Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها )
-
elhame.H آره میشه
احتمال خیلی شیرینه ولی اگه با بخضی خیلی مشکل داری الان زیاد وقت کله زدن باهاش نیست
اینکه میگی تابع هم میخوای حذف کنی یعنی جزوه دسته دومی ! خب میتونی با توجه به توانایی خودت بجا اون دو فصل فصل های دیگه ای رو مطالعه کنی
برنامه دسته اول رو نگاه کن -
elhame.H در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
negwin
نه نخوندم.زیاد بووودخب تو کامنت ها هس ...چنتا کلمش پررنگ هس اونا رو ببین شما..
در ضمن وقتی نکات همه رو اقا سبحان گفتن من همه رو ی جا میفرستم ببینین -
چه برنامه باحالی کاش من الان تجربی بودم @dr-sobhan
-
سلام من تازه این تاپیکو دیدم و ریاضی جز احتمال ک تابستون خوندم و الان چیزی ازش یادم نیس نخوندم:/
یجورایی صفرم تودرس ریاضی به علاوه این که ضعیفم هستم تو این درس چون کار نکردم روش تاحالا...میشه به منم کمک کنید چه مباحثیو از الان تا کنکور بخونم که به یه درصد قابل قبول برسم؟واین که عایا وقت هست با فیلمای اقای امینی بخونم؟چون از درس نامه های کتابا زیاد سردرنمیارم به تدریس دبیر نیاز دارم -
سلام منم احتمال و تابع و دنباله رو با آقای امینی خوندم ولی فقط احتمال رو مسلطم ،واسه تابع تست کم کار کردم، میخوام ادامشو با برنامه شما پیش برم، یعنی الان باید مثلثات و آمار رو کنم... بعد از اینا سراغ چی برم ،پیوستگی؟ممنون بخاطر این کار بزرگی که دارین در حق بچه های کنکوری انجام میدین، اجرتون با خدا
-
marzyeh78 سلام
چرا که نه ؟ دقیقا تو توضیحات برنامه هم گفتم برای دو گروه چیدم
یکی کسایی ک یکم خوندن
یکی کسایی ک اصلا نخوندن
این ک میخواید از ویدیو آقای امینی استفاده کنید جزوهشو حتما دانلود و پیرینت بگیرید و وقت رو جزوه نویسی نذارید
اینکه وقت هست یا نه
قطعااا هست کامنت ها مو کامل مطالعه کرده باشید توی برنامه ای ک دادم کامل مشخصه ک وقت هست -
eli.zia در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
سلام منم احتمال و تابع و دنباله رو با آقای امینی خوندم ولی فقط احتمال رو مسلطم ،واسه تابع تست کم کار کردم، میخوام ادامشو با برنامه شما پیش برم، یعنی الان باید مثلثات و آمار رو کنم... بعد از اینا سراغ چی برم ،پیوستگی؟ممنون بخاطر این کار بزرگی که دارین در حق بچه های کنکوری انجام میدین، اجرتون با خدا
توصیه میکنم برنامه دسته دوم رو شما پیش برید چون با خونده هاتون بیشتر هم خوانی داره ( ولی با سرعت بیشتری پیش برید چون اون برنامه برای کسانیه ک تقریبا 0 هستن )
بعد اگه وقت داشتید حد و پیوستگی رو بخونید -
%(#2600ff)[قسمت آموزش داخل برنامه]
دوستان برای قسمت یاد گیری هر فصل تو برنامه به نسبت تایم تست زنی وقت کم تری گذاشته شده
این امر بخاطر این بوده ک شما تو آموزش اصلاااااا لازم نیست فول بشید ! توی قسمت آموزش شما باید کمی از فصل رو متوجه شده و سوالات آموزشی رو یاد بگیرید و بعدش تو روز هایی ک تست میزنید تمام نکات رو کامل یاد بگیرید و بعد از تست هم زمانی ک دارید خلاصه نویسی میکنید یکبار هم آموزش هم نکات کامل و خیلی خوب تو ذهنتون میاد
پس... تو تایم آموزش دنبال اینکه کامل رو فصل سوار بشید نباشید چون برنامه بر پایه مروره و تازه بعد از این مراحل تست زدن و خلاصه نویسی , شما یه خلاصه ای دارید ک با مرور و مرور و مرور و مرور اون خلاصه ای ک نوشتید کامل فصل تو ذهنتون میمونه
برای قسمت آموزش هم روش های مختلفی وجود داره
هرکی هر روشی راحته بره
یکیش دیدن فیلم های آقای امینی راد و مرور جزوهشونه ک اونم تو تاپیکم قرار داده شده و نیاز صرف وقت برای نوت برداری نیست
https://forum.alaatv.com/topic/4386/جزوه-کامل-ریاضی-آقای-امینی
یکیش خوندن درسنامهست ! و چققققققدر اشتباهه اگه برید درسنامه های کاملی مثل جامع مهر و ماه رو بخونید :| درسنامه باید مفید و مختصر باشه مثل ((جمع بندی مهر و ماه )) و ((خط ویژه گاج )) و ... کتابای دیگه رو نام نمیبرم میتونید توی اینترنت هر کتابی ک مد نظرتونه رو نمونهشو دانلود کنید و ببینید زبون نویسنده رو متوجه میشید یا نه
خیلی مهمه زبون نویسنده رو بفهمید !ممکنه یکی با یه کتاب 100 بزنه ولی شما با همون کتاب منفی ! در این صورت اون کتاب مقصر نیست شما باید از اول کتابی رو برای درسنامه تهیه کنید و حس خوبی بهتون بده باز تاکید میکنم بهتووووون حس خوب بده و دوسش داشته باشید
......................................................................................................
قسمت خلاصه نویسی و تست زنی و کارایی ک باید بعد از تموم شدن این برنامه تا روز کنکور انجام بدید هم به زود گذاشته میشه ک تا خود روز کنکور هیچ جا رو بدون روش جلو نرید
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار