خواب الودگی
-
سلام سلام
من از اینروزا اکثرا ساعت 5 یا 6 پا میشیم و استارتاپ از 6 اینا میزنم اما ساعت 1 شدنی به بعد بخصوص بعد از ناهار اکثرا خواب الود میشم و قهوه ام کفاف نمیده :)رفتم زدنی میبینم 5 شده و بازم بدنم خسته است چیکار کنم؛ )
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام سلام
من از اینروزا اکثرا ساعت 5 یا 6 پا میشیم و استارتاپ از 6 اینا میزنم اما ساعت 1 شدنی به بعد بخصوص بعد از ناهار اکثرا خواب الود میشم و قهوه ام کفاف نمیده :)رفتم زدنی میبینم 5 شده و بازم بدنم خسته است چیکار کنم؛ )
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
Hako عصر چرا نمیخوابی؟
من خودم ۷ که پامیشدم عصر نیم ساعت میخوابیدم تا شب شارژ بودم دیگه. قهوه یه بدی که داره بعد یه مدت اثرش از بین میره و دیگه مثل قبل عمل نمیکنه -
Maaah
چون من بعد از ناهار کسلم و هر چی میخونم نمیفهمم یه ساعت طول میکشه روی سوال و بخونم واسه همین 2 به بعد میخوابم ولی تا ظهر میبینی خوابم
پ.ن نیم ساعت برام کفافن میده -
Hako خب اوکیه دیگه، ببین فرضا تو ۱/۵ ناهار میخوری تا ۲ بعدش تا ۲:۳۰ یه کار غیردرسی انجام بده بعدش تا ۳ بخواب. سخت نگیر لازم نیست فاصله بین ناهار و خوابت حتما مطالعه کنی
-
Hako آها، ۳ ساعت که خیلی زیاده دیگه
اکسیژن اتاقت کافیه؟
و آهن بدنتم چک کن، من سال کنکورم نمیتونستم درسارو حفظ کنم، تمرکز نداشتم علتشم نمیدونستم، تابستونش که چکاب دادم فهمیدم کمخونی وحشتناک دارم هماتینیک خوردم هم خوابم اوکی شد هم یادگیریم -
Hako آها، ۳ ساعت که خیلی زیاده دیگه
اکسیژن اتاقت کافیه؟
و آهن بدنتم چک کن، من سال کنکورم نمیتونستم درسارو حفظ کنم، تمرکز نداشتم علتشم نمیدونستم، تابستونش که چکاب دادم فهمیدم کمخونی وحشتناک دارم هماتینیک خوردم هم خوابم اوکی شد هم یادگیریم