انتگرال
-
@zohre-nowrouzi نه بابا من کنکور تجربی بدم باید کلام بندازم پس معرکه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مشاورم سوال داده میگه اینارو حل کن من نمیفهمم چی به چیه دست یاری به سوی شما دراز میکنم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :winking_face: :relieved_face:RAHIL_28 والا من هنو نصفه انتگرال رو خوندم...خواستم کمکت کنما...منتها نفهمیدم دقیقن چی ب چیه
-
سلام
میشه با توضیح مختصری این دوتا سوال حل کنید؟؟

دانش-آموزان-آلاء همیار -
Omid Asia من ندیدم فیلمای انتگرال شما دیدین میشه توضیح بدین؟!؟!
-
-
سوال اول کاربرد قضیه اول بنیادی انتگراله ،نمی دونم تو کتاب تجربی ها هست یا نه ، ولی راهش اینه که از انتگرال مشتق بگیریم اگه از انتگرال مشتق بگیریم ،انتگرال از بین میره و متغیر ایکس که سر بازه انتگراله به جای tمیشینه ،
-
-
سوال دومی هم کاربرد همون قضیست فقط به یه شکل دیگه خواسته ،تابع y مشتقش که میدونید باید مشتق ضرب بگیرید ازش ، بعد باید مشتق تابع g در 1 و مقدار تابع g در 1 رو بدست بیارین تا توی مشتق y جایگذاری کنین ، که راهشو براتون نوشتم امیدوارم پاسخم واضح باشه
-
@mahdis127 مرسی مهدیس🌹🌷⚘
-
مهدیس میشه اینم نگا کنی
اونجایی ک با علامت سوال مشخص کردمم نمیدونم چجوری طراح فهمیده که صورت به اون شکل بنویسه
@mahdis127

-
مهدیس میشه اینم نگا کنی
اونجایی ک با علامت سوال مشخص کردمم نمیدونم چجوری طراح فهمیده که صورت به اون شکل بنویسه
@mahdis127

RAHIL_28 تفکیک کسر انجام داده ،تو مرحله قبلی به صورت کسر عدد 2 رو اضافه و کم کن ، بعد بر مخرج تفکیک کن ،یا اگه اینطوری برات سخته x رو بر x+2 تقسیم کن ، ازون تقسیمای چن جمله ای بر چند جمله ای که تو اول دبیرستان داشتیم ،
-
RAHIL_28 تفکیک کسر انجام داده ،تو مرحله قبلی به صورت کسر عدد 2 رو اضافه و کم کن ، بعد بر مخرج تفکیک کن ،یا اگه اینطوری برات سخته x رو بر x+2 تقسیم کن ، ازون تقسیمای چن جمله ای بر چند جمله ای که تو اول دبیرستان داشتیم ،
-
-
اگه دقت کنی نمی تونی توان این کسرو منفی بنویسی و از قانون انتگرال تواندارا بری ،اونجوری صفر میشه و اشتباه درمیاد ، تو کسرا این مدل تنها استثناعه
-
اگه دقت کنی نمی تونی توان این کسرو منفی بنویسی و از قانون انتگرال تواندارا بری ،اونجوری صفر میشه و اشتباه درمیاد ، تو کسرا این مدل تنها استثناعه
@mahdis127 در انتگرال گفته است:
واقعا یک دنیا ممنونم ازت خییلی لطف کردی🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌹💐💐💐💐💐💐💐🌻🌼🌸
-
@mahdis127 در انتگرال گفته است:
واقعا یک دنیا ممنونم ازت خییلی لطف کردی🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌹💐💐💐💐💐💐💐🌻🌼🌸