IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
یادگیری زیست
-
xanomi اوه.. سپاس🤍
-
@saba-lotfi بله مرسی🤍
-
51c59a1eee0f73 در یادگیری زیست گفته است:
درود وقت بخیر؛
من زیست رو سرکلاس نمیفهمم و باید خودم توی خونه بخونم تا متوجه بشم، میشه راهکارتون رو برای یادگیری و یا خوندن زیست بگید.
تشکر فراوان🤍سلام وقتتون بخیر.
من خودم این طوری میخوندم که اول کتابو میخوندم تلاش میکردم خودم بفهمم یاد بگیرمش و حالا موقع خوندن به این دقت میکردم که چطور تست میتونه از این قسمت طرح بشه(که اگر دهم هستین یواش یواش دستتون میاد)، بعدم مطالبو ترکیب میکردم.یعنی کتاب هر سه پایه کنارم بود و مطالبو ترکیبی میخونم که اینم باز ممکنه اگر دهمی هستین به دردتون نخوره.
بعد از خوندن میرفتم سراغ تست.اینجا مشخص میشد ایراداتم.غلطمو تلاش میکردم از کتاب پیدا کنم اگر پیدا نمیکردم میرفتم سراغ پاسخنامه.
و به هیچچچ وجههه درسنامه نمیخوندم.خصوصن این درسنامه های خیلی سبز و اینا.
در آخر اگر وقت اضافه میاوردم فیلم های یسری اساتیدو رو دور تند(مباحثی که سخت تر بود و یا مشکل داشتم) رو نگاه میکردم.تا نکاتی که میگن رو یادداشت کنم. -
-
51c59a1eee0f73 سلام
اول از همه پیش خوانی داشته باشید
و بعد شما میتونید از فیلم آموزشی و درسنامه استفاده کنید که ترجیح فیلم دیدن هست چرا که باعث میشه شما بدفهمی نداشته باشین و درست و دقیق متوجه نوع بیان جملات کتاب بشین
البته که بگم درسنامه رو کلا پیشنهاد نمیکنم چون ممکنه در ترکیب وقایع شما رو به اشتباه بندازه و به علاوه زمان خیلی وحشتناک زیادی رو ازتون بگیره(نکات شکل داخل درسنامه ها به درد نمیخورن بهتره از خود تست ها نکات شکل ها رو پیدا کنید)
مرحله ی بعد از دیدن فیلم خود کتاب هست که باید بخونیدش.
به طور دقیق باید قیود رو به خاطر بسپرین، شکل ها رو تا حد ممکن با دقت بالا نگاه کنید(قطور بودن یا نبودن،ترتیب بخش ها،تفاوت ضخامت ها،لایه های تشکیل دهنده و ترتیب قرار گیری و تماسشون با سایر اجزا و مورادی شبیه به اینا که هر چی بیشتر تست بزنید بیشتر دستتون میاد)
حواستون به افعال کتاب باشه که گذشته هستن یا حال یا همزمان
و علاوه بر فهم مطالب باید سعی کنید کتاب رو حفظ هم باشید(چون خیلی زیاد شدن تست هایی که مستقیم از متن کتاب میان و چیزی که مد نظر تست هست رو توضیف میکنن)
بعد از همه ی اینا میرسید به زدن تست حدود 10 تست رو به صورت آموزشی و به صورت زوج یا فرد بزنید
در صورت درست بودن از پاسخنامه جوابتون رو چک کنید و صورت غلط زدن تست برید و سعی کنید از داخل خود کتاب درسی متوجه بشید کجا رو ایراد داشتین
و مرحله ی بعدی تستون رو که حدود 40 تا 50 تست هست رو بزارین برای فردا(فاصله ی زمانی مد نظر بین آموزش و تست)اینطوری خیلی سریع تر مطالب تو ذهنتون تثبیت میشه -
51c59a1eee0f73
خواهش میکنم گلم -
نگاه باید یه چیزایی رو بهت بگم که توی کلاس بهتر بفهمی چون از نظر من خوندن توی خونه اصلاً فایده نداره فقط و فقط باید داخل کلاس بفهمی چی شده
و برای اینکه بفهمی داخل کلاس چی شده باید سوال بپرسی موقعی که استاد یه مبحث جدید رو میاره سریع در مورد اون هر سوالی که نفهمیدی هر قسمتیشو که نفهمیدی به صورت سوال بگو تا هم زمان بیشتری برای فهمیدنش داشته باشی هم استاد به تو یک کمکی به تو بکنه
البته ممکنه نظرم درست نباشه ولی میل خودتونه که ازش استفاده بکنید یا نه به هر حال امیدوارم به کارتون بیاد -
Hg L 0 سپاس🤍
-
Bemanad درسته، خیلی ممنونم🤍
-
Blue28 مرسی، این کاربردیه برام ممنونم🤍
-
51c59a1eee0f73 خواهش میکنم.
-
51c59a1eee0f73 خواهش میکنم.