچک آخه یه بار، دوبار، اصلا سه بار، من از اول تابستون بالای ده بار سرما خوردم، غیر عادیه.
-
@_Mahdieh درمورد فوریت خوب تحقیق کردین دیگه ؟
اولین کسی که میرسه بالا سر مریض تصادفی همین فوریتی ها هستنا
برا کار بالینی پرستاری خوبه که