هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نقطه
امیدم داره به نا امیدی گراییده میشهپرستو بابایی اکثرشون تجربی ان
ریاضیا و انسانیا پشت نمیمونن به اون صورت -
@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من الان یه مدته با غذاهای ایران واقعا دارم به مشکل میخورم، چون نمک نباید مصرف کنم و غذاهای ایرانی اصلا بدون نمک مزه نمیده
.
و منی که الان عصبانیم از اینکه چرا ناهار برنجش نمک نداشت
درواقع هیچیش نمک نداشت... -
@nothing0
تو هم مثل منی باید بسازی
مخصوصا اگه تو یه اتاق زیاد باشین
پسرها به قوانین توجه ندارن
حتی اگه کثیف نکنی اتاقو
باز اتاقو تمیز نمیکنن -
@Comrade_Bayat منم رژیمم، همه چی میخورم ولی کم
-
نقطه
امیدم داره به نا امیدی گراییده میشهپرستو بابایی نسترن ۲۰۰هزارنفر برای تجربی عدد خیلی بالائیه
کلا امسال چند نفر مجاز به انتخاب رشته شدن مگه؟
برای منطقه دو کمتر از ۲۰۰هزارنفر بود
منطقه یک و سه هم که خیلی کمتر
این یعنی بیشتر از ۵۰ درصد تجربیها انتخاب رشته نکردند؟
عجیبه... -
پرستو بابایی اکثرشون تجربی ان
ریاضیا و انسانیا پشت نمیمونن به اون صورت -
انتخاب رشته آزاد احتمالا جبران میکنن
-
_ Reza _ ولی بازم این محرومیته خیلی تاثیر داره تو اعلام نتایج نهایی، چون امسال رتبهها خیلی بد اومد خیلیا میگن بزار مجدد کنکور بدم
الان مثلن شما به خودت نگا نکن دوس نداری پشت بمونی و میگی نه بابا با این وضع هیچکس پشت نمیمونه، خیلی از دوستام که سال اولشون بود الان دوباره شروع کردن@_Mahdieh اخه من یچیزی میگم شما یچیز دیگ منم میدونم خیلیا انتخاب رشته نمیکنن بخاطر داستان محرومیت ولی این فقط باعث میشه با رتبه فعلی خوشبین باشی ولی این رتبه چند برابر بدتر از حد انتظار رو توجیح نمیکنه ... امیدوارم شب خبرای خوبی بشنویم
-
واقعا که
-
@_Mahdieh اخه من یچیزی میگم شما یچیز دیگ منم میدونم خیلیا انتخاب رشته نمیکنن بخاطر داستان محرومیت ولی این فقط باعث میشه با رتبه فعلی خوشبین باشی ولی این رتبه چند برابر بدتر از حد انتظار رو توجیح نمیکنه ... امیدوارم شب خبرای خوبی بشنویم
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این رتبه چند برابر بدتر از حد انتظار رو توجیح نمیکنه
آفرین دقیقا
-
از اون جایی که هیچ کار سنجش مشخص نیست و معلوم نیست داره چیکار میکنه
باید صبر کرد جواب انتخاب رشته بیاد -
@_Mahdieh اخه من یچیزی میگم شما یچیز دیگ منم میدونم خیلیا انتخاب رشته نمیکنن بخاطر داستان محرومیت ولی این فقط باعث میشه با رتبه فعلی خوشبین باشی ولی این رتبه چند برابر بدتر از حد انتظار رو توجیح نمیکنه ... امیدوارم شب خبرای خوبی بشنویم
-
انشاالله که بد نمیشه
-
وضعیت بدیه ..
حتی این قانون محرومیت اگه برداشته بشه خیلیا خوشحال میشن ،به جاش ما ناراحت ..