تولد تولد
-
سلام
امروز تولد یکی از بهترین دوستان :shortcake: :shortcake: :shortcake: :birthday_cake: :birthday_cake: :birthday_cake: :birthday_cake: :birthday_cake:
یکی از بهترین و با وقار ترین خانوم های انجمن:thinking_face: دوست عزیزم مینا خانوم است:clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :rose: :rose:هر چند یه تاپیک دیگه براتون زدن ولی من وظیفه خودم دونستم که جداگونه تولدتون رو بهتون تبریک بگم
ایشالا 120 سال عمر با عزت داشته باشید و امسال سال موفقیتتون باشه
با ارزوی بهترین ها -
rose77 :birthday_cake: :birthday_cake: :birthday_cake:
-
rose77 تولدت مبارک عزززززززززززززززززیییییییییییییییییییییییییییززززززززززززززززززززم..
ایشالا 20000000000 ساله شی....
ایشالا به اون ارزوییی که موقع فوت کردن شمع بش فک میکنی برسی....
http://dl.bia4media.ir/dl/96-8/Andy-Tavallod128-DornaMusic.Com.mp3 -
سلام
امروز تولد یکی از بهترین دوستان :shortcake: :shortcake: :shortcake: :birthday_cake: :birthday_cake: :birthday_cake: :birthday_cake: :birthday_cake:
یکی از بهترین و با وقار ترین خانوم های انجمن:thinking_face: دوست عزیزم مینا خانوم است:clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :rose: :rose:هر چند یه تاپیک دیگه براتون زدن ولی من وظیفه خودم دونستم که جداگونه تولدتون رو بهتون تبریک بگم
با ارزوی بهترین ها@sobhan-1999 در تولد تولد گفته است:
سلام
با ارزوی بهترین هاواییییییییییی مرسیییییییییییییییییییییییی :smiling_face_with_smiling_eyes:
دستت درد نکنه اقا سبحان ارزوی امروز من خوشبختی تک تک بچه های الا و همه دوستانم هست :smiling_face:باز مرسی و ممنونم
-
rose77 تولدت مبارک عزززززززززززززززززیییییییییییییییییییییییییییززززززززززززززززززززم..
http://dl.bia4media.ir/dl/96-8/Andy-Tavallod128-DornaMusic.Com.mp3rose77 تولدت مبارک عزززززززززززززززززیییییییییییییییییییییییییییززززززززززززززززززززم..
http://dl.bia4media.ir/dl/96-8/Andy-Tavallod128-DornaMusic.Com.mp3
وایی نگینی مرسی عزیز دلممممم :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
اولین ارزوی من خوشبختی شماهاست :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:ممنونممممم گلم
-
-
تولدت مبارک مینا جان.
ان شاالله سالی پر از شادی و موفقیت داشته باشی..
rose77 -
تولدت مبارک مینا جان.
ان شاالله سالی پر از شادی و موفقیت داشته باشی..
rose77