مشاوره
-
@هویججج
فدا -
@هویججج حالا ک میخونم منم هیشکدومش ندارم داداچ
-
@هویججج اگه بالغ شی یه ربات بیش نیستی همین ک هستیو حفظ کن
-
@هویججج
فدا -
_ Reza _
اون سالایی که باید میرفتیم مدرسه تجربه بدست میآوردیم خونه بودیم هم مجازی بودن مدارس و هم کنکور@هویججج بنظرم داری بشدت به خودت سخت میگیری
-
خب توی این چند وقت اومدم رفتارم رو بررسی کردم که ببینم چی باعث میشه بقیه از دستم ناراحت بشن
اینکه وقتی یه بزرگترین داره دعوات میکنه یا از دستت ناراحته خودت رو توضیح نده یا نیای صدات رو بالا ببری
بی تربیت
باید آروم باشی
بعدش بذاری اون شخص آروم بشه
فردا یا بعدا بیای توضیح بدی که چرا سوء اللهم بوجود اومده یا چرا اشتباه کردی
و اینکهههههه
به یه نتیجه ای رسیدم کلا صحبت کردن با آدمهایی که میدونی و مطمئنی نظرشون عوض نمیشه رو دور بریز چون بعدا میگن فلانی فلانه بهمانه
مثلا جدیدا به این نتیجه رسیدم که حتی نباید با استاد اندیشه هم بحث کرد
بی نتیجه است -
خب توی این چند وقت اومدم رفتارم رو بررسی کردم که ببینم چی باعث میشه بقیه از دستم ناراحت بشن
اینکه وقتی یه بزرگترین داره دعوات میکنه یا از دستت ناراحته خودت رو توضیح نده یا نیای صدات رو بالا ببری
بی تربیت
باید آروم باشی
بعدش بذاری اون شخص آروم بشه
فردا یا بعدا بیای توضیح بدی که چرا سوء اللهم بوجود اومده یا چرا اشتباه کردی
و اینکهههههه
به یه نتیجه ای رسیدم کلا صحبت کردن با آدمهایی که میدونی و مطمئنی نظرشون عوض نمیشه رو دور بریز چون بعدا میگن فلانی فلانه بهمانه
مثلا جدیدا به این نتیجه رسیدم که حتی نباید با استاد اندیشه هم بحث کرد
بی نتیجه است@هویججج بحث با استاد اندیشه(یا هر استاد دیگه از گروه معارف) بینتیجه که هیچ، اشتباه محححضه
-
این پست پاک شده!
-
منم همینم
ولی توی دوستام اون کسایی که خیلییی کتاب میخونن واقعا رفتار بسیار بالغانه دارن اصلا حس نمیکنی ۱۷ سالشونه انگار ۲۱ سالشونه و کلی تجربه دارن
همه نوع کتابی هم میخونن از رمان و داستان عاشقانه تا کتابای فلسفی
فک کنم این مورد تاثیر زیادی داشته باشه -
منم همینم
ولی توی دوستام اون کسایی که خیلییی کتاب میخونن واقعا رفتار بسیار بالغانه دارن اصلا حس نمیکنی ۱۷ سالشونه انگار ۲۱ سالشونه و کلی تجربه دارن
همه نوع کتابی هم میخونن از رمان و داستان عاشقانه تا کتابای فلسفی
فک کنم این مورد تاثیر زیادی داشته باشه._.Zahra.K
منم به جاش دارم پادکست گوش میدم