علل تغییر چرخه قاعدگی
-
VictorKeke پنج بااااااااااار:astonished_face:
من دوساعت خوندمش از کل زندگیم ناامید شدم البته قسمتای اول فصل تا قبل از مرحلهی فولیکولی و لوتئال رو درست و حسابی خوندم@m-bahrami1378
نه دیگه مجبورم، من رشته م ریاضی بود و هیچدرک اولیه از زیست ندارم. مجبورم اینقد بخونم :)))) -
@m-bahrami1378
نه دیگه مجبورم، من رشته م ریاضی بود و هیچدرک اولیه از زیست ندارم. مجبورم اینقد بخونم :))))VictorKeke خدایااااااا یکی مثه من مثل ...پشیمونه که چرا نرفته رشته ریاضی اونوقت یکی هم مثه شما عاشق تجربی هست
-
VictorKeke خدایااااااا یکی مثه من مثل ...پشیمونه که چرا نرفته رشته ریاضی اونوقت یکی هم مثه شما عاشق تجربی هست
@m-bahrami1378
یا اخی بنده عاشق تجربی هم نبودم، دوستش دارم البته، ولی خب شرایط اینطوری ایجاب کرد.
در هر صورت، حاشیه موقوف 😒 -
@m-bahrami1378
یا اخی بنده عاشق تجربی هم نبودم، دوستش دارم البته، ولی خب شرایط اینطوری ایجاب کرد.
در هر صورت، حاشیه موقوف 😒VictorKeke ok
ناراحت نشینا فقط تجربه ی تلخ خودم یادم اومد گفتم وگرنه کاری به شرایط شما نداشتم -
VictorKeke ok
ناراحت نشینا فقط تجربه ی تلخ خودم یادم اومد گفتم وگرنه کاری به شرایط شما نداشتم@m-bahrami1378
نه داداش ناراختی نبود، شوخی مانند بود :))))
ناراختی برای چیمگه جیگول 14 ساله م؟ 😅😅😅 -
@m-bahrami1378
نه داداش ناراختی نبود، شوخی مانند بود :))))
ناراختی برای چیمگه جیگول 14 ساله م؟ 😅😅😅VictorKeke من نمیدونم چرا همه به من میگن داداش؟:frowning_face:
-
VictorKeke من نمیدونم چرا همه به من میگن داداش؟:frowning_face:
@m-bahrami1378
فکر کردم اسمت بهرامه😑😑
در ضمن، وقتی اسم و عکسی نباشه فرض شماره یک بر داداش بودنه تا راحت تر بتونیم حرف بزنیم :)))) -
@m-bahrami1378
فکر کردم اسمت بهرامه😑😑
در ضمن، وقتی اسم و عکسی نباشه فرض شماره یک بر داداش بودنه تا راحت تر بتونیم حرف بزنیم :))))VictorKeke :slightly_smiling_face:
اره حرفتونو قبول دارم
موفق باشین .خداقوت -
دوره فولیکولی متغیره
دارو ها استروژن و پروژستون دارن باید از تو دوره فولیکولی مصرف بشن تا مقدار استروژن و پروژستون بره بالا اینا با خود تنظیمی منفی FSH و LH رو میارن پایین و دیگه نمیتونن روی سلول های سوماتیک اثر بزارن پس تخمک گذاری هم انجام نمیشه
درس نامه نشرالگو خیلی خوب توضیح داده -
دوره فولیکولی متغیره
دارو ها استروژن و پروژستون دارن باید از تو دوره فولیکولی مصرف بشن تا مقدار استروژن و پروژستون بره بالا اینا با خود تنظیمی منفی FSH و LH رو میارن پایین و دیگه نمیتونن روی سلول های سوماتیک اثر بزارن پس تخمک گذاری هم انجام نمیشه
درس نامه نشرالگو خیلی خوب توضیح دادهmozhgan_99
خیلی خیلی ممنونم عالی گفتید