ترجمه
-
سلام بچه ها یه سوال داشتم لطفا هر کس میدونه پاسخ بده
چرا آقای جوهری توی اون رنای پیکی که نوشتن ۲ تا رمزه آغاز هست (اونایی که دورشو با زرد خط کشیدم با توجه به اینکه اونایی که بالاش تیک زده رمزه آغاز و پایانه )و از دومی شروع میکنن برا ترجمه
@دانش-آموزان-آلاء -
چرا آقای جوهری توی اون رنای پیکی که نوشتن ۲ تا رمزه آغاز هست (اونایی که دورشو با زرد خط کشیدم با توجه به اینکه اونایی که بالاش تیک زده رمزه آغاز و پایانه )و از دومی شروع میکنن برا ترجمه
@دانش-آموزان-آلاءاسرا سلام من بخش اول سوالتونو متوجه میشم ولی بخش دومشو نه
اونجایی که پرسیدین چرا 2 تا رمزه ی آغاز هست؟
باید بگم حتی 10 تا هم میتونه باشه ولی فقط تا قبل رمزه ی پایان و تنها رمزه ای که رمزه ی آغازه اولیشه اون 9 تای دیگه فقط معرف آمینواسید متیونین هستن
اگه سوال دیگه ای هست بگید -
@دانش-آموزان-آلاء -
اسرا AUG علاوه بر اینکه زمزمه اغاز هست آمینواسید میتونین رو هم رمز میکنه
ما توی توالی اولین AUG رو پیدا میکنیم و بهش میگیم رمزه آغاز حالا کدوم دوم میتونه61حالت داشته باشه( فقط اون سه تا پایان نیستن) -
اسرا 4027001xzds_001_001.mp4
اونا رو میدونم خب توی فیلم ۳ تا augمینویسن ولی اگه دقت کرده باشین بالای دومین augعلامت زدن و بالای uaaو اگه دیده باشین توی فیلم میگن که دو تا augداریم اون سومیه فقط معرف متیونینه و دور اون aug دوم هم خط کشیدن اما قبل اون یدونه دیگه هم augداریم
الان این عکسو نگاه کنین اون دوتا سبزا رو استاد خودشون خط کشیدن اما قبل اون یدونه دیگه هم هست که خودم با زرد مشخص کردم چرا اونو به عنوان رمزه آغاز حساب نکردن ؟ -
اونا رو میدونم خب توی فیلم ۳ تا augمینویسن ولی اگه دقت کرده باشین بالای دومین augعلامت زدن و بالای uaaو اگه دیده باشین توی فیلم میگن که دو تا augداریم اون سومیه فقط معرف متیونینه و دور اون aug دوم هم خط کشیدن اما قبل اون یدونه دیگه هم augداریم
الان این عکسو نگاه کنین اون دوتا سبزا رو استاد خودشون خط کشیدن اما قبل اون یدونه دیگه هم هست که خودم با زرد مشخص کردم چرا اونو به عنوان رمزه آغاز حساب نکردن ؟اسرا یه چیزی هست در مورد نوشتن این کدونا طبق چیزی که من دارم میبینم
استادتون از اول 3 تا 3 تا مشخص کردن که کدون ها از سمت چپ شده:
AAU
و بعد GCA
و بعدی UGA
من نمیدونم استادتون چرا با وجود 3 تا 3 تا مشخص کردن موقع کدون گیری رعایت نکردن و از GCA
Aرو دادن به UG
یعنی از هر کدوم یکی گرفتن دادن به اون.... -
اسرا یه چیزی هست در مورد نوشتن این کدونا طبق چیزی که من دارم میبینم
استادتون از اول 3 تا 3 تا مشخص کردن که کدون ها از سمت چپ شده:
AAU
و بعد GCA
و بعدی UGA
من نمیدونم استادتون چرا با وجود 3 تا 3 تا مشخص کردن موقع کدون گیری رعایت نکردن و از GCA
Aرو دادن به UG
یعنی از هر کدوم یکی گرفتن دادن به اون.... -
الان این عکسو نگاه کنین اون دوتا سبزا رو استاد خودشون خط کشیدن اما قبل اون یدونه دیگه هم هست که خودم با زرد مشخص کردم چرا اونو به عنوان رمزه آغاز حساب نکردن ؟ -
اسرا باتوجه به شکل اصلا درست کدوم انتخاب نکردن سه سه تا انتخاب کنن اصلا دوتاAUG نمیشه ک حالا بخوایم بگیم دوتا هست
هرچند نکته کلی اینه اولین AUGرمزه آغاز بقیه فقط معرف میتونین هستن همین@Mery-Sh اصلا بین دوتا AUG ی C داریم تکلیف اون چیه؟
کلا حس میکنم اون تایم شاید اشتباه کردن خودشون هم -
@Mery-Sh اصلا بین دوتا AUG ی C داریم تکلیف اون چیه؟
کلا حس میکنم اون تایم شاید اشتباه کردن خودشون هم@Mery-Sh و بعد اینکه اصلا نیاز نیست تا قبل از کدون آغاز سه تاسه تا رفت جلو مهم اینه اولش کدون آغاز پیدا کنیم بعد حتما سه تا سه تا میریم جلو
-
اسرا باتوجه به شکل اصلا درست کدوم انتخاب نکردن سه سه تا انتخاب کنن اصلا دوتاAUG نمیشه ک حالا بخوایم بگیم دوتا هست
هرچند نکته کلی اینه اولین AUGرمزه آغاز بقیه فقط معرف میتونین هستن همین@Mery-Sh کدون*
نه کدومتایپ گوشیم برای خودش تغییر میده
-
@Mery-Sh و بعد اینکه اصلا نیاز نیست تا قبل از کدون آغاز سه تاسه تا رفت جلو مهم اینه اولش کدون آغاز پیدا کنیم بعد حتما سه تا سه تا میریم جلو