هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
این کمرنگ و پررنگ شدن روابط اذیت کننده نیست؟
-
-
-
-
-
Ainoor خواهش میکنم
من هم تو کتاب حیفا ۲ واقعا شگفت زده شدم
میدونستم رباب نمیمیره اما توقع جاسوس بودن ابومجد رو اصلا نداشتم اصلاااا -
ari_14 قلمچی بده.
ولی یچیزی.چیش برات مهمه؟نوع سوالا و سطحشون؟
اگر برات فرقی نداره از این نظر من یچیزی بگم
ماز پارسال ابنطور بود که از ساعت یک به بعد میشد پرینت بگیری.تا ساعت ۵ هم مهلتش بود که آزمون بدی.
من سر این اذیت شدم.چون آزمونو باید مثل کنکور ساعت ۸ بدی برات شبیه سازی باشه.و اینکه صبح اگر میخواستم بدم کور میشدم به صفحه خیره میشدم و تا آخر روز سردرد داشتم.و سر یسری مباحث مثل مدار و اینا اذیت میشدم.اینم گفتم بدونی..Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 قلمچی بده.
ولی یچیزی.چیش برات مهمه؟نوع سوالا و سطحشون؟
اگر برات فرقی نداره از این نظر من یچیزی بگم
ماز پارسال ابنطور بود که از ساعت یک به بعد میشد پرینت بگیری.تا ساعت ۵ هم مهلتش بود که آزمون بدی.
من سر این اذیت شدم.چون آزمونو باید مثل کنکور ساعت ۸ بدی برات شبیه سازی باشه.و اینکه صبح اگر میخواستم بدم کور میشدم به صفحه خیره میشدم و تا آخر روز سردرد داشتم.و سر یسری مباحث مثل مدار و اینا اذیت میشدم.اینم گفتم بدونی..مرسی مریمی
️
-
@jahad-20
من هر لحظه منتظر یه نشونه از زنده بودن رباب بودم
و هعی میگفتم نه نه آخر چنین فردی اینطوری نباید باشه قطعا اینطور نیست
البته توی قبرستون حس کردم که زنده مونده
ولی اصلا فک نمیکردم ابومجد از قصد زنده نگهش داشته باشه -
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Miss-Joker سلام عاطفه خانوم.خوبین؟اوضاع رواله؟
سلاام، چطوری؟
مرسی خوبم، اوضاع هم خوبه
تو چخبرا؟ -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Miss-Joker خوبممم من تو چطوریبی🥲🫂
منم خوبم قربوونت
چخبرا؟ اوضاع خوبه؟
-
@Miss-Joker سلام عاطفه خانوم.خوبین؟اوضاع رواله؟
سلاام، چطوری؟
مرسی خوبم، اوضاع هم خوبه
تو چخبرا؟ -
@Miss-Joker خداروشکر که خوبی
منم خوبم، درگیر کارهنوز داروخونه ای؟
-
@Miss-Joker
تو برای یه نفر علاوه بر صد خودت هزار تا صد دیگه هم جور میکنی ولی اون لیاقت نداشته یا با یه دروغ ساده گند میزنه تو کل این رابطه و احساسات پاش...کلا داغون میکنه:)تو اون ته ته های قلبت دلت میخاد اون ویرونه برگرده به دوره ای که سالم بودیا حتی تلاش میکنی برای از نو ساختن ولی هیچ وقت روی ویرونه های شهر خراب شده نمیتونی یه شهر جدید بسازی اگهه هم بسازی با یه تلنگر ساده فرومیریزه..واسه همین بعضی اوقات نبودن یا کمتر بودن تا اینکه کمتربودن تبدیل به نبودن بشه توی روابط لازمه چون فرد یه اشتباهی رو انجام داده یا انقدر نسبت بهت بی توجه شده که فراموش کرده قبلا چطور ادمی بودی -
@_Aram_ چطوری دختر؟
-
@Miss-Joker خداروشکر که خوبی
منم خوبم، درگیر کارهنوز داروخونه ای؟
-
@Miss-Joker
تو برای یه نفر علاوه بر صد خودت هزار تا صد دیگه هم جور میکنی ولی اون لیاقت نداشته یا با یه دروغ ساده گند میزنه تو کل این رابطه و احساسات پاش...کلا داغون میکنه:)تو اون ته ته های قلبت دلت میخاد اون ویرونه برگرده به دوره ای که سالم بودیا حتی تلاش میکنی برای از نو ساختن ولی هیچ وقت روی ویرونه های شهر خراب شده نمیتونی یه شهر جدید بسازی اگهه هم بسازی با یه تلنگر ساده فرومیریزه..واسه همین بعضی اوقات نبودن یا کمتر بودن تا اینکه کمتربودن تبدیل به نبودن بشه توی روابط لازمه چون فرد یه اشتباهی رو انجام داده یا انقدر نسبت بهت بی توجه شده که فراموش کرده قبلا چطور ادمی بودی -
@Miss-Joker عاطی احتمالا مزخرفه این جمله ولی انگار ادما فقط صرفا همسفرهای ما اند که فقط یه قسمتی از سفر زندگی باهاموناند یکی خیلی زیاد همراهمونه یکی هم نه
ولی انگار تا اخرش هیچ کس قرار نیست بمونه
خودمون تنهاییم
بعد سختترین و مسخرهترین و مزخرفترین قسمتش بنظرم اینه که ما باید بپذیریم و یاد بگیرم به ادما اونقدرها وابسته نشیم بعدش دیگه مثلا نباید کمرنگ و پررنگ شدن روابط مهم باشه
یبار توی همین انجمن به یکی از بچهها گفتم اینکه مثلا همه درونیاتتو با رفیقت به اشتراک بذاری بهت حس ناامنی نمیده؟ اخه معلوم نیست که اون آدم تا کجا باشه و چقدر... بعد جواب گرفتم که "چه مهمه؟! آدما فقط همون بازه زمانی که همراهموناند اهمیت دارن بعد اون چرا باید مهم باشه که کجان و چی میشن..." دید خیلی عجیب و سختیه مخصوصا برای منی که وابسته میشم به یسریها...
همین الانم داشتم یه شعر از فاضل میخوندم بیت اخرش جالبه
کسی برای ابد با کسی نمیماند
زمانهاست رفیقا! زمانه را بپذیر