بهترین راه برای اونایی که هیچی نخوندن برای همیشه
-
سلام دوستان
امیدوارم درسا به کام و حال یَک یَکتون خوب باشه
یه چند ماهی میشه تاپیک نزدم و قصد هم نداشتم چون تقریبا همه حرفایی ک تو ذهنم بودو زدم تو تایپک های قبلی(توی امضام هست)
این تاپیک فقط برای یک گروه خاصیه که "تا الان هیچ نخونده"یا "اصلن از برنامه ی ازمونش بهره نبردند"
پس تاکید میکنم اونایی که خوندن تا الان حتی به طور متوسط به همون راه قبلی یعنی ازمون دادن ادامه بدند و اصلا خارج نشن.
خب برم سر اصل مطلب.
اولین ازمون پیش ۲ چند روزه دیگس طبیعتا شمایی که این تاپیکو دنبال میکنید هیچی حالیتون نیست یا کلی عقبید
حتما این نگرانی رو دارید پایه رو چه کار کنم؟این همه درسی که تو این مدت باید میخوندم و نخوندم رو چ کنم؟اصلا درسای پیش ۲ و باقی پایه چی؟
خب باید اینجا یک راهه عاقلانه رو برید که علاوه بر حجم منطقی، بخش قابل توجهی از کنکور رو در بر بگیره
من که کنکور رو همین امسال(۹۶) دادم و این راه رو رفتم با قطعیت بهتون میگم بخش اعظم کنکور رو بخش هایی در بر میگیره که اگر راه خاصشون رو برید "حتما" درصد اون بخش رو میگیرید.انقدر درگیر این حاشیه ها شدین که خودتون کنکور رو سخت کردید و نمیتونید اون راه های رو که جلو چشمتونه رو ببینید (این حرفو فقط بعصیا که گذروندن میفهمن).کنکور خیلی ساده تر از قلم چی و... هاست.البته قلم چی رو رد نمیکنم.
خب راهی که مد نطرمه اینه که منبع اصلیتون بشه کتاب های خط ویژه گاج
اونایی که تاپیک های قبلیم رو خوندن میدونن که من درصد ریاضیم رو مدیون ب همین خط ویژم تا حدودی
کتاب های واقعا عالی ای هستن.شاید بگید توی بازار فلان کتاب بهتره یا نه.خب من نمیدونم من چیزایی که دیدمو میگمتون و اینارو دیدم.حرف الکی نمیزنم که.اقواممون هم که توی گاج نیست که بخوام تبلیع کنم :-|
اول دلایلم رو برای این کار بهتون میگم بعد توصیح میدم برنامه رو.
خب شما میتونید همینطوری سرگردون بین کتاب های حجیم غلط بخورید و یک ماه مونده به کنکور هم جمع بندی بخرید و نه اون کتابا رو بخونید و از جمع بندی ها استفاده کامل رو ببرید.یعنی ضرر اندر ضرر
خب پس چرا نیایم از همین الان کتاب هایی که اسمشون جمع بندیه اما فرارتر از اونن رو به صورت عالی نخونیم؟؟راهی که مطمعنی اگه بری حتما منفعت داره و ریسکی توش نیست.
اگر چند بار همین جمعبندی هارو بخونید حتی ازونایی که کتاب های حجیم رو خوندن هم میتونید بزنید جلو.
دیدم که میگم.
کتاب های خط ویژه رو اونایی که خوندن میدونن چقد عالی تالیف شده.
خب دیگه این همه حرف زدم هنوز شروع نکردم به حرف اصلی.
اول میام دونه دونه کتاب های گاج رو توصیح میدم بعد اخر یک برنامه ی پیشنهادی بهتون میگم.
ادبیات:چیزی که همین امروز صبح دیدم...واقعا خوب بود.فقط اینکه برای لغت و تاریخ اول از نشر الگو یا مهر و ماه بخونید بعد از خط ویژه. که شما کامل خونده باشید هر چند همون خط ویژه هم کافیه.بقیه ی موارد رو از خوده کتاب بخونید
عربی:اون چند صفحه ای که من ازش دیدم خوب بود.شما میتونید اموزش رو ازین کتاب ببینید و مهارت نسبی رو کسب کنید و بعد از اینکه عمومی ها خونده شد کنکور های سایر رشته ها عمومی هاشو بزنید.که واقعا این کار خیلی خیلی خیلی مهمه .حتما به مقدار کافی حل کنید
دینینیش عالیه.اما از الان شروع نکنید و متن کتاب رو کامل بخونید.ماه اخر برید سراغ این کتاب.
زبان:همه چیش خوبه اما لغات رو فعلا که وقت هست از یک منبع کاملتر بخونید و برای تست بیشتر گرامر یا لغت از منبع اصلیتون استفاده کنید.
ریاضی و فیزیک:جفتشون تقریبا مثل همن و واقعا عالین.اگر چند بار خوب بخونید با پاسخ هاش و نکته هایی که میگه رو توی کنکور "جدا" میگم میتونید توی کنکور به درصدهایی برسید ک فکرشم نمیکنید...این دو کتاب میتونه به عنوان تنها منبعتون باشه...
زیست: اینم باز کتاب خوبیه.یک فصلش رو ببیند تا حرف من رو بفهمید.اما زیست چون خیلی مهمه همون روشی که توی تاپیک های قبلی گفتم رو انجام بدید و در اخر این کتاب رو بخونید واقعا تاثیرشو توی کنکورتون میبینید.یعنی حتما متن خوده کتابو بخونید بعد این کتابشیمی:مفاهیم مثل همون چیزی ک گفتم در مورد زیست.اما مسایل .خب مسایل شیمی سختن و تمرین زیاد میخواد و منطق میگه با توجه به وقت برای مسایل شیمی مثل همون چیزی که در مورد ریاصی و فیزیک گفتم انجام بدید.
در اخر این کارتون ک تموم شد حتما دانسته هاتون رو توی چند ازمون به چالش بکشونید.
و اینکه اگه جایی حس کردید مفهوم مشکل دارید حتما از درسنامه های کامل تر استفاده کنید و بعد برای تست ازین کتاب ها استفاده کنید.
ببینید حجم این کتاب ها کم نیست اما از بقیه کتاب های کمتره پس به یک بار خوندن نباید اکتفا کنید چون حجم کم شده باید دیگه این کتابارو خوبه خوووووب بخونید که ان شالله حتما نتیجه بگیرید...
این پایین هم یکی از متن هایی که برای یکی از دانش اموزام! نوشتم.
http://uupload.ir/files/a4x8_img_20180208_015108_470.jpg
هر جا سوال بپرسید جوابتونو میدم.
اما بهتره که همین تاپیک بپرسیو ک بقیه هم ببینن.
ان شالله ب اندازه تلاشتون موفق باشید
در پناه حق
منبع: اینجا -
-
سلام من زبان صفر صفرم برای لغت میگن لایتنر خوبه ولی من تا الان اگه میخواستم لغت رو بخونم خط ویژه داشتم ولی الان شما دارید میگین که لغاتش کامل نیست به غیر از این دوتا چه کتبی برا لغات خوبه
@m-bahrami1378 در بهترین راه برای اونایی که هیچی نخوندن برای همیشه گفته است:
سلام من زبان صفر صفرم برای لغت میگن لایتنر خوبه ولی من تا الان اگه میخواستم لغت رو بخونم خط ویژه داشتم ولی الان شما دارید میگین که لغاتش کامل نیست به غیر از این دوتا چه کتبی برا لغات خوبه
اینو من ننوشتم یه نفر دیگه نوشته من فقط کپی کردم
زیرش هم منبع رو گذاشتم
با توجه به زمان باقی مونده کتاب تیک 8 رو همین امروز بگیرید و شروع کنید به خوندنش. -
اااااااا من فک کردم خودتون گفتین
تیک ایت رو دارم ینی لغاتش بهتراز خط ویژه هست
برا کنکور 96 یبار خونده بودمش@m-bahrami1378 در بهترین راه برای اونایی که هیچی نخوندن برای همیشه گفته است:
برا کنکور 96 یبار خونده بودمشخب همون تیک 8 رو بخونید.خیلی از کامل هم کاملتره
در ضمن یادتون باشه
زبانی که تو کنکور میاد و باید بخونید
با زبان یاد گرفتن فرق داره
اینکه گفته میشه در قالب مثال یاد بگیرید و فلان
افسانه است!!!
شما میخوایید تست بزنید .نمیخوایید که زبان انگلیسی رو یاد بگیرید برای صحبت کردن و اینا
فلذا تیک 8 عالیه -
@m-bahrami1378 در بهترین راه برای اونایی که هیچی نخوندن برای همیشه گفته است:
برا کنکور 96 یبار خونده بودمشخب همون تیک 8 رو بخونید.خیلی از کامل هم کاملتره
در ضمن یادتون باشه
زبانی که تو کنکور میاد و باید بخونید
با زبان یاد گرفتن فرق داره
اینکه گفته میشه در قالب مثال یاد بگیرید و فلان
افسانه است!!!
شما میخوایید تست بزنید .نمیخوایید که زبان انگلیسی رو یاد بگیرید برای صحبت کردن و اینا
فلذا تیک 8 عالیه -
سلام...یک سوال درمورداینکه ایا بافرصت کم ازکتاب های خط ویژه استفاده بکنیم یانه توی چنل دکتر افشار دیدم ک دکتر گفته بودند ب هیچ وجه اینکار انجام ندید مخصوصا اگر سطح صفر هستید..
-
سلام...یک سوال درمورداینکه ایا بافرصت کم ازکتاب های خط ویژه استفاده بکنیم یانه توی چنل دکتر افشار دیدم ک دکتر گفته بودند ب هیچ وجه اینکار انجام ندید مخصوصا اگر سطح صفر هستید..
@dr-sogand-77 در بهترین راه برای اونایی که هیچی نخوندن برای همیشه گفته است:
دکتر افشار خیلی حرف دیگه هم زدن
حرف هیچکس آیه قرآن نیست
هر کسی که به شما پیشنهاد میده در واقع تجربیات خودش رو میگه
این متن هم زوری نیست که!
منطق اگه قبول کنه حله. در ضمن نمونه صفحاتش تو نت هست.قبل خریدن میرند میخونند و تصمیم میگرند که به دردشون میخوره یا نه؟
ولی قطعا چند باره خوندن این کتاب ها واقعا نتیجه عالی میده.این تجربه خود من هست.
کلا مهم اینه هر منبعی رو که میخونیم.با کیفیت و خفن بخونیم.و شخم بزنیم.حالا مهم نیست خط ویژه هست یا کتاب درسی یا .... -
دکتر افشار خیلی حرف دیگه هم زدن
حرف هیچکس آیه قرآن نیست
هر کسی که به شما پیشنهاد میده در واقع تجربیات خودش رو میگه
این متن هم زوری نیست که!
منطق اگه قبول کنه حله. در ضمن نمونه صفحاتش تو نت هست.قبل خریدن میرند میخونند و تصمیم میگرند که به دردشون میخوره یا نه؟
ولی قطعا چند باره خوندن این کتاب ها واقعا نتیجه عالی میده.این تجربه خود من هست.
کلا مهم اینه هر منبعی رو که میخونیم.با کیفیت و خفن بخونیم.و شخم بزنیم.حالا مهم نیست خط ویژه هست یا کتاب درسی یا ....joy خط ویژه خیلی از قسمت های کتابو نداره...درواقع برای جمعبندی حتی شخم زدنشم فایده ندارع من خودم برای همه ی دروسم دارم...برید مقایسه کنید منظورمو میفهمید..مسلما اگر ازاون قسمتی ک توی خط ویژه نیومده سوال مطرح بشه شما نمیتونی پاسخگو باشی ب سوال ..
-
joy خط ویژه خیلی از قسمت های کتابو نداره...درواقع برای جمعبندی حتی شخم زدنشم فایده ندارع من خودم برای همه ی دروسم دارم...برید مقایسه کنید منظورمو میفهمید..مسلما اگر ازاون قسمتی ک توی خط ویژه نیومده سوال مطرح بشه شما نمیتونی پاسخگو باشی ب سوال ..
joy خط ویژه خیلی از قسمت های کتابو نداره...درواقع برای جمعبندی حتی شخم زدنشم فایده ندارع من خودم برای همه ی دروسم دارم...برید مقایسه کنید منظورمو میفهمید..مسلما اگر ازاون قسمتی ک توی خط ویژه نیومده سوال مطرح بشه شما نمیتونی پاسخگو باشی ب سوال ..
سلام
اگه از اون قسمت که نیومد نمیتونیم بزنیم صحیح.
ولی سوال
ایا کتاب کمک درسی داریم که ازش سوال بیاد؟ نه
بچه دنبال این هستند که مثلا سوالات کنکور 97 تو کتاب فلان باشه و بتونند بزنند .این غلطه
شما باید مفهوم رو یاد بگیرید و بر حس اون مفهوم بتونید سوال حل کنید.
در ضمن خط ویزه به نظر من تو ریاضی و فیزیک عالی بود.من تو این دو تا درس خیل عظیمی از منابع رو کار کردم.و به نظر خودم اگه به جای اون خیل عظیم همین دو تا رو از اول کار میکردم اولا تسلط بیشتری داشتم و استرس کمتری ثانیا روی تیپ تست ها هم مسلط بودم.
به نظر من خط ویژه + تدریس اساتید آلا یه ترکیب خیلی خاص برای ادمای خاص هست که کار زیاد و فرصت کم دارند -