Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها )
-
مبیناااااا در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
@dr-sobhan در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
من از اول سال گفتم خلاصه نویسی کنید
اگه کسی خلاصه نویسی میکرد الان تایم آموزش و خلاصه نویسی نیاز نداشت یعنی تعداد روز هایی ک نیاز داشت حدودا نصف میشد ( همون یه روز در میون خودمون )اخه ریاضی رو که نمیشه خلاصه نویسی کرد
هم یاد میدم هم نمونهشو میذارم الان فقط همین یکی کلی انرژی گرفته ازم خستهم یکم استراحت کنم همه جوانب برنامه رو مینویسم
-
مبیناااااا در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
من از اول سال گفتم خلاصه نویسی کنید
اگه کسی خلاصه نویسی میکرد الان تایم آموزش و خلاصه نویسی نیاز نداشت یعنی تعداد روز هایی ک نیاز داشت حدودا نصف میشد ( همون یه روز در میون خودمون )اخه ریاضی رو که نمیشه خلاصه نویسی کرد
هم یاد میدم هم نمونهشو میذارم الان فقط همین یکی کلی انرژی گرفته ازم خستهم یکم استراحت کنم همه جوانب برنامه رو مینویسم
الان که دیگه وقته یاد گرفتن نیست بذار ساله دیگه برای جدیدا بگو
-
مبیناااااا الان دقیقا وقتشه
کسی نمیخواد خلاصه نویسی بکنه به نظر من از برنامه من استفاده نکنه چون بعدا به مشکل برمیخوره فحششو من میخورم :|
نقطه قوت برنامه من خلاصه هاییه ک بعد زدن تست کنکور نوشته میشه و کاملا منطبق بر اساس تست های کنکور و زبون خود فردیه ک مینویسه
-
برنامه دسته دوم که ریاضی رو تقریبا صفر هستن
احتمال : 3 روز آموزش + 3 روز تست ها+1 روز خلاصه نویسی [مجموعا 7 روز]
خلاصه نویسی نکنید یا درست نکنید مطمئن باشید برنامه براتون جواب نمیدهآمار : 3 روزآموزش { استفاده کردن از تدیس آقا امینی راد عالیه تدریس کردن } + 3 روز تست های کنکور ریاضی و تجربی + 1 روز خلاصه نویسی [مجموعا 7 روز ]
الگو و دنباله : 2 روز ( آموزش سریع الگو و دنباله ) + 2 روز تست های کنکورش + 1 روز خلاصه نویسی [مجموعا 5 روز ]هر خلاصه نویسی ای ک انجام میدید در روز حدود یک ربع باید مرور کنید یعنی تا اینجا باید 3 تا خلاصه داشته باشید ک هر روز بخونیدش
مثلثات : 3 روز آموزش{باز تدریس آقای امینی تو این بخش فوق العادهست } + 3 روز تست + 1 روز خلاصه نویسی [مجموعا 6 روز]
3 روز مرور تست هایی ک نزدید یا غلط زدید و مسلط شدن رو همه مباحث
تابع : 4 روز آموزش + 4 روز تست + 1 روزخلاصه نویسی [مجموعا 9 روز ]نظریه معادلات : 2 روز آموزش + 2 روز تست + 1 روز مرور [مجموعا 5 روز]
مجموع تایمی ک قراره ببره برنامه 42 روزه ک خب تا آزمون اول سنجش خیلی بیشتر از این تایم مونده (حدود 58 روز ) ک خب اگه بحثی بیشتر طول کشید یکی دو روز نگران نباشید چون بالاخره وقت برای جبران گذاشتم براتون
حالا تو یه کامنت دیگه در مورد (خلاصه نویسی و طرز استفادهش ) و (طرز آموزش) کامل توضیح میدم
-
اینم از برنامه ای ک قولشو داده بودم
چ برای کسایی ک 0 کامل هستن چ کسایی ک خیلی اوضاع خوبی ندارن
همدیگه رو تگ کنید تاپیک ویوش خیلی پایینه رفت بالا در مورد خلاصه نویسی و آموزش یا همون یادگیری خودمون هم کامنت ها رو میذارم تا کامل شه
negwin @پشت-کنکوریه-خسته Dr.Saraaa Zahra M @faezeh-lay janan-zyp PARIZAHRA sheydadb37 marzi.m RAHIL_28 @دانش-آموزان-آلاء -
میشه حالا بگید روش خلاصه نویسی رو...من تو یه همایش بودم طرف گفت خلاصه نویسی فیزیک و ریلضی خیلی فرق داره...ولی نگفت چه فرقی:/ فیزیکو گفت ولی هنوز تو کف ریاضی شم
-
elhame.H آره میشه
احتمال خیلی شیرینه ولی اگه با بخضی خیلی مشکل داری الان زیاد وقت کله زدن باهاش نیست
اینکه میگی تابع هم میخوای حذف کنی یعنی جزوه دسته دومی ! خب میتونی با توجه به توانایی خودت بجا اون دو فصل فصل های دیگه ای رو مطالعه کنی
برنامه دسته اول رو نگاه کن -
elhame.H در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
negwin
نه نخوندم.زیاد بووودخب تو کامنت ها هس ...چنتا کلمش پررنگ هس اونا رو ببین شما..
در ضمن وقتی نکات همه رو اقا سبحان گفتن من همه رو ی جا میفرستم ببینین