هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Comrade نگران نباش
تجربه به من ثابت کرده اکثرا آدمای هم سو کنار هم میفتن
چه ازدواج چه خوابگاه -
Comrade نگران نباش
چه ازدواج چه خوابگاه -
@Sally جدی میگم بهش فکر نکن
بشخصه همچین صحنه ای ببینم اونجوری که خودت گفتی فکر نمیکنم
اوکیه -
Hako
مادرم اجازه نداد اصفهان رو بزنم با اینکه رتبه ام میرسید ولی گفت تو بچه مستقلی نیستی
امروز میخواستم ثابت کنم خیلی مستقلم🫠
فقط دو ساعت دانشگاه بودم دو ساعت
ساعت ۱۰ تا ۱۲ -
میخواستم به اون وانت فحش بدم
-
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چه ازدواج چه خوابگاهدفتر مشاوره ازدواج آکیتو
.
Comrade ممنون
-
آخه چرا باید گریه کنی؟
-
-
Hako
من همیشه مادرم میرسونتم 🫠 -
بحث تصادف شد یاد یه خاطره ای افتادم، داشتم از خیابون رد میشدم یه بخشیش یک طرفه بود، منم چشمم به اون سمتی بود که بقیه میان، بعد یه موتوری ****** داشت خلاف میرفت نزدیک بود بزنه بهم، واقعا باید این موتوری ها رو جمع کنن از کف خیابون، نصفشون که گواهینامه ندارن، اکثرشون هم که کلی خلاف و ... .
-
بحث تصادف شد یاد یه خاطره ای افتادم، داشتم از خیابون رد میشدم یه بخشیش یک طرفه بود، منم چشمم به اون سمتی بود که بقیه میان، بعد یه موتوری ****** داشت خلاف میرفت نزدیک بود بزنه بهم، واقعا باید این موتوری ها رو جمع کنن از کف خیابون، نصفشون که گواهینامه ندارن، اکثرشون هم که کلی خلاف و ... .
-
-
Comrade یکی دو ماه سر کوچه مون(نسبتا پر تردد هم بود) چندتا ماشین پلیس وایساده بود و کلا موتوری های بدون کلاه رو میگرفتن و موتورشون توقیف میشد