ریاضی و شیمی و فیزیک
-
Ramos9248 سلام
من برا تخصصیا پارسال واسه کنکور آماده بودم تقریباً همرو 19 گرفتم
اینجوری بودم که کتاب درسی رو میزاشتم دونه دونه تمرین هاشو حل میکردم
فیزیک متن و آزمایش هارو میخوندم همینطور شیمی
در نهایت سوالات دبیرخانه و سوالات شبیه ساز آزمون های آزمایشی رو حل میکردم
نهایی سالهای قبل و شبه نهایی هم بررسی میکردم
سمت فرمول بیست اینا نرفتم واسه هیچکدوم اطلاعی ندارم -
Ramos9248 سلام
من برا تخصصیا پارسال واسه کنکور آماده بودم تقریباً همرو 19 گرفتم
اینجوری بودم که کتاب درسی رو میزاشتم دونه دونه تمرین هاشو حل میکردم
فیزیک متن و آزمایش هارو میخوندم همینطور شیمی
در نهایت سوالات دبیرخانه و سوالات شبیه ساز آزمون های آزمایشی رو حل میکردم
نهایی سالهای قبل و شبه نهایی هم بررسی میکردم
سمت فرمول بیست اینا نرفتم واسه هیچکدوم اطلاعی ندارم -
-
Ramos9248 سلام داداش گلم راستش برا تخصصی ها بیشتر تست زدم تشریحی کار نکردم هنوز چیزی یافتم بهت میگم
-
Aqua دمت گرم
️
من یکم بیشتر میخوام سوال حل کنم چون خیلی تو درس های محاسباتی ضعف دارم مخصوصا تو تشریحی و نهایی -
من ۷ تا درس ترمیم کردم همهشونم بالای ۱۷، ۱۸ شد، اوناییام که ترمیم نکردم ۱۹، ۲۰ بودن
پارسال اولویتم نمونه سوالات نهایی سالای پیش بود که خیلیییی کمکم کرد، من برای اختصاصیا کتابو نخوندم چون معتقد بودم درسنامه و تستا کتابو پوشش دادن دیگه نیازی به مطالعه دوباره کتاب نیست و من از فرمول ۲۰ برای زیست و ریاضی استفاده کردم. شب امتحانشون که داشتم نهایی سالای پیشو حل میکردم نمرههام خوب نمیشد فرمول ۲۰ رو دانلود کردم کل نمونه سوالاشو حل کردم تا صبح -
من ۷ تا درس ترمیم کردم همهشونم بالای ۱۷، ۱۸ شد، اوناییام که ترمیم نکردم ۱۹، ۲۰ بودن
پارسال اولویتم نمونه سوالات نهایی سالای پیش بود که خیلیییی کمکم کرد، من برای اختصاصیا کتابو نخوندم چون معتقد بودم درسنامه و تستا کتابو پوشش دادن دیگه نیازی به مطالعه دوباره کتاب نیست و من از فرمول ۲۰ برای زیست و ریاضی استفاده کردم. شب امتحانشون که داشتم نهایی سالای پیشو حل میکردم نمرههام خوب نمیشد فرمول ۲۰ رو دانلود کردم کل نمونه سوالاشو حل کردم تا صبح -
سلام
فقط برای ریاضی رو بگم من ویدیو آریان حیدری دیدم و نمونه سوال نهایی حل کردم
یبار ۱۹/۷۵ شدم یبار ۱۹بقیه ویدیوهاشو نمیدونم چطوره ولی نهاییش واقعا جوابه اگه ارتباط بگیرین
-
Ramos9248 در ریاضی و شیمی و فیزیک گفته است:
سلام دوستان
کتاب خوب برا امتحانات نهایی درس های محاسباتی چی پیشنهاد میدین؟
فرمول بیست یا ماجرای بیست؟
تجربیا
ریاضیا
Aqua
_ Reza _هایی
پارسال ویدئو نهایی کرمی دیدم با یکی دوتا نهایی ۱۹.۵ گرفتم،سوالات کتاب ب تنهایی جوابگوعه دلی امسال فرمول ۲۰ میزنم براهمشون مضربی حل کنشون -
Ramos9248 در ریاضی و شیمی و فیزیک گفته است:
سلام دوستان
کتاب خوب برا امتحانات نهایی درس های محاسباتی چی پیشنهاد میدین؟
فرمول بیست یا ماجرای بیست؟
تجربیا
ریاضیا
Aqua
_ Reza _هایی
پارسال ویدئو نهایی کرمی دیدم با یکی دوتا نهایی ۱۹.۵ گرفتم،سوالات کتاب ب تنهایی جوابگوعه دلی امسال فرمول ۲۰ میزنم براهمشون مضربی حل کنشون