نظر شما چیه ؟
-
VictorKeke بعد ببخشید یه مطلبِ دیگه .. من خودم هم المپیاد رفتم و قبول شدم اما مبحثِ المپیاد با کنکور خیلی فرق داره .. حداقلش اینه که تعداد رقابت در کنکور خیلی بشتره تا المیپادی که اندک افرادی در آن شرکت میکنن
@nawrciiss
مهم نیست، هر هدفی مسیر خودش رو داره. هدف رو بشناسی و مسیر رو بشناسی، هیچ بهونه دیگه ای نیست در نرسیدن -
@nawrciiss
اگر تغییر کرده بسم الله شروع کن از فردا.
تا خرداد، درسای سوم رو بخون، فقط ویدئو ها رو ببین با نوشتن جزوات،
و حل کامل سوالات کتاب درسی. هیچ رفرنس دیگه ای لازم نیست.
تابستون درسای دوم رو با این روال بخون،
سال بعد دوم سوم رو مرور کن و چهارم رو بخون. اگه زیر پانصد نیاری من جواب میدمVictorKeke من یازدهم هستم ..
امسال میشه تابستونِ سالِ سومم .. نه سالِ دیگه !!
برای یازدهم چی ؟ باز هم با همین روال؟ -
@nawrciiss
مهم نیست، هر هدفی مسیر خودش رو داره. هدف رو بشناسی و مسیر رو بشناسی، هیچ بهونه دیگه ای نیست در نرسیدنVictorKeke بله .. حق با شماست .. واقعا !!
-
VictorKeke من یازدهم هستم ..
امسال میشه تابستونِ سالِ سومم .. نه سالِ دیگه !!
برای یازدهم چی ؟ باز هم با همین روال؟@nawrciiss
خب دیگههه! یازدهم هستی، تا هرداد یازدهم روبخون، تابستون دهم رو بخون، سال بعد دوازدهم -
@nawrciiss
خب دیگههه! یازدهم هستی، تا هرداد یازدهم روبخون، تابستون دهم رو بخون، سال بعد دوازدهمVictorKeke در نظر شما چیه ؟ گفته است:
@nawrciiss
خب دیگههه! یازدهم هستی، تا هرداد یازدهم روبخون، تابستون دهم رو بخون، سال بعد دوازدهمبلــه ممنونم .. ببخشید به نظر شما ، تست هم باید تا خرداد زد ؟ یا نه ، تست برای تابستون؟
-
سلام .. خوشحالم از اینکه با این سایت آشنا شدم و به یک انجمن درسی پیوستم ... من یه سوالی خیلی ذهنم رو مشغول کرده و البته ، خیلی هم حالم رو بد میکنه .. برای چی اکثر رتبه های برتر کنکور ، باید از مدارس تیزهوشان باشن ؟ تمامِ رتبه های برتر سطح شهر ما از این مدارس بودن .. واقعا به حقیقت پیوستن این موضوع ، خیلی انرژی بدی به من منتقل میکنه .. کسی هم هست مگه رتبه ی زیر 100 باشه اما از مدرسه تیزهوشان نباشه ؟ " البته من در این سالهای اخیر منظورمه " و اینکه بچه ها ، به نظر شما برای رتبه ی زیر 100 شدن ، مدرسه مهمه ؟ اگه از تابستون سالِ یازدهم "سوم" شروع کنیم کامل به خوندن ، میتونیم به نتیجه ی دلخواهِ خود برسیم ؟ ممنون میشم من رو از این انرژی های منفی دور کنین ..
@nawrciiss تو شهر ما همه از غیر تیزهوشانن
-
@nawrciiss تو شهر ما همه از غیر تیزهوشانن
fatemdr1378 چه خوبِ اینجوری
-
@zahra-m1999 در نظر شما چیه ؟ گفته است:
@nawrciiss سال ۹۶
ترازش قلم چی بالای هفت هزار بود اما خب ما توشهرمون مدرسه تیز هوشان نداریم بعید میدونم اساتد خیلی خوب وتاپی مثل کلان شهرا پیدا کرده باشه
-
@zahra-m1999 در نظر شما چیه ؟ گفته است:
@nawrciiss سال ۹۶
ترازش قلم چی بالای هفت هزار بود اما خب ما توشهرمون مدرسه تیز هوشان نداریم بعید میدونم اساتد خیلی خوب وتاپی مثل کلان شهرا پیدا کرده باشه
@zahra-m1999
آخ ، چه خــــوب !! مرسی
-
@nawrciiss کسی نیست که
-
@nawrciiss کسی نیست که
fatemdr1378 یعنی چی کسی نیست !! :/؟
-
فقط فقط خوده طرف مهمه نه مدرسه و امکانات طرف.بودن ادمایی با کمترین امکاناتی تو کنکور رتبه خوب اوردن.تو منطقه ما اتفاقا یکی پسری رتبه 120 اورد و اینکه از هیچ کمک درسی استفاده نکرده بود هیچی تازه مدرسشم عادی بود.
-
تسلام
من تازه عضو انجمن شدم
اگه میشه راهنمایی کنید تا با مشاورایی که هستن حرف بزنم -
mrf79 در نظر شما چیه ؟ گفته است:
تسلام
من تازه عضو انجمن شدم
اگه میشه راهنمایی کنید تا با مشاورایی که هستن حرف بزنمسلام تسلا!
در قسمت سوالات مشاوره ای تاپیک جدید بزن و سوالت رو بپرس. -
mrf79 در نظر شما چیه ؟ گفته است:
تسلام
من تازه عضو انجمن شدم
اگه میشه راهنمایی کنید تا با مشاورایی که هستن حرف بزنمسلام تسلا!
در قسمت سوالات مشاوره ای تاپیک جدید بزن و سوالت رو بپرس.VictorKeke ببخشید در بین افراد مشاور هست؟ که بشه خصوصی صحبت کرد؟؟؟؟
-
mrf79
دوستان ومدیر عزیز لطفن ایشون رو در کار با انجمن ونحوه پرسیدن سوال تا حد توانتون آشنا کنید
@ادمین @دانش-آموزان-آلاءمن نمی دونم چطور راهنمایی کنم وتوضیح بدم که درست باشه
سپاس@zahra-m1999 هیچ راهنمایی نشده!!!!
-
VictorKeke ببخشید در بین افراد مشاور هست؟ که بشه خصوصی صحبت کرد؟؟؟؟
mrf79
به من پیغام بدید شاید تونستم کمکی بکنم