IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
برخی،بعضی یا بسیاری
-
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء -
vivienne سلام نمیشه انقدر قطعی در موردش صحبت کرد که هر موقع برخی دیدین بگین بسیاریه
هر موقع بسیاری دیدین بگین برخی یا بعضیه چون باید حالت های مختلف تو ذهنتون باشه و بر اساس تحلیل تصمیم گیری کنید.
خب یه حالتش قلم چی همین امسال اومد که
گزینه ی جواب تست میگفت
فقط بعضی از نوکلئوتید هایی که در محل همانند سازی قابل مشاهده هستن میتونن با تشکیل نوعی پیوند در ساختار دنا قرار بگیرند
خب شما ریز بشید میگید ۴ تا شامل(تیمین، گوانین،آدنین و سیتوزین) میتونن وصل بشن ولی یه دونه که میشه همون یوراسیل وصل نمیشه
پس بیایم بگیم بسیاری وصل میشن(اون ۴ تا)
برخی یا بعضی وصل نمیشن یعنی یوراسیل! و این گزینه رو رد کنیم
اماااا اینجا باید به گزینه های دیگه دقت کافی داشته باشین که چنانچه قابل رد شدن بودن رد کنید چون ممکنه طراح تست به صورت کلی اون بعضی رو گفته باشه.
حالا به صورت کلی یعنی این که کلا گفته آقا یه سری هستن که میتونن وصل بشن و یه سری هم هستن که نمیتونن متصل شن(باید توانایی رد گزینه های دیگه رو داشته باشین)در رابطه با سوال خودتون هم بله میشه درست گرفت البته بگم نه به خاطر این که بعضی میشه بسیاری به این خاطر که شما تو شکل کتاب میبینین یه سریا مژک دارن و این درسته!
یه حالتم هست مثلا واسه یاخته های دیواره ی حبابک
اگه تست به ما بگه
بسیاری از یاخته های دیواره ی حبابک در سطح خود فاقد زوائد هستن شما میتونین درست بگیرین
چون میدونیم سنگفرشیا فراوان ترن و در سطح خودشون هم زائده ندارن. -
حرفاتون منطقیه
یعنی درستشم همینه ولی اجازه بدین باهاتون مخالف باشم
به نظرم اینکه به سوالای کنکور اینجوری جواب بدیم درست نیست
راستش اشتباه پارسال من همین بود زیست کنکور یه سری سوال داره که خب استاندارد و درستن و کسی که درس خونده باید بهشون جواب بده و هیچ شبههای درش نیست ولی یه سری سوالات هستن که تو آزمونهای آزمایشی میشه با روش بدو بدتر همونطور که خودتون گفتین انتخاب کرد و جواب داد حالا اشتباه من چی بود
اشتباه من این بود که برای کنکور هم همین کارو کردم
من به تعداد زیادی سوال جواب داد بودم نزدیک ۳۰ سوال و انتظار درصد بالایی داشتم ولی وقتی درصدا اومد
وضعیت زیستم خیلی داغون بود (۴۳درصد
فقط میخوام بگم این نکات مضخرف مثل همین یکی بودن بعضی و بسیاری یه نکته ایه که تو یکی از کنکور ها اومده (اینو بعد این تاپیکو زدم از استادم پرسیدم وگفتند که اومده و ازین به بعد باید رعایت کنید )
و ما هم باید رعایت کنیم . -
vivienne این که چطور میخواید با این تست ها مقابله داشته باشید میل خودتون هست که شما رو به درصد مورد نظر برسونه یا نه...
تستای کنکور امسال یه سریاش خیلی ابهام داشت
اکثرا فکر میکردن تستا دو جواب داره و این دو جواب داشتن یعنی انتخاب جواب درست با توجه به تمام جوانب صورت تست!
من نمیگم تستای آزمونای آزمایشی همشون درست و استاندارن این استاندارد رو حتی همه ی سوالای کنکور هم ندارن پس آزمونا جای خودشونن
منتهی باید بدونید تنها راه آشنا شدن با تیپای مختلف این تست زدن تست زیاده
و البته که گاهی طراح کنکور هم کم نمیزاره
فکر میکنم کنکور ۴۰۱ نوبت اول بود که شمارشی از قلب داده بود
با این بیان
به طور معمول فقط بعضی از یاخته های ماهیچه ی قلب یک انسان بالغ به رشته های کلاژن موجود در بافت پیوندی متصل هستن.متن کتاب از کلمه ی بسیاری استفاده کرده!
ولی عبارت عبارت درستی هست
چرا؟
چون اینجا منظورش از بعضی تعداد کم نیسن
صرفا اشاره به یاخته های ماهیچه ای قلبه که بخشی از یاخته های ماهیچه ی قلب هستن.