![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.
Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
-
سلام. پاسخ تست ۲، گزینه دو هست. لطفا توضیح بدید. -
Saba Lotfi سلام
ببینید خطوط میدان از مثبت خارج میشن و به منفی وارد
اینجا بارِ منفی را در خلاف جهت خطوط میدان جابجا کرده یعنی به سمت مثبتها(یا صفحه مثبت)
انرژی پتانسیل معادل انرژی ذخیرهای هست (راستش نمیدونم این بحث پتانسیلو چطور یادگرفتید ولی من با این توضیح خودم راحتتر میتونم جواب بدم سوالاتو و همینو میگم براتون امیدوارم قابل فهم باشه)
شما وقتی بار را به سمتی در میدان میبرید که انگار دارید مجبورش میکنید یا زور میزنید تا بار را به اون ناحیه نزدیک کنید این یعنی انرژی پتانسیل داره افزایش پیدا میکنه و اختلاف انرژی پتانسیل مثبته ( مثل وقتی بار مثبت را به صفحه مثبت میدان یا بار منفی را به صفحه منفی میدان نزدیک میکنید)
ولی وقتی خود بار ذاتا یا خودبهخودی مایل به حرکت به سمتی از میدان باشه و به اون ناحیه نزدیک بشه(بدون هیچ نیرو یا زوری) در اون حالت انرژی پتانسیل در حال کاهشه و اختلاف انرژی پتانسیل منفیه( مثل همین تست؛ نزدیک شدن بار منفی به صفحه مثبت)حالا تا اینجا مشخص شد اختلاف انرژی پتانسیل برای این تست منفیه، و کار نیروی میدان الکتریکی قرینهی اختلاف انرژی پتانسیل هست(میدانu=-W∆)، پس کار میدان اینجا مثبته(گ1 رد میشه و گ2 قطعا درسته)
تغییرات انرژی جنشی هم برابر کار میدان و قرینه اختلاف پتانسیله ولی اینجا اطلاعات مسئله کامل نیست( نگفته ذره بر اساس نیروی خارجی حرکت کرده، یا تندی داشته و پرتاب شده، یا تندی نداشته و خودبه خودی شروع به حرکت کرده و...) برای همین درباره گ3 و گ4 نمیتونیم قطعی رد یا قبول کنیم و خود صورت سوال هم گفته الزاما درست باشه...