مشاوره
-
@هویججج
بقیه هم چندان پیر خردمندی نیستن
شما هم کارای سم بقیه تو ذهنت میمونه
بعدا میشینین دور هم میخندین
ما همین الانش وقتی خاطرات ترم یکمونو مرور میکنیم یجوریه انگار اون موقع ۱۰ ساله بودیم(هرچند الانم چندان بهتر نشدیم ولی خب
)
-
@هویججج
خیلی برات مهم نباشه عزیزم
از این چیزا زیاد اتفاق میفته
مثلا من خودم فکر نمیکردم منی که تاقبلش با پسرا صحبت نکرده بودم و بچه ساکت کلاس بودم یهو بخوام سر جزوه ندادن به پسرا باهاشون دعوا کنم
بعدا برات خاطره میشن -
خب قیافت بچه میزنه دیگه خیلی بیبی فیسی
چون دانشجو پزشکی هستی باید حتمن خیلی بالغانه رفتار کنی؟
خودت باش چون هنوز خیلی بچه ای
الان من درسته سنم بیشتره و صورتمم بچه نمیزنه ی چیزی ولی تو واقعن بچه میزنی پس لازم نیس خودتو محدود کنی@د-ژ-م
چه ربطی به قیافه داره
زیادی ولخرجی هیچ مدیریت مالی ندارم
مثلا به خودم اومدم دیدم بله ۱ و ۲۰۰ این ماه فقط پول کافه دادم
اگه بریم بیرون دوستام دستم رو ول کنن سر از مغازه های خوراکی فروشی در میارم یا میرم لپ لپ میخرم
مدام همه چیز رو به شوخی میگیرم با همه چی شوخی میکنم(البته اگه این روحیه رو نداشتم توی این دانشگاه مسخره با این همه مشکل وچالش دوام نمیاوردم )
کلا رفتارهام تو سن یه ۱۱۴ ۱۵ ساله است
حتی طرز چت کردنم
حتی طرز لباس پوشیدنم
و مهم تر از همه به عنوان یه ۱۸ ساله مسولیت هایی دارم
که اونا رو انجام نمیدم
مثلا به مامانم کمک نمیکنم
یا مثلا باید یه رفتارایی داشته باشم که ندارم میدونی چی میگم؟ مثلا خوانواده یا فامیل ازت انتظار دارن تو سنت رفتار کنی -
@هویججج
خیلی برات مهم نباشه عزیزم
از این چیزا زیاد اتفاق میفته
مثلا من خودم فکر نمیکردم منی که تاقبلش با پسرا صحبت نکرده بودم و بچه ساکت کلاس بودم یهو بخوام سر جزوه ندادن به پسرا باهاشون دعوا کنم
بعدا برات خاطره میشن@_-Parisa_
مثلا دکس به من گفته بود دانشگاه خیلی جای جدیی هست
و خب من سعی کردم جدی تر باشم
بعد یکی از پسرای کلاسمون بهم گفت شما زبان چندتا زدین من گفتم ۲۵ تا از ۳۰ تا
اون گفت من ۲۷ تا زدمبرای ۳۰ تا اومده بودم
روز بعدش ارائه زبان داشتیم اومد گفت خانم روزبهانی معلومه خیلی آماده این لطفا سطح توقع استاد رو بالا نبرید
منم بهش گفتم برو ببینم تو دیروز داشتی بخاطر اینکه ۳۰ تا نزدی گریه میکردی
خببببب مثلا این رفتارم بچگانه بود چرا همچین چیزی گفتم🫠 -
تنها کسی توی کلاسمون درساش مونده بودن شب امتحان کی بود؟
بله من بودم
و اینجروی بودن :
خاک تو سرت درسای پزشکی رو مگه میشه شب امتحان خوند؟
درکمال ناباوری مشروط نشدم بلکه ۱۶/۲۲ شدم دست وجیغ و هوراااا
ولی ترم بعدی از این غلطا کنم بدبخت میشم به مرور درسا سخت تر میشن -
تنها کسی توی کلاسمون درساش مونده بودن شب امتحان کی بود؟
بله من بودم
و اینجروی بودن :
خاک تو سرت درسای پزشکی رو مگه میشه شب امتحان خوند؟
درکمال ناباوری مشروط نشدم بلکه ۱۶/۲۲ شدم دست وجیغ و هوراااا
ولی ترم بعدی از این غلطا کنم بدبخت میشم به مرور درسا سخت تر میشن@هویججج وای منم همین کار کردم ولی سر آناتومی و فیزیولوژی خیلی سختی کشیدم
منم همین قرار رو با خودم گذاشتم ولی الان که دوباره رفتم کلاس حوصله خوندن و جزوه نوشتن ندارم
افسردگی بعد از امتحانات گرفت -
@هویججج وای منم همین کار کردم ولی سر آناتومی و فیزیولوژی خیلی سختی کشیدم
منم همین قرار رو با خودم گذاشتم ولی الان که دوباره رفتم کلاس حوصله خوندن و جزوه نوشتن ندارم
افسردگی بعد از امتحانات گرفت -
@هویججج
اینکه خودت متوجه شدی بعضی از رفتارهات شاید بچگانه یا خام باشه، اولین و مهمترین قدم برای رشد و تغییره. خیلیها حتی این مرحله رو هم نمیبینن، پس تو یه قدم جلوتر از بقیهای.چطور بالغتر رفتار کنیم؟
-
بیشتر گوش بده تا حرف بزنی
آدمهای بالغ قبل از اینکه سریع نظر بدن، گوش میدن، فکر میکنن و بعد جواب میدن. عجله نکن، به جای واکنش سریع، چند ثانیه مکث کن و ببین بهترین پاسخ چیه. -
مسئولیت رفتارهات رو بپذیر
اگه اشتباه کردی، گردن بگیر. نگفتن «من مقصرم» یا «باید بهتر عمل کنم» نشونهی خامی و ناپختگیه. -
احساساتت رو کنترل کن
عصبانی، ناراحت یا هیجانزده شدی؟ قبل از واکنش، یه نفس عمیق بکش. آدمهای بالغ اجازه نمیدن احساساتشون کنترلشون کنه. یاد بگیر تو هر شرایطی خونسرد بمونی. -
دیدگاهت رو گسترش بده
مطالعه کن، فیلمهای مستند ببین، با آدمهای باتجربهتر صحبت کن. هرچقدر اطلاعاتت بیشتر بشه، دیدگاهت عمیقتر میشه و تصمیمات پختهتری میگیری. -
کمتر خودت رو اثبات کن
لازم نیست همه بدونن که تو باهوشی، موفقی، یا درستی. آدمهای بالغ نیازی به تأیید گرفتن از بقیه ندارن، چون به خودشون مطمئنن. -
صبور باش
عجله توی هر چیزی معمولاً نشونهی ناپختگیه. چه توی روابط، چه توی تصمیمات مهم زندگی، همیشه یکم بیشتر از چیزی که فکر میکنی لازمه، صبر کن. -
از آدمهای بالغ و با تجربه الگو بگیر
ببین چه کسایی تو زندگیات بالغ، منطقی و موفقن. از رفتار و تصمیمهاشون یاد بگیر.
یه نکته مهم!
همه ما یه زمانی خام بودیم، و هنوز هم تو بعضی چیزها ناپختهایم. رشد یه مسیر همیشگیه، نه یه نقطهی پایان. اگه قدمبهقدم روی این نکات کار کنی، قطعاً بعد از یه مدت تغییرات رو تو خودت احساس میکنی.
تو همین که این سؤال رو پرسیدی، یعنی در مسیر رشد قرار گرفتی. پس ادامه بده!
خب این از جواب هوش مصنوعی که بنظرم خیلی بهتر از این بود خودم چیزی بخوام بگم ... امیدوارم کمک کننده باشه
-
-
@د-ژ-م
چه ربطی به قیافه داره
اگه بریم بیرون دوستام دستم رو ول کنن سر از مغازه های خوراکی فروشی در میارم یا میرم لپ لپ میخرم
مدام همه چیز رو به شوخی میگیرم با همه چی شوخی میکنم(البته اگه این روحیه رو نداشتم توی این دانشگاه مسخره با این همه مشکل وچالش دوام نمیاوردم )
حتی طرز چت کردنم
حتی طرز لباس پوشیدنم
که اونا رو انجام نمیدم
یا مثلا باید یه رفتارایی داشته باشم که ندارم میدونی چی میگم؟ مثلا خوانواده یا فامیل ازت انتظار دارن تو سنت رفتار کنی -
@د-ژ-م
چه ربطی به قیافه داره
حتی طرز چت کردنم
حتی طرز لباس پوشیدنم
که اونا رو انجام نمیدم
@_-Parisa_
مثلا دکس به من گفته بود دانشگاه خیلی جای جدیی هست
و خب من سعی کردم جدی تر باشم
بعد یکی از پسرای کلاسمون بهم گفت شما زبان چندتا زدین من گفتم ۲۵ تا از ۳۰ تا
اون گفت من ۲۷ تا زدمبرای ۳۰ تا اومده بودم
روز بعدش ارائه زبان داشتیم اومد گفت خانم روزبهانی معلومه خیلی آماده این لطفا سطح توقع استاد رو بالا نبرید
منم بهش گفتم برو ببینم تو دیروز داشتی بخاطر اینکه ۳۰ تا نزدی گریه میکردی
خببببب مثلا این رفتارم بچگانه بود چرا همچین چیزی گفتم🫠@هویججج خیلی بهش فکر نکن
کلا محیط دانشگاه و جوش با جاهای دیگه خیلی متفاوته و ممکنه حرف هایی که در حالت عادی میزدی اون جا بزنی یه جور دیگه برداشت کنن و هر رفتار تو از دیدگاه یه عده جور دیگه به نظر برسه
و فکر کردن به این موضوعات باعث میشه از هدف اصلی یعنی درس خوندن دور بشی و همش درگیر حاشیه باشی
به نظرم گذر زمان خودش درست میکنه همه چیزو منم وقتی هم سن شما بودم وقتی رفتارم رو با چند ماه قبل مقایسه میکردم از بعضی کارای خودم خندم میگرفت -
ولی در کل سخت نگیر
همه مون ولخرجیم گاهی همه مون یه رفتارایی داریم که شاید مناسب نباشه ولی خب خودمون خودمونو نپذیریم و روی خودمون کار نکنیم کی میخواد اینکارو کنه ؟ ... خودتو بخاطر رفتار هات سعی نکن زیادی سرزنش کنی فقط کافیه بدونی مشکل کار کجاس ( یا اصلا مشکله یا نه طبیعیه ! ) و بعد دیگ سعی کنی درستش کنی همینکه دنبال تغییر کردنی خودش کلی بلوغ میطلبه وگرنه خیلی از بچه سالا بقول خودت همونطور که هستن میمونن و تغییر هم نمیکنن البته که تو بچه سال نیستی فقط از خودت عصبی شدی
@هویججج -
@هویججج
و این صدرصد منشا از دانشگاه هست ... خودتو با دوستات و همسن و سالات مقایسه کردی ... همه اینکارو میکنن هرکی پوئن مثبت داره که میگی ای کاش اینطور بودم ای کاش اونطور بودم ... ولی خب توعم ویژگی های مثبت خودتو داری بیشتر از اینکه رو اونا متمرکز بشی و بخوای مثلا حسرت رفتار بالغانه یکی رو بخوری روی خودت کار کن و اصلا برات مهم نباشه که کی چطوره و ای کاش و ای کاش هارو کنار بزار ... کودک درونت فعاله خیلی هم فعالع و این خودش یه پوئن خیلی + باحاله خیلیا همین شاد زندگی کردنه هم بلد نیستن مگه تهش میخوایم ب کجا برسیم ! البته میدونم بحث کودک درون نیست ولی خب خواستم بدونی این کودک درون داشتنه نشونه بچگی نیست -
@د-ژ-م
چه ربطی به قیافه داره
حتی طرز چت کردنم
حتی طرز لباس پوشیدنم
که اونا رو انجام نمیدم
یا مثلا باید یه رفتارایی داشته باشم که ندارم میدونی چی میگم؟ مثلا خوانواده یا فامیل ازت انتظار دارن تو سنت رفتار کنی@هویججج
حالا ک متنتو خوندم فهمیدم خودت حساس شدی وگرنه عادی مثل همه ای
خب ی دختری ذوق داری
لطفا به خودت حساس نشو و ایراد نگیر -
@هویججج
اینکه خودت متوجه شدی بعضی از رفتارهات شاید بچگانه یا خام باشه، اولین و مهمترین قدم برای رشد و تغییره. خیلیها حتی این مرحله رو هم نمیبینن، پس تو یه قدم جلوتر از بقیهای.چطور بالغتر رفتار کنیم؟
-
بیشتر گوش بده تا حرف بزنی
آدمهای بالغ قبل از اینکه سریع نظر بدن، گوش میدن، فکر میکنن و بعد جواب میدن. عجله نکن، به جای واکنش سریع، چند ثانیه مکث کن و ببین بهترین پاسخ چیه. -
مسئولیت رفتارهات رو بپذیر
اگه اشتباه کردی، گردن بگیر. نگفتن «من مقصرم» یا «باید بهتر عمل کنم» نشونهی خامی و ناپختگیه. -
احساساتت رو کنترل کن
عصبانی، ناراحت یا هیجانزده شدی؟ قبل از واکنش، یه نفس عمیق بکش. آدمهای بالغ اجازه نمیدن احساساتشون کنترلشون کنه. یاد بگیر تو هر شرایطی خونسرد بمونی. -
دیدگاهت رو گسترش بده
مطالعه کن، فیلمهای مستند ببین، با آدمهای باتجربهتر صحبت کن. هرچقدر اطلاعاتت بیشتر بشه، دیدگاهت عمیقتر میشه و تصمیمات پختهتری میگیری. -
کمتر خودت رو اثبات کن
لازم نیست همه بدونن که تو باهوشی، موفقی، یا درستی. آدمهای بالغ نیازی به تأیید گرفتن از بقیه ندارن، چون به خودشون مطمئنن. -
صبور باش
عجله توی هر چیزی معمولاً نشونهی ناپختگیه. چه توی روابط، چه توی تصمیمات مهم زندگی، همیشه یکم بیشتر از چیزی که فکر میکنی لازمه، صبر کن. -
از آدمهای بالغ و با تجربه الگو بگیر
ببین چه کسایی تو زندگیات بالغ، منطقی و موفقن. از رفتار و تصمیمهاشون یاد بگیر.
یه نکته مهم!
همه ما یه زمانی خام بودیم، و هنوز هم تو بعضی چیزها ناپختهایم. رشد یه مسیر همیشگیه، نه یه نقطهی پایان. اگه قدمبهقدم روی این نکات کار کنی، قطعاً بعد از یه مدت تغییرات رو تو خودت احساس میکنی.
تو همین که این سؤال رو پرسیدی، یعنی در مسیر رشد قرار گرفتی. پس ادامه بده!
خب این از جواب هوش مصنوعی که بنظرم خیلی بهتر از این بود خودم چیزی بخوام بگم ... امیدوارم کمک کننده باشه
-
-
@هویججج
حالا ک متنتو خوندم فهمیدم خودت حساس شدی وگرنه عادی مثل همه ای
خب ی دختری ذوق داری
لطفا به خودت حساس نشو و ایراد نگیر -
@هویججج خیلی بهش فکر نکن
کلا محیط دانشگاه و جوش با جاهای دیگه خیلی متفاوته و ممکنه حرف هایی که در حالت عادی میزدی اون جا بزنی یه جور دیگه برداشت کنن و هر رفتار تو از دیدگاه یه عده جور دیگه به نظر برسه
و فکر کردن به این موضوعات باعث میشه از هدف اصلی یعنی درس خوندن دور بشی و همش درگیر حاشیه باشی
به نظرم گذر زمان خودش درست میکنه همه چیزو منم وقتی هم سن شما بودم وقتی رفتارم رو با چند ماه قبل مقایسه میکردم از بعضی کارای خودم خندم میگرفت -
ولی در کل سخت نگیر
همه مون ولخرجیم گاهی همه مون یه رفتارایی داریم که شاید مناسب نباشه ولی خب خودمون خودمونو نپذیریم و روی خودمون کار نکنیم کی میخواد اینکارو کنه ؟ ... خودتو بخاطر رفتار هات سعی نکن زیادی سرزنش کنی فقط کافیه بدونی مشکل کار کجاس ( یا اصلا مشکله یا نه طبیعیه ! ) و بعد دیگ سعی کنی درستش کنی همینکه دنبال تغییر کردنی خودش کلی بلوغ میطلبه وگرنه خیلی از بچه سالا بقول خودت همونطور که هستن میمونن و تغییر هم نمیکنن البته که تو بچه سال نیستی فقط از خودت عصبی شدی
@هویججج