هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
️
-
دیگه اصلا برام مهم نیست رابطمون بهت گفتم چاقی چون میخامم از من فاصله بگیری میدونم حالم خوب نیست و این باعث اسیب دیدنت میشه:)))من دوست دارم دیونهههه واسه همینه بلاکت کردم و این مدت که برگشته بودم واسه خاطر این بود که یه نمه روت تسلط پیدا کنم که از این بدتر نشی
ولی ببخشید باید دور بشم انقدر دور که فقط باغ رضون پل ارتباطتت با من باشه ببخشید شوشو کوچولو
#تودلی -
️
️
️
️
️
️
-
-
-
-
-
-
-
-
دیونهههههههه میدونم این ته خودخواهیه و با اونی که تصورش کردی یا حتی نشونت دادم فرق کردم ولی ببین مجبورمممم همونطورکه تو مجبور شدی اوایل ولی فکر نمیکرد یانقدر سمج باشم نههه اره سمجممم لعنتی من سمجم ولی انقدر پست هستم که بتونم خودمو زیر پا بزارم تا تو اسیب نبینی من احمقم عزیز من احمققققققققق...و همش به خاطر علاقه ام به توعهههه...تو اینو نخواهی فهمید مگر اینکه یهو یا وبلاگمو پیدا کنی یا بچه ها بهت بگن از عشقم یا شنبه وقتی فکر میکنی میام مدرسه ببینی نیستم وقتی رفتی خونه بگی اخیش نیومده بود...بری اینستا رو بگردی ازم ردی بجز نوتم ندیده باشی که نوشتم خودکشی میکنم وقتی میری از بچه خبری بگیری(میدونم نمیگیری گیرم که بگیری)بگن مگه چنل مدرسه رو ندیدی ...مگه نمیدونی عسل مردهههه اره لامصب من مردم چون نمیتونم تحمل کنم این فاکینگ کوفتیو
#تودلی -
@jahad-20
️
-
دیونهههههههه میدونم این ته خودخواهیه و با اونی که تصورش کردی یا حتی نشونت دادم فرق کردم ولی ببین مجبورمممم همونطورکه تو مجبور شدی اوایل ولی فکر نمیکرد یانقدر سمج باشم نههه اره سمجممم لعنتی من سمجم ولی انقدر پست هستم که بتونم خودمو زیر پا بزارم تا تو اسیب نبینی من احمقم عزیز من احمققققققققق...و همش به خاطر علاقه ام به توعهههه...تو اینو نخواهی فهمید مگر اینکه یهو یا وبلاگمو پیدا کنی یا بچه ها بهت بگن از عشقم یا شنبه وقتی فکر میکنی میام مدرسه ببینی نیستم وقتی رفتی خونه بگی اخیش نیومده بود...بری اینستا رو بگردی ازم ردی بجز نوتم ندیده باشی که نوشتم خودکشی میکنم وقتی میری از بچه خبری بگیری(میدونم نمیگیری گیرم که بگیری)بگن مگه چنل مدرسه رو ندیدی ...مگه نمیدونی عسل مردهههه اره لامصب من مردم چون نمیتونم تحمل کنم این فاکینگ کوفتیو
#تودلی -
اولش ناراحت بودم از اینکه نزدیک آسکی برم بیمارستان
اما الان خوشحالم که رفتم سه هفته ام تموم شده
امتحانم دادم
و وقت ازاد زیاااااااد دارم کتاب میخونم@jahad-20 اگرمیشه وقتی که کتاب ها جدید انتخاب کردید میشه لطفا به منم معرفی شون کنید
خیلی کتاب ها زیادی خوندید اونایی که گفتید رو نشانک زدم -
@jahad-20 اگرمیشه وقتی که کتاب ها جدید انتخاب کردید میشه لطفا به منم معرفی شون کنید
خیلی کتاب ها زیادی خوندید اونایی که گفتید رو نشانک زدمjahad_121 چرا نشه
فقط شاید سلیقه تون نشه
فعلا دارم کتاب حیفا۲ از اقای جهرمی رو میخونم
یک رمان مربوط به برنامه های یهودی ها نقششون در انحراف دینی ما ارتباطشون با پایگاه های آمریکایی در عراق و انگلیسی ها
کلا همه ریختن وسطبرای نابودی اسلام
این تموم شه شاید طرح کلی رو ادامه بدم
شایدم صلح امام حسن رو شروع کنم
البته تو این روزها که ازاد ترم دلم میخواست شبی یک دعا از صحیفه سجادیه هم بخونم🥲