تست زیست
-
سلام دوستان خوبین؟
دوستان من سوالهای زیست خیلی سبز رو که میزنم مثلا اگه صدتا سوال باشه حدودن هشتاد تا نودتاش صحیح میزنم چه ترکیبیش چه مفهومیش ولی سوالهای قلم چی رو اصلن البته من شرکت نکردم فقط ازمونها رو میگیرم میزنم تو خونه
خواستم بپرسم ایراد در خوندن منه یا سوالهای خیلی سبز اسونن یا سوالهای کانون غیراستاندارد؟
دانش-آموزان-آلاء همیار خیرین-کوچک-دریا-دل وبقیه دوستان -
هر دو تا رو در یک شرایط میزنید؟
خب تو سوالات کانون اشکال کجاست؟ درصدتون چنده؟
مثلا شما دو تا گزینه رو رد میکنید و بین دو تا میمونید؟
یا کلا تست رو غلط جواب میدید؟؟
اول باید شما دقیق بنویسید ایراد در سوالات قلم چی دقیقا کجاست
سوالات کانون هم تا 60 درصد میتونید بزنید .بالاتر از اون رو نیاز هتس یکم خلاقانه تر کتاب رو بخونید و تمرکز و تسلطتون روی کتاب بیشتر باشه.منظورم حفظ کردن محض نیستااا
منظورم اینه هم بفهمید و هم حتی حفظ بشید و هم اینکه حداقل دو سه باری با دید طراحانه بخونید
یا اصلا یه کاری کنید
اون سوال های کانون رو که نمیتونید جواب بدید.برید در کتاب درسی پیدا کنید.ببینید چرا نتونستید جواب بدید -
سلام دوستان خوبین؟
دوستان من سوالهای زیست خیلی سبز رو که میزنم مثلا اگه صدتا سوال باشه حدودن هشتاد تا نودتاش صحیح میزنم چه ترکیبیش چه مفهومیش ولی سوالهای قلم چی رو اصلن البته من شرکت نکردم فقط ازمونها رو میگیرم میزنم تو خونه
خواستم بپرسم ایراد در خوندن منه یا سوالهای خیلی سبز اسونن یا سوالهای کانون غیراستاندارد؟
دانش-آموزان-آلاء همیار خیرین-کوچک-دریا-دل وبقیه دوستان@afshani واقع بینانه بخوایم نگا کنیم یکم سطح سوالات خیلی سبز متفاوته با کانون البته یکم که نه خیلی
-
@afshani واقع بینانه بخوایم نگا کنیم یکم سطح سوالات خیلی سبز متفاوته با کانون البته یکم که نه خیلی
RAHIL_28 در تست زیست گفته است:
@afshani واقع بینانه بخوایم نگا کنیم یکم سطح سوالات خیلی سبز متفاوته با کانون البته یکم که نه خیلی
نه
بله
من فصل یک پیش رو از خیلی سبز .همه تست هاش رو کامل زدم و همه شون رو درست زدم به جز 5 تا
ولی تو کانون یادمه اون آزمون 80 و اینا زده بودم
یکم سخت تر میده کانون
ولی خیلیییییییییی سخت نیست.
ذاتا هیچ کتابی نیست که شما اونو بخونید و کانون رو کامل جواب بدید به جز یک کتاب
کتاب درسی !!!
کتاب های تست اسمشون هست کتب کمک آموزشی.کمک
نه اینکه خود آموزش
فقط کمک میکنه .همین
کمک میکنه که مثلا موقع خوندن زیست به یکسری جاها هم توجه کنید
اسم آزمون ها هم قبلا میگفتند کنکور آزمایشی
ادم میره ازمایش میده تا وضعیتش بهتر بشه دیگههر چی بیماری هست رو کشف کنه و رفع کنه
-
خب این چیزا خیلی دلیل میتونه داشته باشه و باید خودتون تغییرش بدین
برای مثال ازمایشی منبعتونو عوض کنین یا روش خوندن زیست رو
سوالای کانون امسال نسبت به سالای قبل معقول تر و بهتر شده البته نظر منه