هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
سردرد
️
-
فک کن خدمت رفتی، 27 سالته، هیچ کاری بلد نیستی، یکم دیگه ازدواج میکنی، بعد بخوای دوباره کنکور بدی؟ عقلانیه؟
-
هنوز فکر میکنم 22 23 سالمه، نمیدونم چرا هنوز تو 5 6 سال پیش موندم
نمیدونم واقعا باید چیکار کنم، از اون طرف خانوادم بهم فشار میارن یه کار ثابت پیدا بکن، درسته کار داری الان ولی شغل ثابت یچیز دیگس
حس میکنم خیلی عقبم از خودم، پیشرفتی از نظر خودم نداشتم و همونجاییم که بودم
از خودم بریدم -
فک کن خدمت رفتی، 27 سالته، هیچ کاری بلد نیستی، یکم دیگه ازدواج میکنی، بعد بخوای دوباره کنکور بدی؟ عقلانیه؟
Amirbernosi
سلام
ظاهرا از قدیمی ها هستید
خوش برگشتید
درباره سوالتون
بنظر من:
بستگی به خود شخص داره
بالاخره آدم؛ یک بار بیشتر زندگی نمیکنه
و چه بهتر که بره تو مسیری که علاقه داره، که بعد حسرتش رو نخوره ...
البته در این بین موارد دیگه(مثل مسیری که داره طی میکنه و زندگی شخصی و اطرافیان) رو هم باید درنظر بگیره.
چون اینجا دیگه اون دانش آموز بی دغدغه(یا کم دغدغه تر نسبت به الان) نیستید. -
Amirbernosi
سلام
ظاهرا از قدیمی ها هستید
خوش برگشتید
درباره سوالتون
بنظر من:
بستگی به خود شخص داره
بالاخره آدم؛ یک بار بیشتر زندگی نمیکنه
و چه بهتر که بره تو مسیری که علاقه داره، که بعد حسرتش رو نخوره ...
البته در این بین موارد دیگه(مثل مسیری که داره طی میکنه و زندگی شخصی و اطرافیان) رو هم باید درنظر بگیره.
چون اینجا دیگه اون دانش آموز بی دغدغه(یا کم دغدغه تر نسبت به الان) نیستید.Hhh Hh
ممنونم
همش حسرت میخورم که اون سالی که قبول شدم میتونستم پولشو جور کنم برم ولی تلاشی نکردم -
MN_ در | گالری روح نواز🫀
| گفته است:
هفت متهم ردیف اول
جرم : حمله به یک خانه و ویران کردن آن
حکم: عفو، لازم نیست اعدامشان کنید.چقدر قشنگ به صف شدن
-
Hhh Hh
ممنونم
همش حسرت میخورم که اون سالی که قبول شدم میتونستم پولشو جور کنم برم ولی تلاشی نکردمAmirbernosi
این حسرت رو درک میکنم ...
ولی شاید درستش این بوده که اون موقع وارد نشید
و قطعا تجربیاتی تا به الان کسب کردید ؛ تو این مسیر با آدم هایی آشنا شدید؛ اتفاقای مختلف رو تجربه کردید که نشون بده این مسیر بی فایده نبوده.
فقط کافیه اون گذشته رو مرور کنید و اتفاقات و شخصیتی که الان دارید رو در کنار هم قرار بدید=)
همینجور حسرت هم بخوریم کاری از جلو نمیره؛ چون نمیتونیم گذشته رو تغییر بدیم. و زندگی حال هم خراب میشه ...
ولی با قدم برداشتن تو مسیری که علاقه داریم ؛ حداقل میتونیم آینده روشن تری بسازیم.