جمع بندی۹۷-شایان سعیدی
-
ExOrt خاهش میکنم دوست عزیز.
من فارغ التحصیلم. -
اون دسته از دوستای گلم که فردا از مبحث ویروس و باکتری+آغازیان آزمون دارن
لطفا امشب یه دور دیگه جزواتی که گذاشتمو مرور کنید.دیگ فردا منتظر خبرای خوب ولی از طرف شمامااااااااااا
موفق باشید عزیزای دل♡ -
ExOrt خاهش میکنم دوست عزیز.
من فارغ التحصیلم.این پست پاک شده! -
دوست عزیز گیاهی یکی از اسون ترینای کنکوره چون طراحا بدلیل محدودیت خط کتاب در شرح و تفضیل مطالب نمیتونن سوالات فرادانشی طرح کنند.
لذا با تکیه بر مفاهیم کتاب و تست زنی از سوالات گواه دهه ۹۰ به همراه سوالات دو سال اخیر ازمون های آزمایشی معتبر میتوانید به راحتی امتیاز این مبحث را کسب کنید.
البته برای راحتی شما من جزوه ی مخصوص گیاهی رو که با سبک جدیدی نوشتم قرار میدم و در کنار اون ویس اموزشی پارت های مهمشو میزارم تا کلا مشکلتون رفع بشه.
موفق و اثرگذار باشید.@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
دوست عزیز گیاهی یکی از اسون ترینای کنکوره چون طراحا بدلیل محدودیت خط کتاب در شرح و تفضیل مطالب نمیتونن سوالات فرادانشی طرح کنند.
لذا با تکیه بر مفاهیم کتاب و تست زنی از سوالات گواه دهه ۹۰ به همراه سوالات دو سال اخیر ازمون های آزمایشی معتبر میتوانید به راحتی امتیاز این مبحث را کسب کنید.
البته برای راحتی شما من جزوه ی مخصوص گیاهی رو که با سبک جدیدی نوشتم قرار میدم و در کنار اون ویس اموزشی پارت های مهمشو میزارم تا کلا مشکلتون رفع بشه.
موفق و اثرگذار باشید.مرسی مرسی....فقط خاهشا تا اولین ازمون جمع بندی سنجش مطالبتونو قرار بدین
-
@اسما-م خاهش میکنم دوست عزیز
ذاتا شما خیلی دانش آموز قوی هستید و با ترازی که دارین قطعا میتونید توکنکور بهترین نتیجه رو کسب کنید و تاپ ترین رشته و دانشگاه کشورو انتخاب قطعی خودتون بکنید.
به امید بزرگترین پیروزی های زندگی -
@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
موفق و اثرگذار باشید.مرسی مرسی....فقط خاهشا تا اولین ازمون جمع بندی سنجش مطالبتونو قرار بدین
negwin حتما دوست عزیز نگران نباشید.
من تلاشم اینه زود آماده کنم که شما بتونید استفاده کنید تا موفقیتتون تضمینی باشه.
ایشالا یه بیمه نامه با متد انحصاریم تهیه میکنم براتون و یک هفته قبل کنکور منتشرش میکنم که توش نزدیک به ۵۰ درصد کنکور پیش بینی شده باشه. -
من تلاشم اینه زود آماده کنم که شما بتونید استفاده کنید تا موفقیتتون تضمینی باشه.
ایشالا یه بیمه نامه با متد انحصاریم تهیه میکنم براتون و یک هفته قبل کنکور منتشرش میکنم که توش نزدیک به ۵۰ درصد کنکور پیش بینی شده باشه.@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
ایشالا یه بیمه نامه با متد انحصاریم تهیه میکنم براتون و یک هفته قبل کنکور منتشرش میکنم که توش نزدیک به ۵۰ درصد کنکور پیش بینی شده باشه.مغسی یه دنیا....شما کنکوری هستین؟
-
@اسما-م خاهش میکنم دوست عزیز
-
-
-
خسته نباشید دوستای گلم
فصل حواس هم تموم شد
چطور بود؟؟؟؟؟؟؟فردا بریم سراغ هورمون؟
-
@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
ایشالا یه بیمه نامه با متد انحصاریم تهیه میکنم براتون و یک هفته قبل کنکور منتشرش میکنم که توش نزدیک به ۵۰ درصد کنکور پیش بینی شده باشه.مغسی یه دنیا....شما کنکوری هستین؟
negwin خاهش میکنم دوست عزیز قابلی نداشت.
-
Zahra 2 خاهش میکنم دوست عزیز نظر لطفتونه. ایشالا شمام به بهترین نتیجه ی ممکن دست پیدا کنید.
من یقین دارم پیروزی و موفقیت تو یک قدمی شماس
پایدار و سربلند باشید. -
@اسما-م بسیار خوب دوست عزیز
آفرین که زود یافتی
-
0_1524238822483_گوارش(همراه با ویس تدریس).pdf
سلام بچه ها خسته نباشید.
اینم از فصل گوارش کامل و جامع و بیمه کننده ی ۲ تست مستقیم و چند تست غیرمستقیم کنکورتون.لطفا با ویس مربوطه از این جزوه استفاده کنید.
-
0_1524238822483_گوارش(همراه با ویس تدریس).pdf
سلام بچه ها خسته نباشید.
اینم از فصل گوارش کامل و جامع و بیمه کننده ی ۲ تست مستقیم و چند تست غیرمستقیم کنکورتون.لطفا با ویس مربوطه از این جزوه استفاده کنید.
-
سلام دوست عزیز
ینی بین نوشته ها فاصله بدم یا تو زمان پخش؟
نه اصلا چرا ناراحت شم بالاخره نظر همه شما ها واسم مهمه چون شما مخاطب تدریس من هستین و حق دارین نظرتونو بگین.
چشم من سعی میکنم فاصله بدم.
موفق باشید