زیست
-
سلام. من که چشمام دیگه یاری نمیده. کسی میتونه بخونه اینجا چی نوشته؟ -
دوستان اگر کسی جواب رو میدونه لطفا سریع تر پاسخ بده. آدم تا بخواد جواب بگیره جون به لب میشه
-
-
سلام. من که چشمام دیگه یاری نمیده. کسی میتونه بخونه اینجا چی نوشته؟@E-B-BUTTERFLY سلام
سینوس -
@سینا-0 سینوس کجا میشه؟
-
@سینا-0 سینوس کجا میشه؟
@E-B-BUTTERFLY
همون فضای خالی داخل استخوان -
سلام. من که چشمام دیگه یاری نمیده. کسی میتونه بخونه اینجا چی نوشته؟@E-B-BUTTERFLY ببینید
به فضاهای خالی که معمولا با هوا یا خون سیاهرگی پر میشه بهش میگن سینوس
مثلا این رو تو استخون های کاسه سر بکرات میبینیم
تو کتابم چندین بار نشون داده
در دهم فصل ۲ موقع بلع نشون داده تو استخون پیشانی
همچنین تو فصل ۱ یازدهم گفتار دو شکل استخوانی مغز همون صفحه ۱ گفتار ۲ اون سوراخ آبی رنگ سینوس هستش -
سلام. من که چشمام دیگه یاری نمیده. کسی میتونه بخونه اینجا چی نوشته؟ -
@E-B-BUTTERFLY ببینید
به فضاهای خالی که معمولا با هوا یا خون سیاهرگی پر میشه بهش میگن سینوس
مثلا این رو تو استخون های کاسه سر بکرات میبینیم
تو کتابم چندین بار نشون داده
در دهم فصل ۲ موقع بلع نشون داده تو استخون پیشانی
همچنین تو فصل ۱ یازدهم گفتار دو شکل استخوانی مغز همون صفحه ۱ گفتار ۲ اون سوراخ آبی رنگ سینوس هستشRahman Aa ممنونم. فقط اینکه کاسه سر بکرات کدوم قسمت میشه؟ تا به حال همچین اصطلاحی نشنیده بودم.
-
@E-B-BUTTERFLY سلام تست زیستاز دقیقا همین بخش رو مورد سوال قرار داده بود(در رابطه با غده ی هیپوفیز بالاش هم صحبت کرده بود)
درگیر اسم سینوس نباشید شما!
تو تست زیستاز به صورت حفره ی استخوانی توخالی ازش عنوان کرده بود.Narges_ خیلی ممنونم!
سوالی که ازش طرح شده به چه صورت بود؟ -
Rahman Aa ممنونم. فقط اینکه کاسه سر بکرات کدوم قسمت میشه؟ تا به حال همچین اصطلاحی نشنیده بودم.
-
Narges_ خیلی ممنونم!
سوالی که ازش طرح شده به چه صورت بود؟@E-B-BUTTERFLY سوال رو دقیق یادم نیس چون تابستون زدم.
ولی مربوط به همین شکل بود که زیر ذرهبین داشت بررسی میشد.
مثلا حتی داخل شکل میتونین ببنین استخوان های این فضای خالی در بخش عقبی غده ی هیپوفیز قطر بیشتری دارن نسبت به بخش جلوتر.
(صرفا فقط بررسی دقیق شکل بود تستش) -
@E-B-BUTTERFLY سوال رو دقیق یادم نیس چون تابستون زدم.
ولی مربوط به همین شکل بود که زیر ذرهبین داشت بررسی میشد.
مثلا حتی داخل شکل میتونین ببنین استخوان های این فضای خالی در بخش عقبی غده ی هیپوفیز قطر بیشتری دارن نسبت به بخش جلوتر.
(صرفا فقط بررسی دقیق شکل بود تستش)Narges_ اووههه چه نکاتی دارههه
خیلی خیلی ممنونم از توضیحات دقیقتون -
Narges_ اووههه چه نکاتی دارههه
خیلی خیلی ممنونم از توضیحات دقیقتون