هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
همین طرح بته جقه رو هم دارن ازمون می دزدن=))
-
-
چند وقت پیش یه عکسی از خانم ارتگا دیدم(بازیگر ونزدی)
یه کاپشنی پوشیده بود
دقت که کردم روش طرح های ریز بته جقه بود.
همونجا اندوهگین شدم=/ -
-
@Znbs Akito ایشون بله
-
JuDi
بابا دیشب نمی دونم چرا مامانم گیر داده بود بخواب بخواب
-
هعی..
بخوای حرص بخوری، انقدددد چیز هس که آدم حرص بخوره سرش که ته ندارهلباس تیم ملی که دیگه چیزی نی..
-
نمیدونم واقعا، باید یکم روی تاریخچه بته جقه مطالعه کنیم، چون اگه از یک قومیت خاصی اومده باشه، یا اسلامی نباشه نمیتونه توی یه همچین جایی استفاده بشه(حالا شاید حتی اگه از یه قومیت خاصی هم اومده باشه یا اسلامی نباشه بعضی ها بگن باید بیاد، من هم مخالف نظر این عزیزان نیستم، ولی به هر حال نباید به قومیت خاصی مربوط بشه تا به بقیه بر نخوره، دوما چون حکومت اسلامیه حاضر نمیشه نمادی غیر اسلامی توش باشه)
-
اصلن به ما چه هرکی می خواد بپوشتش حرصشو بخوره
-
-
مثلاً موی مشکی به ما ایرانی ها خیلی میاد ولی چرا کسی که رنگ پوستش تیره است ببین حتی گندمی هم نه تیره ، میره بلوند میکنه ://
#جذابیت_اسیایی_خودت_را_حفظ_کن@Sally چشم حفظ میکنم
-
نمیدونم واقعا، باید یکم روی تاریخچه بته جقه مطالعه کنیم، چون اگه از یک قومیت خاصی اومده باشه، یا اسلامی نباشه نمیتونه توی یه همچین جایی استفاده بشه(حالا شاید حتی اگه از یه قومیت خاصی هم اومده باشه یا اسلامی نباشه بعضی ها بگن باید بیاد، من هم مخالف نظر این عزیزان نیستم، ولی به هر حال نباید به قومیت خاصی مربوط بشه تا به بقیه بر نخوره، دوما چون حکومت اسلامیه حاضر نمیشه نمادی غیر اسلامی توش باشه)
@Comrade_Bayat نمی دونم گوگل که اینطور نوشته راجبش
-
ذاتا اگه قرار بود من تو کاروان باشم یک ریال پول لباس نمیدادم
با همین تیپ ، روپوش سفید مقنعه مشکی میریم آزمایشگاه ، نهایت میخواستم چنتا دایره رنگی بکشم روشJuDi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ذاتا اگه قرار بود من تو کاروان باشم یک ریال پول لباس نمیدادم
با همین تیپ ، روپوش سفید مقنعه مشکی میریم آزمایشگاه ، نهایت میخواستم چنتا دایره رنگی بکشم روشروپوش منو بردار برو گشاد هم هست خنککک