عمومی نهایی
-
سلام وقتتون بخیر.
از اونجایی که کم کم داریم به نهایی ها نزدیک میشیم، استرس من هم بیشتر میشه. اون حس آمادگی رو در خودم نمیبینم. از طرفی بار ها به مشاورم گفتم بیا از اول سال عمومی ها رو مرتب در برنامه ام قرار بده حتی شده یک ساعت در روز ولی مستمر. متاسفانه ذره ای به حرفم توجه نمیکنه و طوری واکنش نشون میده که دیگه این درخواستم رو تکرار نکنم. ولی من نمیتونم بیخیال بشم، بحث آینده هست. کل برنامه رو پر کرده از تست، تست، تست. درک میکنم تست زدن خیلی مهمه، تراز آزمون های آزمایشی مهمه. اما سال آینده که میخوام کنکور بدم تاثیر معدل از خود کنکور بیشتره و این یعنی باید به این جنبه هم اهمیت داد. اما از طرفی نمیتونم از تست زدنم کم کنم و بشینم به طور مثال انسان و محیط بخونم. به هر حال این وسط باید یک درسی رو قربانی کرد.
لطفا راهنمایی کنید. -
نظر من بر اینه که در طول مطالعتون باکس های مردتونو مثل بعد نهار یا قبل خواب رو نهایی عمومی کار کنین ...بلاخره تخصصی رو تو تست هم یاد میگیرین ...درس هایی مثل دینی و اینا فعلا نیاز نیست چون حفظین و بخشی زیادیشو تا اونموقع یادتون میره ولی به نظرم ادبیات زبان و زمین و عربی رو کار کنین هر روز یک کدوم..
-
نظر من بر اینه که در طول مطالعتون باکس های مردتونو مثل بعد نهار یا قبل خواب رو نهایی عمومی کار کنین ...بلاخره تخصصی رو تو تست هم یاد میگیرین ...درس هایی مثل دینی و اینا فعلا نیاز نیست چون حفظین و بخشی زیادیشو تا اونموقع یادتون میره ولی به نظرم ادبیات زبان و زمین و عربی رو کار کنین هر روز یک کدوم..
-
@mr-vinyzo مسئله اینجاست که من وسواس مطالعاتی دارم. یعنی یک ساعت عمومی برام کافی نیست ولی از طرف دیگه بیشتر از یک ساعت هم نمیتونم برای عمومی وقت بذارم. یعنی واقعا نمیشه.
-
سلام وقتتون بخیر.
از اونجایی که کم کم داریم به نهایی ها نزدیک میشیم، استرس من هم بیشتر میشه. اون حس آمادگی رو در خودم نمیبینم. از طرفی بار ها به مشاورم گفتم بیا از اول سال عمومی ها رو مرتب در برنامه ام قرار بده حتی شده یک ساعت در روز ولی مستمر. متاسفانه ذره ای به حرفم توجه نمیکنه و طوری واکنش نشون میده که دیگه این درخواستم رو تکرار نکنم. ولی من نمیتونم بیخیال بشم، بحث آینده هست. کل برنامه رو پر کرده از تست، تست، تست. درک میکنم تست زدن خیلی مهمه، تراز آزمون های آزمایشی مهمه. اما سال آینده که میخوام کنکور بدم تاثیر معدل از خود کنکور بیشتره و این یعنی باید به این جنبه هم اهمیت داد. اما از طرفی نمیتونم از تست زدنم کم کنم و بشینم به طور مثال انسان و محیط بخونم. به هر حال این وسط باید یک درسی رو قربانی کرد.
لطفا راهنمایی کنید. -
@S-a-b-a پشت کنکوری هستی؟
قاعدتاً تا یه هفته دیگه باید بزاره خیلی مشخص و واضح رو برنامت که بخونی برا نهایی
بهش خیلی جدی بگو پس کی قراره عمومی بخونی ؟
بهش بگو بزارهAqua
یازدهمم.
هر سری قاطع باهاش برخورد کردم چون شخصیتش اینجوری میطلبه. مثلا میبینه من خیلی اصرار دارم میاد در حد خیلی کم و فقط برای همون هفته عمومی میذاره و دوباره از هفته بعد خبری نیست.
همیشه نسبت به عمومی ها دقیقه نودی هست. قشنگ یادمه پارسال برای نهایی ها اونقدر بال بال زدم که بیا برنامه این یک ماه مونده به خرداد رو غالبا با تمرین تشریحی بریز که بعدا پشیمونی پیش نیاد. نتیجه اش این شد که مطابق میل خودش برنامه رو چید و دقیقا یک هفته مونده به خرداد من شروع کردم. خدا میدونه چه عذابی کشیدم تا تک تک اون عمومی ها رو نمره خوب بیارم. -
Aqua
یازدهمم.
هر سری قاطع باهاش برخورد کردم چون شخصیتش اینجوری میطلبه. مثلا میبینه من خیلی اصرار دارم میاد در حد خیلی کم و فقط برای همون هفته عمومی میذاره و دوباره از هفته بعد خبری نیست.
همیشه نسبت به عمومی ها دقیقه نودی هست. قشنگ یادمه پارسال برای نهایی ها اونقدر بال بال زدم که بیا برنامه این یک ماه مونده به خرداد رو غالبا با تمرین تشریحی بریز که بعدا پشیمونی پیش نیاد. نتیجه اش این شد که مطابق میل خودش برنامه رو چید و دقیقا یک هفته مونده به خرداد من شروع کردم. خدا میدونه چه عذابی کشیدم تا تک تک اون عمومی ها رو نمره خوب بیارم. -
@S-a-b-a پس از همین الان بگید بزاره حتما
شده باشه بحثم کنید ولی بزاره
از طرفی خودتون هم مدرسه سر کلاس خوب بخونید عمومی هارو، تو تایم های خالی مدرسه هم استفاده کنید مثلا ادبیات یا عربی بخونید -
Aqua
یازدهمم.
Aqua چشم حتما.
فکر کنم روزی یک عمومی در حد ۱ ساعت و نیم بذاره خوب باشه.
خیلی ممنونم ازتون. -
-
@mr-vinyzo نه متاسفانه
من نمیگم صد در صد کار رو به عهده خودم بذاره ولی حداقل وقتی بهش میگم به این درس نیاز دارم، نیاز نباشه یک ساعت باهاش بحث کنم تا در حد دو باکس در برنامه قرار بده. مسئله من سر عدم انعطاف پذیری و شخصی سازی برنامه هست. -
سلام وقتتون بخیر.
لطفا راهنمایی کنید.@S-a-b-a سلام
حتما یه پارت رو در روز بسته به میزان تسلط خودتون داشته باشین
مثلا زبانتون قویه خب هر 3 روز یه بار زبان بخونین
ادبیاتتون نیاز داره زیاد کار کنین خب هر روز داشته باشین تایمشم 1 ساعت تا 2 ساعت
نظر من این هستش
و یه چیز دیگه هم که هست اینه که چون یازدهمی هستین و هنوز فاصله تا خرداد زیاده میتونین دنبال مشاور بهتر هم بگردین که اذیت نشین انقدر -
@S-a-b-a سلام
حتما یه پارت رو در روز بسته به میزان تسلط خودتون داشته باشین
مثلا زبانتون قویه خب هر 3 روز یه بار زبان بخونین
ادبیاتتون نیاز داره زیاد کار کنین خب هر روز داشته باشین تایمشم 1 ساعت تا 2 ساعت
نظر من این هستش
و یه چیز دیگه هم که هست اینه که چون یازدهمی هستین و هنوز فاصله تا خرداد زیاده میتونین دنبال مشاور بهتر هم بگردین که اذیت نشین انقدرHg L 0 سلام
ممنونم ازتون. بله درسته همین روش رو به کار میگیرم.
مشاورم خیلی با تجربه است و رتبه برتر زیاد داشته. همین عامل باعث شده دو سال با ایشون بمونم . اما نمیدونم چرا در این یک مورد همراهی نمیکنه. باهاش صحبت میکنم اگر حل نشد باید دنبال راه چاره دیگهای باشم.